- 29 Mart 2017
- 557
- 296
- 23
Aklımda geçti benm de burda zor oluyoKizlar beni yanlis anlamayin ama burda konusmaktansa whataoata grup kursak ordanmi konussak kolay iletisim kurmak için burda sayfayi falan yeniliyoz
Evet hem kaciriyoruz mesajları görmüyoruz hemde surekli sayfafa zor oluyorAklımda geçti benm de burda zor oluyo
Tutamayız maalesef bebeğimizi düşünmek zorundayız kaza yaparız emzirme dönemi bittikten sonraAynen öyle canım benim annem dikkat etmemiş o sıralar ancak geçim derdi varmış ben yapıyorum kızlar oruç tutacak mışınız
Neye canimEşleriniz izin veriyor mu
Erkeğe vermediğimize göre benm ki bişey demez hatta kadınlar kulübüne üye olmamı istemıyodu çok dert okuyorum burda diyeNumara vermeye falan
Numara vermeye falan
Benim ki mesleğinden ötürü istemez sosyal medyayı kullanmayı falan numarayı falan da verdirmiyor pekErkeğe vermediğimize göre benm ki bişey demez hatta kadınlar kulübüne üye olmamı istemıyodu çok dert okuyorum burda diye
Ne mesleğiBenim ki mesleğinden ötürü istemez sosyal medyayı kullanmayı falan numarayı falan da verdirmiyor pek
Asker falanmi eşin benimde öyleYoksa dediğiniz çok mantıklı doğru bende öyle isterdim konuşmayı falan ama maalesef eşimden ötürü burdayım ama siz birbirinize verip konuşabilirsiniz
Asker kendisiYoksa dediğiniz çok mantıklı doğru bende öyle isterdim konuşmayı falan ama maalesef eşimden ötürü burdayım ama siz birbirinize verip konuşabilirsiniz
Benim eşimde astsubay canim :)Asker kendisi
:)) aynıyızAsker falanmi eşin benimde öyle
Ayy canım benim yA :)))Benim eşimde astsubay canim :)
Aynen canim astsubaymi sen bilirsin tabiki birimiz vermiyosa hepimiz burdan konuşuruz ayri olmaz:)) aynıyız
Aminn canim cümlemizi korusunAyy asker mi Eşleriniz Allah onları korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?