Canım ya okurken gözlerim doldu Allah herkese nasip etsin evlat çok başka bizde 14+2 günlük olduk sen 2 hafta sonra kalp atışını duycan inşaAllahMerhaba hanimlar bende yorum yapmadan gizli takip edenlerdendim. Ama birbirmize destek olma adına bende kendi surecimi paylaşmak istedim. 4 yıldır evliyim atanmaliyim once is olsun derken hayatı erteledim. Benden sonra evlenen bi yakınıminda çocugu olmasiyla gözler bana cevrildi laf sokmalar hastamisin demeler acıyarak bakmalar ne is oldu ne cocuk diye kucumsemeler. Ben bi baktim herkes cocuklu sanki ruyadaydim uyandim. denemeye basladim ama şıp diye olmuyorki tabi bende bir bunalim hali pismanliklar falan filan. Hem cocuk isteyipte stres yapmamak mumkun degil. Moral isin yuzde ellisi ise ben geri kalan %50lik kısım ile devam ediyorum.Bayram geldiginde esimle kavga edip es dost akrabanin karsisina cikamiyorum. Hergun ağlıyorum. Sizlerle aynıyım yani. Doktor böyle sabırsız olursn aşılama yapıcam diyo. Sorun yok diyo. Bende doktor kontrolunde 3. Ayda klomen kullanmalar. 8 ayda rahim filmi. 1 yıl olmadan saçmalamalar. En sonunda baktım rahim filmide temiz herseyi bıraktım 8.ayimda doktorda dahil. 10. Ay oldu mubarek ramazan ayı bayramda gelicek memlekete yolculuk var. Ramazanin 20.gunu baktim karnim ağrıyor adete de 8 gün var aglamaya basladim yine. Esimde o zaman gelme benim ailemin yanina dedi. Bende annem gilde kalcam doktora goruncem aşıysa aşı tüpse tüp bıktım çünkü. Çok iyi bir doktor varmis ona randevu alicam umudum onda. Dr. Demezmi bana ben yurtdışına gidiyorum. Bir höykurerek aglamisim apartman sesime inliyor hem dua ediyorum rabbim duy ne is verdin ne cocuk ben kabul ederimde eşimi bizi millete niye mahcup ediyosun bizi senden başkasına baş egdirme. 3 gun sonra agrisi var kendisi yok adet agrisi çantada ped dolaştırıyorum o derece. Göğüsün koltuk altina giden kısmında ağrı ve narkotikte gorev yapan kopekler kadar keskin bir burun belirtileri ile adetimin geciken ilk gününde gebelik testi ve hoooop olumlu sonuç ardına kan testi yine olumlu ne kadar mutluyum anlatamam. Esimle evde karsilastigimiz heryerde bi gulmeler bi sırıtmalar geceleri hayal kurmaktan uyuyamiyoruz resmen. Doktorumada böyle gittim işte ama cok agrim ve hafif lekelenmelerim oldugu için progestan hap alıp, düşük ignesi oluyorum. 5 haftalık hamileyim ve isteyen herkes icin dua ediyorum.insallah saglikla kucagimada alırım. Diyecegim o ki herkesin belirtisi kendine göre birazda kendi adet donemiyle paralel. Bebeklerimizin dogacagi tarihi rabbim yazmış bizede bu yazgiyi yasamak düşüyor. Allah o mutlu haber icin bir gun belirlemis sen ister ogune kadar agla ister o gune kadar kendini yirt istersende cay kahve keyif yap umursama secim bizlerin.Ayrintilar icin sorusu olanı cevaplarim. Guzel mucizelerin kapinizi çalması dileğiyle...
