Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İndircem hamile oldugumu ögrendiğimden beri öyle bi uygulama arıyodum indirdiklerim bi halta yaramıyo
Elif damla her gece bir kere ayetel kürsi okuyun elinizi karnınıza koyun sağlık ve hayırlı olmasını için dua edin bu çok önemli
Hatim indiriyorum ben bebeğime her akşam babası 7 defa ayetel kürsi okuyoElif damla her gece bir kere ayetel kürsi okuyun elinizi karnınıza koyun sağlık ve hayırlı olmasını için dua edin bu çok önemli
Hatim indiriyorum ben bebeğime her akşam babası 7 defa ayetel kürsi okuyo
Mutlaka benimde yapmam lazımOnu bende yapicam canim
Benimde öyle
Sen emin misin 5 haftalık olduğunaGercektenmi normal o zaman bende birden bire böyle cikarmi dedim
Ama doktor bana şişkinlik var falan dediGercektenmi normal o zaman bende birden bire böyle cikarmi dedim
Sen emin misin 5 haftalık olduğuna
Bence daha fazlasın yaEvet 5 haftalik valla bende şaşırıyom
Bence daha fazlasın ya
Ya bu adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı olur deniliyor adet gecikmesi yaşamada anlayamaz miyiz yani ne olduğunu ?
Hmmm valla bende niyete girdim inşallah olur yarın adette olabilirim sıkıntılarını hissediyorum üfffEvet canim ayni ek olarak olmuyo baş dönmem mide bulantisi olur. Sen kendine gore bunu anlarsin bazen adetinden 1 2 gün önce idrarda ve kanda çıkar