Amin inşaAllah canım ya hergün kalbim ağzımda yaşıyorum burada sınır korkuyorum hepAyy asker mi Eşleriniz Allah onları korusun
Benm ki sizden bağımsız valla kepçe operatörü kendisi
Işte bizde şimdi doğuya gidicez bende korkuyorum nasil olucak diye bilmiyorim hiçAmin inşaAllah canım ya hergün kalbim ağzımda yaşıyorum burada sınır korkuyorum hep
Okul arkadaşlarıma bile verdirmiyor hele şu 15 temmuz olayı oldu insan korkar olduAynen canim astsubaymi sen bilirsin tabiki birimiz vermiyosa hepimiz burdan konuşuruz ayri olmaz
Evet benm kinin de işi riskli uçurumlarda iş yapıyo sizden pek farkım yokHerkes ekmek derdinde canim ne olduğunun ne önemi var
Seninkinin rütbesi ne canimAyy canım benim yA :)))
Okul arkadaşlarıma bile verdirmiyor hele şu 15 temmuz olayı oldu insan korkar oldu
İnşaAllah iyi yer denk gelir Ağrı olsa keyf edersin orda sıkıntı yok herşey ucuz ama gezilecek pek yeri yokIşte bizde şimdi doğuya gidicez bende korkuyorum nasil olucak diye bilmiyorim hiç
Canim benim gezicek yer önemli degilde onemli olan bebegimin kontrolleri doğumu falab rahat yapabilmem bilmiyorum bizim şırnak falan olcak sanirimİnşaAllah iyi yer denk gelir Ağrı olsa keyf edersin orda sıkıntı yok herşey ucuz ama gezilecek pek yeri yok
Aynı canımSeninkinin rütbesi ne canim
Aynı canım
Ayyy Şırnak olmasın ya ora çok zorCanim benim gezicek yer önemli degilde onemli olan bebegimin kontrolleri doğumu falab rahat yapabilmem bilmiyorum bizim şırnak falan olcak sanirim
Amin inşaAllah canım dua ediyorumAnladim rabbim başımızdan eksik etmesin düşmandan iftiradan korusun rabbimm
Ayyy Şırnak olmasın ya ora çok zor
Benim kaynanam gel yanıma diyor hayatta gitmem evet eşim 15 günde birde gelse evimde istediğimi yaparım yerimValla bilmiyorum şu çocuğu bi dogurayimda birsey olmadan baska birsey istemiyorum birde beni götürebilecek biryer olur insalkah ayri yapamam çünkü
Elif nereye gittin :)Ayy asker mi Eşleriniz Allah onları korusun
Kesinlikle bende dedim köy bile olsa beni getireceksin dedim 2 sene disarida cikmasak raziyim ama o evde senle olcam dedim ben ayri yapamam hele cocuklaBenim kaynanam gel yanıma diyor hayatta gitmem evet eşim 15 günde birde gelse evimde istediğimi yaparım yerim
Öyle canım benim yA zor oluyor yoksaKesinlikle bende dedim köy bile olsa beni getireceksin dedim 2 sene disarida cikmasak raziyim ama o evde senle olcam dedim ben ayri yapamam hele cocukla
Yoğurt mayalamaya gittimElif nereye gittin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?