- 29 Mart 2018
- 812
- 295
- 18
Bilmiyorim ki martin ilk haftasi gitcektim 7 haftalik olunca diye ama dahami erken gitsem sence
Mayisin ilk haftasi gidecektim pardon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorim ki martin ilk haftasi gitcektim 7 haftalik olunca diye ama dahami erken gitsem sence
Onu doktorun karar veriyo canim eğer doktor gerekli görüpde yaptirmassan oda zararli cocugaYa birde şeker yüklemesi yapmak doğrumu sence yapmayı düşünüyor musun
Bence git canım kese varmı yok mu baksın doktor yani yine de sen bilirsinBilmiyorim ki martin ilk haftasi gitcektim 7 haftalik olunca diye ama dahami erken gitsem sence
Bence git canım kese varmı yok mu baksın doktor yani yine de sen bilirsin
Ya ben gittim değerim 123,4 çıkmıştı doktor haftaya gel kese varsa iç gebelik yoksa dış gebelik demişti tam 10 gün kese varmı yokmu korkusu yaşadımAklima takildi yaa. Bak ben sali günü gideyim
Himm aynen dogru benim 1 hAfta önce 101 di ben gideyim en iyisiYa ben gittim değerim 123,4 çıkmıştı doktor haftaya gel kese varsa iç gebelik yoksa dış gebelik demişti tam 10 gün kese varmı yokmu korkusu yaşadım
Şimdi bende kalb atışını bekliyorumHimm aynen dogru benim 1 hAfta önce 101 di ben gideyim en iyisi
Şimdi bende kalb atışını bekliyorum
Yani bence de git birşey kaybetmezsinBakalim bi keseyi goreyimde sonra kalp atisina giderim
Yani bence de git birşey kaybetmezsin
Aman canım herşeyin normal kasma kendini benim yaşadıklarımı sen yaşıyorsun ondan öyle düşünmeBak şimdi cok meraklandim yaa
Ben diyorum keşke biraz geç gitseydim falanBak şimdi cok meraklandim yaa
Ben diyorum keşke biraz geç gitseydim falan
Benimde ayynı böyle
Yaa bak tek ben değilmişim demekki ama internette baktim rabim greyfurt kadar büyüyomus bu aylardaBenimde ayynı böyle
Kalb atışını duyardım diyeNedenki
Kalb atışını duyardım diye
Kullanıyorum folik trio sen başladın mı
Ben iki ay oldu kullanıyorum hamilelikten önce kullanmalıyız