Atandim edaaaa şırnak cizre. Eşimin sınırda canim yeni birlikte kuruluyomus astsubayBilmiyorum ki orda bi birlik var ama başlarında kimse yok net yeri belli oldu mu de bana eşime derim yardımcıda olur. Sizin tahin yerleri ne zaman açıklandı ya
Ayyy canim benim yaa rabbim isteyen herkese verisin çok mutlu oldum inanki. Bende açık tip teknisyeiniyim. Evleneli 1 sene oldu bana dedilerki önce atanmana bak sakin cocuk yapma Tamam dedik atamayi bekleyelim zaten eşimin tayini vsr belki ayri kalicaz. Sonra canima tak etti eşime ben çocuk istiyorum dedim eşim önce yok ben doğuya gidicem riskli senin ataman var falan dedi sonra ikna oldu kendi. Hamile kaldim hemen. Suan 4 aylik oldum ve bugün atandığımi gördüm. Bana ilk herkes kizdi tayininiz var ataman var neden cocuk yaptiniz diye. Simdi belki onun sansina ataniyorum ve eşimin urfaya benim sirnak cikti tayinim yani hamile olmadsm biz 3 4 sene daha cocuk yapmicsktik ve ben orda tek kalicaktim simdi hem cocugum olucak hem atandim o benim dayanak noktam artik. Kimse kimsenin nasibini yiyemez.Merhaba hanimlar bende yorum yapmadan gizli takip edenlerdendim. Ama birbirmize destek olma adına bende kendi surecimi paylaşmak istedim. 4 yıldır evliyim atanmaliyim once is olsun derken hayatı erteledim. Benden sonra evlenen bi yakınıminda çocugu olmasiyla gözler bana cevrildi laf sokmalar hastamisin demeler acıyarak bakmalar ne is oldu ne cocuk diye kucumsemeler. Ben bi baktim herkes cocuklu sanki ruyadaydim uyandim. denemeye basladim ama şıp diye olmuyorki tabi bende bir bunalim hali pismanliklar falan filan. Hem cocuk isteyipte stres yapmamak mumkun degil. Moral isin yuzde ellisi ise ben geri kalan %50lik kısım ile devam ediyorum.Bayram geldiginde esimle kavga edip es dost akrabanin karsisina cikamiyorum. Hergun ağlıyorum. Sizlerle aynıyım yani. Doktor böyle sabırsız olursn aşılama yapıcam diyo. Sorun yok diyo. Bende doktor kontrolunde 3. Ayda klomen kullanmalar. 8 ayda rahim filmi. 1 yıl olmadan saçmalamalar. En sonunda baktım rahim filmide temiz herseyi bıraktım 8.ayimda doktorda dahil. 10. Ay oldu mubarek ramazan ayı bayramda gelicek memlekete yolculuk var. Ramazanin 20.gunu baktim karnim ağrıyor adete de 8 gün var aglamaya basladim yine. Esimde o zaman gelme benim ailemin yanina dedi. Bende annem gilde kalcam doktora goruncem aşıysa aşı tüpse tüp bıktım çünkü. Çok iyi bir doktor varmis ona randevu alicam umudum onda. Dr. Demezmi bana ben yurtdışına gidiyorum. Bir höykurerek aglamisim apartman sesime inliyor hem dua ediyorum rabbim duy ne is verdin ne cocuk ben kabul ederimde eşimi bizi millete niye mahcup ediyosun bizi senden başkasına baş egdirme. 3 gun sonra agrisi var kendisi yok adet agrisi çantada ped dolaştırıyorum o derece. Göğüsün koltuk altina giden kısmında ağrı ve narkotikte gorev yapan kopekler kadar keskin bir burun belirtileri ile adetimin geciken ilk gününde gebelik testi ve hoooop olumlu sonuç ardına kan testi yine olumlu ne kadar mutluyum anlatamam. Esimle evde karsilastigimiz heryerde bi gulmeler bi sırıtmalar geceleri hayal kurmaktan uyuyamiyoruz resmen. Doktorumada böyle gittim işte ama cok agrim ve hafif lekelenmelerim oldugu için progestan hap alıp, düşük ignesi oluyorum. 5 haftalık hamileyim ve isteyen herkes icin dua ediyorum.insallah saglikla kucagimada alırım. Diyecegim o ki herkesin belirtisi kendine göre birazda kendi adet donemiyle paralel. Bebeklerimizin dogacagi tarihi rabbim yazmış bizede bu yazgiyi yasamak düşüyor. Allah o mutlu haber icin bir gun belirlemis sen ister ogune kadar agla ister o gune kadar kendini yirt istersende cay kahve keyif yap umursama secim bizlerin.Ayrintilar icin sorusu olanı cevaplarim. Guzel mucizelerin kapinizi çalması dileğiyle...
