- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
Allah hayırlısını nasip etsinYok canim cizredeki asker esleriyle konuştum hiç bisey yok rahatlikla gel dediler zaten havaalni yakin o beni rahatlatiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah hayırlısını nasip etsinYok canim cizredeki asker esleriyle konuştum hiç bisey yok rahatlikla gel dediler zaten havaalni yakin o beni rahatlatiyo
Amin canimAllah hayırlısını nasip etsin
Efendim canim napiyosunDamlaaa
İyiyim çanım test yaptın mıEfendim canim napiyosun
Iyi bayramlar canim yaptım evet sonucu bekliyorim bakalim sen naptin nasil gidyo kac haftaliksinİyiyim çanım test yaptın mı
Şükür benim testim iyi çıktı 13+5 gün cinsiyeti kızIyi bayramlar canim yaptım evet sonucu bekliyorim bakalim sen naptin nasil gidyo kac haftaliksin
Bayram’ın mübarek olsun canım yazmayınca seni merak ettimIyi bayramlar canim yaptım evet sonucu bekliyorim bakalim sen naptin nasil gidyo kac haftaliksin
Hayirli olsun canim ben bekliykrum cinsiyet icin yaa bende cok nerak ediyorum. Canim valla iyi degildim son haftalsr kusmalarim artti ondam bide taşınma telasi basladi ufak ufak benimde 13+2 olduk cinsiyeti göstermez diye gitmiyomŞükür benim testim iyi çıktı 13+5 gün cinsiyeti kız
Hemen kalkıp duş almak bir korunma yöntemi değil ki milyonlarca sperm hızla ilerliyor :)Korunarak nasıl hamile kaldın. Bende bazen diyorum artık istemiyorum korunayım hemen kalkayım duş alayim belki olur diyorum :))
Gerçekten isteyince olmuyor.
Testi alınca bakarsın cinsiyetine hayırlısı olsun canım mideni çok aç bırakmaHayirli olsun canim ben bekliykrum cinsiyet icin yaa bende cok nerak ediyorum. Canim valla iyi degildim son haftalsr kusmalarim artti ondam bide taşınma telasi basladi ufak ufak benimde 13+2 olduk cinsiyeti göstermez diye gitmiyom
Urfanin neresindeydin eda esimin tayini urfa akcakaleye çıktıTesti alınca bakarsın cinsiyetine hayırlısı olsun canım mideni çok aç bırakma
Merkez canım benim eşim Urfa Akçakale De ben Haliliye merkezde kalıyorumUrfanin neresindeydin eda esimin tayini urfa akcakaleye çıktı
Ayy çok sevindim damla ya sen buraya mı gelcenUrfanin neresindeydin eda esimin tayini urfa akcakaleye çıktı
Hayir ben sirnaga gidicem malesef tayinim oraya cikicak 1 sene sonra insallah :) ayni birliktemi olcaklwr acaba komondomu seninkiAyy çok sevindim damla ya sen buraya mı gelcen
Benimki uzmançavuş senin ki neydiHayir ben sirnaga gidicem malesef tayinim oraya cikicak 1 sene sonra insallah :) ayni birliktemi olcaklwr acaba komondomu seninki
Yeni komutan gelecek dedi acaba senin eşin miHayir ben sirnaga gidicem malesef tayinim oraya cikicak 1 sene sonra insallah :) ayni birliktemi olcaklwr acaba komondomu seninki
Astsubay ama benimkinin birligi yeni aciliyomus dahaBenimki uzmançavuş senin ki neydi
Bilmiyorum ki orda bi birlik var ama başlarında kimse yok net yeri belli oldu mu de bana eşime derim yardımcıda olur. Sizin tahin yerleri ne zaman açıklandı yaAstsubay ama benimkinin birligi yeni aciliyomus daha