Elif sen nerde yaşıyorsunYoğurt mayalamaya gittim
İzmirdeyim köyün birinde daha doğrusu dağın tepesinde yaşıyorumElif sen nerde yaşıyorsun
Asiri susuyorum yaaSu içebiliyormuşsunuz
Hangi ilce canimİzmirdeyim köyün birinde daha doğrusu dağın tepesinde yaşıyorum
Ayyy ne güzeldir oralarİzmirdeyim köyün birinde daha doğrusu dağın tepesinde yaşıyorum
Kemalpaşa yenmiş köyüHangi ilce canim
Güzel ama astımım var ya her taraf çam ağacı hapşirip duruyorum tozdan polenden bana göre değil buralarAyyy ne güzeldir oralar
Eee niye orda yaşıyorsunuz ki zor oluyorsa şehir merkezinde yaşayın.Güzel ama astımım var ya her taraf çam ağacı hapşirip duruyorum tozdan polenden bana göre değil buralar
Eşimin babası şizofreni hastası ve yaşlı bizden başka bakcak kimsesi yok bu köyden başka Bi yere de gelmıyo yani o hayatta oldugu sürece burdayımEee niye orda yaşıyorsunuz ki zor oluyorsa şehir merkezinde yaşayın.
Ay çok zor olur canim allah yardimcin olsunEşimin babası şizofreni hastası ve yaşlı bizden başka bakcak kimsesi yok bu köyden başka Bi yere de gelmıyo yani o hayatta oldugu sürece burdayım
Evet sıkıntı yaratmıyo değil bizeAy çok zor olur canim allah yardimcin olsun
Allah yardımcın olsun canım sıkma canınıEşimin babası şizofreni hastası ve yaşlı bizden başka bakcak kimsesi yok bu köyden başka Bi yere de gelmıyo yani o hayatta oldugu sürece burdayım
Amin napalım imtihanAllah yardımcın olsun canım sıkma canını
Ben yemek yapmıyorum ekmek arası birşeyler yerim
Miden kötü oldugu için miBen yemek yapmıyorum ekmek arası birşeyler yerim
Evet canımMiden kötü oldugu için mi
Ay canim bilmiyorum ki atistirmalik yerim heralde yağlı yemek yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?