• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Elif damla her gece bir kere ayetel kürsi okuyun elinizi karnınıza koyun sağlık ve hayırlı olmasını için dua edin bu çok önemli

Elif damla her gece bir kere ayetel kürsi okuyun elinizi karnınıza koyun sağlık ve hayırlı olmasını için dua edin bu çok önemli

Aynen canım ben onun dışında sürekli hayirli evlat olsun huyu güzel olsun sağlıklı olsun diye aklima geldikçe dua ediyorum zaten hamilelerin duasi kabul olur.

Eklentiler

• 15243348508861972920467.jpg
    15243348508861972920467.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 34
Ya bu adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı olur deniliyor adet gecikmesi yaşamada anlayamaz miyiz yani ne olduğunu ?

Ya bu adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı olur deniliyor adet gecikmesi yaşamada anlayamaz miyiz yani ne olduğunu ?

Evet canim ayni ek olarak olmuyo baş dönmem mide bulantisi olur. Sen kendine gore bunu anlarsin bazen adetinden 1 2 gün önce idrarda ve kanda çıkar

Evet canim ayni ek olarak olmuyo baş dönmem mide bulantisi olur. Sen kendine gore bunu anlarsin bazen adetinden 1 2 gün önce idrarda ve kanda çıkar
Hmmm valla bende niyete girdim inşallah olur yarın adette olabilirim sıkıntılarını hissediyorum üfff

Back