Ya işte ben birşey yiyemiyorum içemiyorum
Öyle canım bak öğle biraz salata makarna yedim şimdi geberiyorumSenin miden kötü demi ondan bulanir demen
Günaydın kızlar bugün bat günüm ama olmadım yarına doktora randevu almıştım adet olmazsam yine gideyim mi adetliyken gel diyorlar ya eşim birgün çalışıyor birgün evde yarın gitmezsem salıya kalacak kararsız kaldım sizce ne yapayım
Anladım canım geçikmen olurmu hepÇok oldu ben onları kaybettim canım
Evet de haftasonuna gelicek böyle de adetin 5. Gününe kalacak neyse inşallah yarın olur hemen de gidebilirimBence bekle adet olduğun zaman git hatta adetin 2.veya 3.günü çağırıyorlar yumurta takibini başlatmak için
Yok olmuyor gecikmemAnladım canım geçikmen olurmu hep
Öyle canım bak öğle biraz salata makarna yedim şimdi geberiyorum
Sen kaç haftalık hamilesin canımNormal mi bu kadar yaa senin ki ağır geciyo sanirim bende birsey yok ne zaman basladi bunlar
Sen kaç haftalık hamilesin canım
Maşallah canım ben hamile miyim değil miyim belli değil daha günüm 1 gün geçti5+5 4 gun var aramizda
4 haftaya nasıl girdim başladı canım artık midem aldı başını gittiNormal mi bu kadar yaa senin ki ağır geciyo sanirim bende birsey yok ne zaman basladi bunlar
Test 3-4 gün sonra yapYok olmuyor gecikmem
Öyle yaparım canım olmazsaTest 3-4 gün sonra yap
Canım sen hamilesin ne gibi belirtilerin var baş dönmen oluyor mu göz kararması gibi5+5 4 gun var aramizda
4 haftaya nasıl girdim başladı canım artık midem aldı başını gitti
Canım sen hamilesin ne gibi belirtilerin var baş dönmen oluyor mu göz kararması gibi
Ya sen hafif geçiriyorsun ben zorBen 6. Haftaye gircen daha yok birsey iyi birseymi acaba
Bende çok uyuyorum günde 13-14 saat halsizlik başdönmesi birde çok wcye gidiyorum ama hamile miyim bilmiyorumBaş dönmem uykusuzluk halsizlik iştah kapanması bazen tatli krizi hepsi var canim bi tek bulantim yok
Bende çok uyuyorum günde 13-14 saat halsizlik başdönmesi birde çok wcye gidiyorum ama hamile miyim bilmiyorum
Ya sen hafif geçiriyorsun ben zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?