- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
Benim son adet tarihim 12 şubat ama ben geç döllenmiş senin de erken olabilirYa bilmiyorum ki son adetime göre 5 haftalik ışte acaba bazilarinda erken mi cikiyo karin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim son adet tarihim 12 şubat ama ben geç döllenmiş senin de erken olabilirYa bilmiyorum ki son adetime göre 5 haftalik ışte acaba bazilarinda erken mi cikiyo karin
Hmmm valla bende niyete girdim inşallah olur yarın adette olabilirim sıkıntılarını hissediyorum üfff
Benim son adet tarihim 12 şubat ama ben geç döllenmiş senin de erken olabilir
Benim idrar da hiç çıkmadı ya kan da çıktıYarın adet olmazsan ıdrar testi yap silikte olsa çıkar
Benim 14 Mart’a döllenme olmuş :)Benimde 17 mart iste aynen erken döllenme olabilir
Senin kan testin kaç çıktıBenimde 17 mart iste aynen erken döllenme olabilir
Benim 14 Mart’a döllenme olmuş :)
Senin kan testin kaç çıktı
Hesapla tam gün çıkıyorSen nasil 5 haftalıksin o zaman
Peki :) ya şey dicem ilişki sonrası bir hafta falan kasıklarda batma ağrı vs oldu artık enfrksiyon mudur baska bisey mi bilemedim gidemedim de doktora şimdi adet zamanın geldi o batmalar geçti ama işte o gerginlik afedersiniz akıntı daha dün idrara çıkmak falan oluyor anlarsınız belki diye yazmak istedim ilk kez yazıyorum böyle şeyleriYarın adet olmazsan ıdrar testi yap silikte olsa çıkar
Hesapla tam gün çıkıyor
Peki :) ya şey dicem ilişki sonrası bir hafta falan kasıklarda batma ağrı vs oldu artık enfrksiyon mudur baska bisey mi bilemedim gidemedim de doktora şimdi adet zamanın geldi o batmalar geçti ama işte o gerginlik afedersiniz akıntı daha dün idrara çıkmak falan oluyor anlarsınız belki diye yazmak istedim ilk kez yazıyorum böyle şeyleri
Sen doktora gidince net öğrenirsin5 haftaliksin yani e benim yumurtalamam 2 nisandaydi yani o aralarda döllenme olmasi lazim
Sonra noldu peki ?özellikle geceleri artan kasıkta batma ve ağrılarım oldu tam simdi adet zamanı geldi öyle gectiAlışkınız biz canim böyle seylere benimde iliskiden 1 hafta sonra akintim falan başlamıştı
Sen doktora gidince net öğrenirsin
Evet canım ben sürekli tedavi altında olduğum için günlerimi biliyorumAynen orda haftasi kesin çıkar demi
Himm ben daha önce gitmedim ya belki fazladır haftasiEvet canım ben sürekli tedavi altında olduğum için günlerimi biliyorum
Sen ne zaman gitçenHimm ben daha önce gitmedim ya belki fazladır haftasi
Bilmiyorim ki martin ilk haftasi gitcektim 7 haftalik olunca diye ama dahami erken gitsem senceSen ne zaman gitçen