• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şükür benim testim iyi çıktı 13+5 gün cinsiyeti kız
Hayirli olsun canim ben bekliykrum cinsiyet icin yaa bende cok nerak ediyorum. Canim valla iyi degildim son haftalsr kusmalarim artti ondam bide taşınma telasi basladi ufak ufak benimde 13+2 olduk cinsiyeti göstermez diye gitmiyom

Hayirli olsun canim ben bekliykrum cinsiyet icin yaa bende cok nerak ediyorum. Canim valla iyi degildim son haftalsr kusmalarim artti ondam bide taşınma telasi basladi ufak ufak benimde 13+2 olduk cinsiyeti göstermez diye gitmiyom
Testi alınca bakarsın cinsiyetine hayırlısı olsun canım mideni çok aç bırakma

Merhaba hanimlar bende yorum yapmadan gizli takip edenlerdendim. Ama birbirmize destek olma adına bende kendi surecimi paylaşmak istedim. 4 yıldır evliyim atanmaliyim once is olsun derken hayatı erteledim. Benden sonra evlenen bi yakınıminda çocugu olmasiyla gözler bana cevrildi laf sokmalar hastamisin demeler acıyarak bakmalar ne is oldu ne cocuk diye kucumsemeler. Ben bi baktim herkes cocuklu sanki ruyadaydim uyandim. denemeye basladim ama şıp diye olmuyorki tabi bende bir bunalim hali pismanliklar falan filan. Hem cocuk isteyipte stres yapmamak mumkun degil. Moral isin yuzde ellisi ise ben geri kalan %50lik kısım ile devam ediyorum.Bayram geldiginde esimle kavga edip es dost akrabanin karsisina cikamiyorum. Hergun ağlıyorum. Sizlerle aynıyım yani. Doktor böyle sabırsız olursn aşılama yapıcam diyo. Sorun yok diyo. Bende doktor kontrolunde 3. Ayda klomen kullanmalar. 8 ayda rahim filmi. 1 yıl olmadan saçmalamalar. En sonunda baktım rahim filmide temiz herseyi bıraktım 8.ayimda doktorda dahil. 10. Ay oldu mubarek ramazan ayı bayramda gelicek memlekete yolculuk var. Ramazanin 20.gunu baktim karnim ağrıyor adete de 8 gün var aglamaya basladim yine. Esimde o zaman gelme benim ailemin yanina dedi. Bende annem gilde kalcam doktora goruncem aşıysa aşı tüpse tüp bıktım çünkü. Çok iyi bir doktor varmis ona randevu alicam umudum onda. Dr. Demezmi bana ben yurtdışına gidiyorum. Bir höykurerek aglamisim apartman sesime inliyor hem dua ediyorum rabbim duy ne is verdin ne cocuk ben kabul ederimde eşimi bizi millete niye mahcup ediyosun bizi senden başkasına baş egdirme. 3 gun sonra agrisi var kendisi yok adet agrisi çantada ped dolaştırıyorum o derece. Göğüsün koltuk altina giden kısmında ağrı ve narkotikte gorev yapan kopekler kadar keskin bir burun belirtileri ile adetimin geciken ilk gününde gebelik testi ve hoooop olumlu sonuç ardına kan testi yine olumlu ne kadar mutluyum anlatamam. Esimle evde karsilastigimiz heryerde bi gulmeler bi sırıtmalar geceleri hayal kurmaktan uyuyamiyoruz resmen. Doktorumada böyle gittim işte ama cok agrim ve hafif lekelenmelerim oldugu için progestan hap alıp, düşük ignesi oluyorum. 5 haftalık hamileyim ve isteyen herkes icin dua ediyorum.insallah saglikla kucagimada alırım. Diyecegim o ki herkesin belirtisi kendine göre birazda kendi adet donemiyle paralel. Bebeklerimizin dogacagi tarihi rabbim yazmış bizede bu yazgiyi yasamak düşüyor. Allah o mutlu haber icin bir gun belirlemis sen ister ogune kadar agla ister o gune kadar kendini yirt istersende cay kahve keyif yap umursama secim bizlerin.Ayrintilar icin sorusu olanı cevaplarim. Guzel mucizelerin kapinizi çalması dileğiyle...

Back