- 29 Mart 2018
- 812
- 295
- 18
Himm anladim benim bugün alttan bakti net görmek için12 şubat adet tarihim ama ben tedaviyle hamile kaldım ondan net 14 Mart diyorum benim geç döllenme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Himm anladim benim bugün alttan bakti net görmek için12 şubat adet tarihim ama ben tedaviyle hamile kaldım ondan net 14 Mart diyorum benim geç döllenme
Hımm şükür göründü yA yoksa oturup ağlardım . .ben yarın gidim değil mi doktora kalb atışını duyarım rahat ederim sana progestan verdi miHimm anladim benim bugün alttan bakti net görmek için
Yok canim bisey vermedi git bakalim ama 7. Haftada duyuluyomus kall elife dr demis daha yeni canlanmis kalp atisi diye bence duymazsin Su anHımm şükür göründü yA yoksa oturup ağlardım . .ben yarın gidim değil mi doktora kalb atışını duyarım rahat ederim sana progestan verdi mi
Gidim en iyisiYok canim bisey vermedi git bakalim ama 7. Haftada duyuluyomus kall elife dr demis daha yeni canlanmis kalp atisi diye bence duymazsin Su an
Gidim en iyisi
Tamam canım ishalin nedeni kan ilacıymış ya korktum şimdiGit banada haber ver bakslim nedicek
Tamam canım ishalin nedeni kan ilacıymış ya korktum şimdi
Kansızlık var bende canım ondanKan olacini neden verdilerki sana
Anladim canim insaah iyi şeyler der doktorKansızlık var bende canım ondan
Hayırlısı artık canımDüşünmediğin anda olur
Amin inşaAllah ama eşimde haftaya git doktora diyor napcam benAnladim canim insaah iyi şeyler der doktor
Eğer akintin öyleyse iltihao vardir git bebege zararli olmasinAmin inşaAllah ama eşimde haftaya git doktora diyor napcam ben
Yarın kan ilacını kullanmayacağım bakalım ne oluyorEğer akintin öyleyse iltihao vardir git bebege zararli olmasin
Yarın kan ilacını kullanmayacağım bakalım ne oluyor
Ya ama ablam bana akıntın olursa normal iyiymiş ama kokusuz rengi beyaz olacakmışKullanma bakalim nolcak ben fitilin birini uyguladi kesildi suan akintim
Ya ama ablam bana akıntın olursa normal iyiymiş ama kokusuz rengi beyaz olacakmış
Benimde sarımsı canım ya 7 haftada kalp atışı duyulur nasıl bekliyeceğim yaBeyaz olcak zatem yada sessaf benimki sarimsiydi nornal suan
Merhaba birşey sorucam konunun en başında hamilelik belirtilerini yazmışsın,bende aynı belirtileri yaşıyorum ek olarak pembe bir akıntı var,hamilemizin??Beyaz olcak zatem yada sessaf benimki sarimsiydi nornal suan
Merhaba birşey sorucam konunun en başında hamilelik belirtilerini yazmışsın,bende aynı belirtileri yaşıyorum ek olarak pembe bir akıntı var,hamilemizin??
Git istiyosanBenimde sarımsı canım ya 7 haftada kalp atışı duyulur nasıl bekliyeceğim ya