Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben baslamadim daha gec mi kaldim bilmiyorum ki ne zaman kullanilmasi gerekiyo daha doktora gitmedim ya kendimde alip baslamak istemedim kafama göreDamla ben sadece folikasit aldım 65 ₺ ödedik sen ne kadara aldın ve kaç tablet
Günaydın canimGünaydın bu arada
Kullanıyorum folik trio sen başladın mı
Şimdilik olmaz bulgur pilavında bol bol folik asit var onu tüketebilrsin hastaneye gidene kadarKizlarrr birsey olurmuu
Ay Elif diyeceğime damla demişim yA :) yarın git bakalım doktor sana ne diyorBen baslamadim daha gec mi kaldim bilmiyorum ki ne zaman kullanilmasi gerekiyo daha doktora gitmedim ya kendimde alip baslamak istemedim kafama göre
Ayy iyi bari yapiyimda yiyim kendim başlamak istemedim sali günü baslicam inşallahŞimdilik olmaz bulgur pilavında bol bol folik asit var onu tüketebilrsin hastaneye gidene kadar
Ay Elif diyeceğime damla demişim yA :) yarın git bakalım doktor sana ne diyor
Ay sabahta benim midem yanmaya başladı resmen agzima geldi midem. Bide sabah kaynanam peynir kizartmis kuscaktimKızlar çok kötüyüm yA şu midem beni maf etti
İyi o zaman git taze fasulye de brokoli onlarda da bol bol folikasit varYarın 23 nisan ya canım tatil sali ya kaldi mecbur
İyi o zaman git taze fasulye de brokoli onlarda da bol bol folikasit var
35 lira ya aldık büyük kutudur senin kiDamla ben sadece folikasit aldım 65 ₺ ödedik sen ne kadara aldın ve kaç tablet
Ben dün kıymalı yeşil fasulye yedim daha uyuyamadım kalkıp kahvaltı etmeye halim yokAy sabahta benim midem yanmaya başladı resmen agzima geldi midem. Bide sabah kaynanam peynir kizartmis kuscaktim
Peynir mi kızartmış:)) onunda mı kızartması var.Ay sabahta benim midem yanmaya başladı resmen agzima geldi midem. Bide sabah kaynanam peynir kizartmis kuscaktim
Ben dün kıymalı yeşil fasulye yedim daha uyuyamadım kalkıp kahvaltı etmeye halim yok
Benim küçük için de 90 tane var eşim arkadaşımın hanımına değişik marka 15 liraya almışlar dedi bende benimki daha iyi diyip geçiştirdim35 lira ya aldık büyük kutudur senin ki
Evet peyniri yağda kizartirlar ama nasil kokmus tulum peyniri burnumu tikadim evdePeynir mi kızartmış:)) onunda mı kızartması var.