- 13 Mart 2018
- 660
- 387
- 53
Msjları okuyamadm canm seni görüyordum yazıştkmı hatırlamıorım hamilemisin sen :))Canim 7 haftalikken kalp atisi görülüyor mu sen gördün mu bende 5 haftalığim
Msjları okuyamadm canm seni görüyordum yazıştkmı hatırlamıorım hamilemisin sen :))
Aynen öyle canım öyle açım biliyor musun ama yemek yiyemiyorumSanirim öyle bazilari hiç kusmuyomus bulanti falan yokmus
Canım benim 6 haftalık duyduk ama net değil iki hafta sonra tekrar gitcemMsjları okuyamadm canm seni görüyordum yazıştkmı hatırlamıorım hamilemisin sen :))
Aynen öyle canım öyle açım biliyor musun ama yemek yiyemiyorum
Vallah öyle canım bide şuan başımda ağırmaya başladıKiyamam ama yaa o cok kötü birseu ışte
Vallah öyle canım bide şuan başımda ağırmaya başladı
Ya herkeste farklıymış olabilir dedi normal hattaDr soyledi mu peki bu mideni bu kadar şiddetli olmasi normalmiymis
2 gün geçtiBatin KAÇ gün geçti
Ya herkeste farklıymış olabilir dedi normal hatta
2 gün geçti
Pazartesi yaptırcaz eşim evde yok ptsi doktora götürcekBugun kan testi yaptir bence
Hadi bakalm sonucnu bizle paylaşPazartesi yaptırcaz eşim evde yok ptsi doktora götürcek
Aynen öyle canım ama midem ağırmasa çok iyi olurdu.Anladim canim doğru herkes farklı hamilelik geçirir
Bu arada hayırlı Cumalar dua edelim birbirimize
Yok değilim gözün aydın Canımm ben düşünmüyorum bu aralarEvet canim 5+5 hamileyim sen hamilemsiin:)
Tamam canım inşallah olumlu haberle dönerimHadi bakalm sonucnu bizle paylaş
Yok değilim gözün aydın Canımm ben düşünmüyorum bu aralar
Inşallah güzel haberler bekliyoruzTamam canım inşallah olumlu haberle dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?