- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
Bilmiyorum canım ama çok okuyamıyorum başım dönüyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum canım ama çok okuyamıyorum başım dönüyor..
İşi var galiba sözde bende sabahtan beri ortalığı süpürüp silcem de işte kalkasım yok
Sen nerde oturuyordunBizde ankaradayiz eşimin akrabalarini ziyaret ediyoz
Ben tokattayim canim orda oturuyom eşim ankarali ben izmirSen nerde oturuyordun
Kızlar midem düzeldi az şimdide başım dönüyor
Ayy canım Allah razı olsun ben çok yavaş okuyorum kendi çabalarımla okudum burda da mübarek kimse ne namaz kılıyor ne kuran okuyorBenm hatimim var hafız oldugum için hafız arkadaşlarıma da söylüyorum hatim bitirirken yardımcı oluyolar birer cüz okuyolar niyetini daha yapmamıştım üçümüzün adına niyetleneyım
Napcam ya bilmiyorum hiçAyy yarim saat öncede benim midem fenalaştı
Ankara’yı gezdim İzmire gitmek nasip olmadıBen tokattayim canim orda oturuyom eşim ankarali ben izmir
Izmir cennet yaa çok güzeldir havasina kurban olduğum:)Ankara’yı gezdim İzmire gitmek nasip olmadı
Neden öylekiAyy canım Allah razı olsun ben çok yavaş okuyorum kendi çabalarımla okudum burda da mübarek kimse ne namaz kılıyor ne kuran okuyor
Çanakkale de güzeldi havası boğucu değildiIzmir cennet yaa çok güzeldir havasina kurban olduğum:)
Ne bilim tanıdığım herkes yeme içme gezme derdin de namaz kılmıyorlar kuran yokNeden öyleki
Olsunnn sende dua edersin hepimizin bebeğine sağlıkla kucağımıza alalım kalp atışlarını duyalım hocama sordum şimdi Bi dua vardı anne karnındaki bebeği koruyo sabah akşam üçer defa okunuyo cevap beklıyorum o duayı göndercekAyy canım Allah razı olsun ben çok yavaş okuyorum kendi çabalarımla okudum burda da mübarek kimse ne namaz kılıyor ne kuran okuyor
Duha süresi yada Meryem süresidir okuyorum ama kuranı 1 sayfa da olsa okuyorum namaz da kılıyorumOlsunnn sende dua edersin hepimizin bebeğine sağlıkla kucağımıza alalım kalp atışlarını duyalım hocama sordum şimdi Bi dua vardı anne karnındaki bebeği koruyo sabah akşam üçer defa okunuyo cevap beklıyorum o duayı göndercek
Çok güzel maşallah çok önemli hele hamileyken. Dünyaya hayırlı evlat getirelimDuha süresi yada Meryem süresidir okuyorum ama kuranı 1 sayfa da olsa okuyorum namaz da kılıyorum
Allah senden de razı olsun
Kizlar beni yanlis anlamayin ama burda konusmaktansa whataoata grup kursak ordanmi konussak kolay iletisim kurmak için burda sayfayi falan yeniliyoz
Aynen öyle canım benim annem dikkat etmemiş o sıralar ancak geçim derdi varmış ben yapıyorum kızlar oruç tutacak mışınızÇok güzel maşallah çok önemli hele hamileyken. Dünyaya hayırlı evlat getirelim