Gittim canım ya kan ilacı yan etki etmiş kalp atışlarını duyduk ama doktor 2 hafta sonra gel dedi o sıra daha net olur şükür bi sıkıntı yok.Git istiyosan
Gittim canım ya kan ilacı yan etki etmiş kalp atışlarını duyduk ama doktor 2 hafta sonra gel dedi o sıra daha net olur şükür bi sıkıntı yok.
Ne için gidiyosun doktoraGünaydın kızlar bugün bat günüm ama olmadım yarına doktora randevu almıştım adet olmazsam yine gideyim mi adetliyken gel diyorlar ya eşim birgün çalışıyor birgün evde yarın gitmezsem salıya kalacak kararsız kaldım sizce ne yapayım
Bebek tedavisi için canımNe için gidiyosun doktora
Bebek tedavisi için canım
Evet bende onu bekliyorum ama olmuyor işte olacak gibi belirtim de yok bekliyorum işteAnladim eğer adetliyken gel dediyse olunca git bence
Bıraktım biraz daha iyiyim canım ya doktor ilk 3 ay kullanma dedi pekmez ye dediAyu çok sevindim canim yaa darisi bana birsktinmi ilaci
Ya hormon tahlili için çağırıyordur bende öyle yaptımBebek tedavisi için canım
Hormon tahlili yaptırdım benYa hormon tahlili için çağırıyordur bende öyle yaptım
Değerlerin ne der misinHormon tahlili yaptırdım ben
Değerlerimi bilmiyorum ama bir sorun çıkmadı normal çıktı hepsiDeğerlerin ne der misin
Canım tsh fsh e2 prolaktin sonuçları var testin fotosunu çek atDeğerlerimi bilmiyorum ama bir sorun çıkmadı normal çıktı hepsi
Adetin geçtimi kiHamile olabilir miyim ki ben hiç adet belirtim yok
Herkesin hamileliği farklıdır mesela benim sol kasığımda batma beklenen adet tarihimden 1 hafta öncesinden başlamıştı adet günü kan verdiğimde pozitif çıkmıştı onun dışında hiç bir belirti yoktu.Hanımlar yumurtlama günüm geçeli 6 gün oldu. Baş dönmesi, aşırı uyku hali, istah artışı, tatlı krizi, yorgunluk gibi bi kac gündür şeyler oluyor. Adetime 9 gün var. Bunlar hamileli belirtisi olabilirmi? Bu kadar erken belirti verebilirmi acaba? Hic bu zaman kadar bunlarin hiç birini yaşamadım. Siz ne kadar belirti görmeye başladınız?
Bıraktım biraz daha iyiyim canım ya doktor ilk 3 ay kullanma dedi pekmez ye dedi
Ya işte ben birşey yiyemiyorum içemiyorumBende pekmez yiyorum en güzeli o
Bugün olmam lazımdı ama olmuyorAdetin geçtimi ki
Çok oldu ben onları kaybettim canımCanım tsh fsh e2 prolaktin sonuçları var testin fotosunu çek at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?