• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benm hatimim var hafız oldugum için hafız arkadaşlarıma da söylüyorum hatim bitirirken yardımcı oluyolar birer cüz okuyolar niyetini daha yapmamıştım üçümüzün adına niyetleneyım
Ayy canım Allah razı olsun ben çok yavaş okuyorum kendi çabalarımla okudum burda da mübarek kimse ne namaz kılıyor ne kuran okuyor

Ayy canım Allah razı olsun ben çok yavaş okuyorum kendi çabalarımla okudum burda da mübarek kimse ne namaz kılıyor ne kuran okuyor
Olsunnn sende dua edersin hepimizin bebeğine sağlıkla kucağımıza alalım kalp atışlarını duyalım hocama sordum şimdi Bi dua vardı anne karnındaki bebeği koruyo sabah akşam üçer defa okunuyo cevap beklıyorum o duayı göndercek

Olsunnn sende dua edersin hepimizin bebeğine sağlıkla kucağımıza alalım kalp atışlarını duyalım hocama sordum şimdi Bi dua vardı anne karnındaki bebeği koruyo sabah akşam üçer defa okunuyo cevap beklıyorum o duayı göndercek
Duha süresi yada Meryem süresidir okuyorum ama kuranı 1 sayfa da olsa okuyorum namaz da kılıyorum

Back