- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
Midem maf ediyor hayatımı bilmiyorum ne olacak bu halimBanada oluyor bazen canım sürekli yatasim geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Midem maf ediyor hayatımı bilmiyorum ne olacak bu halimBanada oluyor bazen canım sürekli yatasim geliyor
O zamn senn ki günde Bi tane içilendenBenim küçük için de 90 tane var eşim arkadaşımın hanımına değişik marka 15 liraya almışlar dedi bende benimki daha iyi diyip geçiştirdim
Evet canımO zamn senn ki günde Bi tane içilenden
O zamn senn ki günde Bi tane içilenden
Köy peyniri olacak ya taze taze midem almıyor buradakileri
Nerden bulunur ki o kusmayı önleyici bileklikKızlar başladı galiba sizin mideleri bulanmaya. Bulantı önleyici bileklik deneyin isterseniz. İki gündür kullanıyorum kusmadım hiç psıkolojık mi acaba diyorum ama işe yaradı galiba
Kızlar başladı galiba sizin mideleri bulanmaya. Bulantı önleyici bileklik deneyin isterseniz. İki gündür kullanıyorum kusmadım hiç psıkolojık mi acaba diyorum ama işe yaradı galiba
Dr un verceği folik asit bellidir salı gününe az var zaten bekle bence dediğimiz gibi bulgur pilav ı fasulye de Brokoli de bol bol var folik asitKizlar ben doktoru bekliyim demi kafama göre baslamiyim
Ben öldüm yiyene kadar çocuk için lazım olan vitamin için yedim sabah ezanına kadar öldüm daha kalkıp dökcem geri kalanınıAy benim herşey kokmaya başladı burnuma artık kiynali etli şeyler falan
Dr un verceği folik asit bellidir salı gününe az var zaten bekle bence dediğimiz gibi bulgur pilav ı fasulye de Brokoli de bol bol var folik asit
İnternetten aldım hamile kalmadan önce gezinirken gördüm dedm bu ne hemen arastırdım kimisine Dr u tavsiye etmiş bi arastırın benceNerden bulunur ki o kusmayı önleyici bileklik
Ben öldüm yiyene kadar çocuk için lazım olan vitamin için yedim sabah ezanına kadar öldüm daha kalkıp dökcem geri kalanını
Bende salı günü gidiyorum kontroleDemi aynen bekliyim ay yarin olsaydi keşke şimdi saliyi beklicem bide
Ben sen önceden gittin doktora sandım yoksa git bi baksınlarDemi aynen bekliyim ay yarin olsaydi keşke şimdi saliyi beklicem bide
Bende salı günü gidiyorum kontrole
Tamam canım araştırim benİnternetten aldım hamile kalmadan önce gezinirken gördüm dedm bu ne hemen arastırdım kimisine Dr u tavsiye etmiş bi arastırın bence
Benim ki 3 tane içiliyoEvet canım
Ben sen önceden gittin doktora sandım yoksa git bi baksınlar