- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
Acaba niye öyle benim 1 senin 3 içiliyorBenim ki 3 tane içiliyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba niye öyle benim 1 senin 3 içiliyorBenim ki 3 tane içiliyo
Evettt hayırlı haberler le gelelim inşallahAyy hadi bakalim gelismeleri hemen yazariz buraya
Git bencedeYok canim daha gitmesim hiç ışte ne biliyim bekle falan dediler en iyisi gideyim için rahat etmicek yoksa
Acaba niye öyle benim 1 senin 3 içiliyor
Evettt hayırlı haberler le gelelim inşallah
Senin ki folik asit benm ki folik trıo İngilizce de üç demek ya zatn ikisinin de işlevi aynıAcaba niye öyle benim 1 senin 3 içiliyor
OlabilirDozu yüksektir
Internette şey yaziyo artik kalp atimi ultrasonda görülür 6 haftalikken diye gorulurmu ki acabaGit bencede
Senin çok varmış ya kaç haftalık olcak o zamanAmin inşaAllah hayırlı güzel haberlerle geliriz buraya benim 4 mayısta kontrolüm bakalım
Ben eşimi bekliyorum ondan geç gitcem 7 haftalık en iyisiymiş ondan 7 haftayı bekliyorumInternette şey yaziyo artik kalp atimi ultrasonda görülür 6 haftalikken diye gorulurmu ki acaba
Ultrason aletine göre değişiyo cihazın çok güzel olması lazım. O haftada duyan da var benm gibi duymayan da varInternette şey yaziyo artik kalp atimi ultrasonda görülür 6 haftalikken diye gorulurmu ki acaba
4 mayısta 7+2 günlük olacakSenin çok varmış ya kaç haftalık olcak o zaman
Ben eşimi bekliyorum ondan geç gitcem 7 haftalık en iyisiymiş ondan 7 haftayı bekliyorum
İnşaAllah duyarsınAnladim canim belki kalp atisini duyarim gittiğimde
4 mayısta 7+2 günlük olacak
:)) iyiymiş aynıyız 4 gün var arada7+6 oluyorum bende o tarihte :)
:)) iyiymiş aynıyız 4 gün var arada
Kızlar özel hastaneyemi gidiyorsunuz yoksa devletemi