Öylemii çok heyecanlandim. Allah sizede banada kolaylikla doğurmayı sağlıklada kucagimiza almayi nasip etsin.Canım ya okurken gözlerim doldu Allah herkese nasip etsin evlat çok başka bizde 14+2 günlük olduk sen 2 hafta sonra kalp atışını duycan inşaAllah
Hayırlı olsun bugün öğrendiyseniz tam üstüne gelmiş konunun. Cok sevindim. En guzelini yapmışsiniz. Her bebek nasibiyle gelir buna inanıyorum sizinde oyle olmuş. Meslek hayatinizda başarılar.Ayyy canim benim yaa rabbim isteyen herkese verisin çok mutlu oldum inanki. Bende açık tip teknisyeiniyim. Evleneli 1 sene oldu bana dedilerki önce atanmana bak sakin cocuk yapma Tamam dedik atamayi bekleyelim zaten eşimin tayini vsr belki ayri kalicaz. Sonra canima tak etti eşime ben çocuk istiyorum dedim eşim önce yok ben doğuya gidicem riskli senin ataman var falan dedi sonra ikna oldu kendi. Hamile kaldim hemen. Suan 4 aylik oldum ve bugün atandığımi gördüm. Bana ilk herkes kizdi tayininiz var ataman var neden cocuk yaptiniz diye. Simdi belki onun sansina ataniyorum ve eşimin urfaya benim sirnak cikti tayinim yani hamile olmadsm biz 3 4 sene daha cocuk yapmicsktik ve ben orda tek kalicaktim simdi hem cocugum olucak hem atandim o benim dayanak noktam artik. Kimse kimsenin nasibini yiyemez.
Tamam benim eşimde orda canım haberin olsun. Ayyy çok sevindim şükürler olsun Rabbime darısı bizlereAtandim edaaaa şırnak cizre. Eşimin sınırda canim yeni birlikte kuruluyomus astsubay
Amin inşaAllah canım Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinÖylemii çok heyecanlandim. Allah sizede banada kolaylikla doğurmayı sağlıklada kucagimiza almayi nasip etsin.
Kuzum yazdıklarını okuyunca yazmadan duramadım. Benim adetime10 gün var 5 gün önce yumurtladım aşırı uyku hali, baş dönmesi , yorgunluk birde afedersin öyle çok çok değil ama peceteye silince şeffaf renkte akıntım geliyor . Sen acaba bu belirtileri yaşadığın ay hamile kaldinmi ? Birde akıntın varmıydı ? Bende kasık ağrısı da oluyor arada bir . Kusura bakma canım çok soru sordum ama işde çaresizlik..Hanımlar yumurtlama günüm geçeli 6 gün oldu. Baş dönmesi, aşırı uyku hali, istah artışı, tatlı krizi, yorgunluk gibi bi kac gündür şeyler oluyor. Adetime 9 gün var. Bunlar hamileli belirtisi olabilirmi? Bu kadar erken belirti verebilirmi acaba? Hic bu zaman kadar bunlarin hiç birini yaşamadım. Siz ne kadar belirti görmeye başladınız?
