- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
İnşaAllah canım duyarsın çok mutlu olurum senin adınaAynen canim :) o zaman kesin kalbi duyulur zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaAllah canım duyarsın çok mutlu olurum senin adınaAynen canim :) o zaman kesin kalbi duyulur zaten
Ege üniversitesine gidiyorum Dr um özel muayene ücreti 165 liraKızlar özel hastaneyemi gidiyorsunuz yoksa devletemi
Hımm sabit bir doktorun olsunBenim olduğum yerde devlet var sadece uzak
İnşaAllah canım duyarsın çok mutlu olurum senin adına
Niye o kadar pahalıEge üniversitesine gidiyorum Dr um özel muayene ücreti 165 lira
Hımm sabit bir doktorun olsun
Aaa o kötü yA neyse olsun sağlıklı olsun da birşey olmazO imkansiz canim malesef tayinimiz cikicak demistim yaa o yuzden degisicek
Akdeniz anemimiz olduğu için özel hastayız nasipse doğumuma da o gircek farklı bi hastanede mükemmel ötesi DrNiye o kadar pahalı
Insallah canim eşimden dolayı mecbur oluyoz ışteAaa o kötü yA neyse olsun sağlıklı olsun da birşey olmaz
Afiyet olsunKızlar ben kahvaltı yapcam sonra yazarım grş
Kızlar ben kahvaltı yapcam sonra yazarım grş
Tamam canim afiyet olsunKızlar ben kahvaltı yapcam sonra yazarım grş
Ayy canım bende öyle oldum iyi oldu bu ne güzel denk geldikKizlar benim size kanım çok ısındı yaa valla sanki önceden tanisiyomusuz gibi hissediyon Edvard K Kar_tanesi5
Ayy canım bende öyle oldum iyi oldu bu ne güzel denk geldik
Ben biliyorum
Kullanmıyoruz ailecekEvet canim ya instagram kullaniyomursunuz
Tamm eda da kahvaltı dan sonra yazar. Nasılsa adet olmuyoruz dimi her gün birbirimizin bebeklerine yasin suresi okuyalım mıBen biliyorum