- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
Hadi hayırlısı olsun canım Allah analı babalı büyütsünErkekk:) meraklan diye zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı olsun canım Allah analı babalı büyütsünErkekk:) meraklan diye zaten
Sagolasin kuzum amin hepimizinkini. Senin eşin nerde suan akcakalede beninkinin orda birnsuru uzman çavuş var. Sorsana sen yeni açılan birliktemi huduttamiHadi hayırlısı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
Akçakalede canım açılan birlikte zaten ikisi yakın birbirineSagolasin kuzum amin hepimizinkini. Senin eşin nerde suan akcakalede beninkinin orda birnsuru uzman çavuş var. Sorsana sen yeni açılan birliktemi huduttami
Geldi kiz 1 hafta oldu ben dedimde cok varmis uzman cavus ondan tanisamadi heralde bi sorsana sen bakalim tanismislarmi onur astsubay de yeni acilan birlikte adi ne senin esinin öyle desem tanir belkiSenin eşin geldimi ki Urfa’ya
Vural adı canım top komutanı odaGeldi kiz 1 hafta oldu ben dedimde cok varmis uzman cavus ondan tanisamadi heralde bi sorsana sen bakalim tanismislarmi onur astsubay de yeni acilan birlikte adi ne senin esinin öyle desem tanir belki
Sen n’aptın şırnağa gidecek misinGeldi kiz 1 hafta oldu ben dedimde cok varmis uzman cavus ondan tanisamadi heralde bi sorsana sen bakalim tanismislarmi onur astsubay de yeni acilan birlikte adi ne senin esinin öyle desem tanir belki
Pazartesi ev yerlestirmeye gidicem esyalar gidiyo sonra sorusturmayi beklicem ankaradaSen n’aptın şırnağa gidecek misin
Ne soruşturmasıPazartesi ev yerlestirmeye gidicem esyalar gidiyo sonra sorusturmayi beklicem ankarada
Damla sen çatlak için n’aptın yada ne kullanacaksınPazartesi ev yerlestirmeye gidicem esyalar gidiyo sonra sorusturmayi beklicem ankarada
Güvenlik sorusturmasi varNe soruşturması
Kakao aldim ben 2 3 aydir onu kullaniyorumDamla sen çatlak için n’aptın yada ne kullanacaksın
Kakao yağıKakao aldim ben 2 3 aydir onu kullaniyorum
Rahim içinin toparlanmasi zaman alabilir ondan degisebilir adet kanamalarinKizler merhaba ben mayıs 23 de kürtaj oldum haziran 16 da adet gördüm yoğun kanamalı ve ayın 27 sinde tekrar gördüm ve hala devam ediyor normalmiş sizce
Di inşaAllah geçersinGüvenlik sorusturmasi var
Bende acı badem yağı ve kakao yağı karıştırıyorum kullanıyorum ben yeni başladım benim karnım yokKakao yağı
Badem yagi cok tuylenme yapiyo haberim olsun. Benimde az var karnimBende acı badem yağı ve kakao yağı karıştırıyorum kullanıyorum ben yeni başladım benim karnım yok
Onu bilmiyorum canım ondan acı badem yağı aldım o yapmıyor zaten karnım tüy yumağı olmuşBadem yagi cok tuylenme yapiyo haberim olsun. Benimde az var karnim
Kiz aci badem yagi ayni sey zaten tüy yapar bak sen daha yeni baslamissin kullanmayaOnu bilmiyorum canım ondan acı badem yağı aldım o yapmıyor zaten karnım tüy yumağı olmuş