Amin canim insallahTamam benim eşimde orda canım haberin olsun. Ayyy çok sevindim şükürler olsun Rabbime darısı bizlere
Evet canim tesekkur ederimHayırlı olsun bugün öğrendiyseniz tam üstüne gelmiş konunun. Cok sevindim. En guzelini yapmışsiniz. Her bebek nasibiyle gelir buna inanıyorum sizinde oyle olmuş. Meslek hayatinizda başarılar.
Evet canim ayni bunlari yaşadım baş dönmem belirgindi kasik agrim vardi baya ama sen simdi benimde olcakmi diye düşünme sakin adet gününü bekle tets yapKuzum yazdıklarını okuyunca yazmadan duramadım. Benim adetime10 gün var 5 gün önce yumurtladım aşırı uyku hali, baş dönmesi , yorgunluk birde afedersin öyle çok çok değil ama peceteye silince şeffaf renkte akıntım geliyor . Sen acaba bu belirtileri yaşadığın ay hamile kaldinmi ? Birde akıntın varmıydı ? Bende kasık ağrısı da oluyor arada bir . Kusura bakma canım çok soru sordum ama işde çaresizlik..
Kuzum benim hikayem biraz karışık Mart Nisan ayında kimyasal gebelik yaşadım üst üste . Ocak ayında 8 aylık oğlum vefat etti . O yüzden çok aceleci davranıyorum .acaba en erken nezaman kan testi yapsam çıkarki ? Canım akıntın varmıydı bahsettigim türde ?Evet canim ayni bunlari yaşadım baş dönmem belirgindi kasik agrim vardi baya ama sen simdi benimde olcakmi diye düşünme sakin adet gününü bekle tets yap
Ayyy çok üzüldüm canim yaa senin de sınavın böyle demekki. Ben adetimsen 1 gün önce yaptim idrar testi silik çıktı ayni gün kan verdim çok dusuk çıktı yeni olduğu için bencede sende en erken 1 gün önce yap daha erken varsada cikmaz. Evet canim bide bizimde olanliydi sanki anliyoduk vücudundaki degisimi benim adetime 9 gün vardi bas donmelerim başlamıştı. Akintim sefaf baya fazlaydı. Adetime çok vardibama adet agrisi çekiyodum. Bide sanko göğüslerik rengi koyulasmaya baslamisti hafifKuzum benim hikayem biraz karışık Mart Nisan ayında kimyasal gebelik yaşadım üst üste . Ocak ayında 8 aylık oğlum vefat etti . O yüzden çok aceleci davranıyorum .acaba en erken nezaman kan testi yapsam çıkarki ? Canım akıntın varmıydı bahsettigim türde ?
Bence evde idrar testi yap 2 gun geçtiyse ondan sonra kanArkadaşlar merhaba,
Reglim 2 gün gecikti. Eşimle bu ay ovulasyon dönemimi takip edip birlikte olmuştuk. reglime 3 gün kala kan testi yaptırmıştım beta hcg 0,10 çıkmıştı. olumsuz diye düşünüp regl olmayı bekledim fakat şimdi de reglim gelmiyor. Memelerimde aşırı hassasiyet zaman zaman kasıklarımda kasılma dışında bi hissim yok. Sizce kan testini tekrar etmeli miyim?
Canım bende 24 falan yazmıyor değerler falan var down sendromu trısomi değerlerinin altındadır yazıyor grafikler falan varEda ikili testim temiz çıktı sonucm 24 çıktı o degeri.cinsiyet için nedemek oluyoki senin kac cikmisti dr bisey demedi bana acaba dogrumu oEdvard
Öğrendim cinsiyetini edaaa:))Canım bende 24 falan yazmıyor değerler falan var down sendromu trısomi değerlerinin altındadır yazıyor grafikler falan var
Cinsiyeti ne canım meraklandırıyorsun beni yAÖğrendim cinsiyetini edaaa:))
Erkekk:) meraklan diye zatenCinsiyeti ne canım meraklandırıyorsun beni yA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?