Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim noldu anlat çözelim yaa
Konunun birinde laf dalaşına girdim bebek aldırcakmış 19 yaşında benm gibi. Bebeği yaparken sıkıntı yok ama hamile kalınca sıkıntı oluyo o kız bana ilk bebeği doğurcam dediğinde çokk dua etmiştim kesesi bozuktu düzelsin diye dua ettim düşük riski var dı yine dua ettim kendim için nasıl dua ettiysem ona da öyle dua ettim şimdi millet aldır demiş aldırcak zoruma gitti kardeşim gibi görmüştüm ilk baştan şimdi ahkam kesiyo anlamıyorum bu insanları

Boşver ya saçmalama günah onun sen em iyisini yapmissin onun için neden kendi düzenini bozuyosun burda dost olduk ne güzel bak gidicem diyosun

Bilmiyorum canım kime desem daha erken değilmi diyor bugün sağ kasığımda biraz sancı var ben mi çok hassasım yoksa çocukmu çok ağır bilemedim

Bilmiyorum canım kime desem daha erken değilmi diyor bugün sağ kasığımda biraz sancı var ben mi çok hassasım yoksa çocukmu çok ağır bilemedim
O sanci bendede var valla biraz yoruldummu sağ sol fark etmiyo bazen ayni anda sanci geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…