- 29 Mart 2018
- 812
- 295
- 18
Evet onu bende duydum
Ne zaman gideceksin birdaha doktora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet onu bende duydum
Aynen bende öyleyim yABen konusuyorum bile birsey yiyorim sifa olsun kuzuma diyorum nerdeyse yolda o aylik hamileler gibi elim karnimda geziyom
Esim bile dedi ne bu karnin büyümüş gibi karnini tutuyon dedi ama ister istemez elom gidiyo oturuken falan
Aynen bende öyleyim yA
4 mayısta senNe zaman gideceksin birdaha doktora
Ayy bende öyleyim eşim diyor daha yenisin ben sen anlamazsın diyorumBence hamilelik psikolojisi bu zaten kadinlar anne olmaya hazirdir hep hamile oluncada napcaginizi sasiriyoruz esim2 brisey diyince hemen hamileyim bak ben diyorum
4 mayısta sen
Ben hamilelik programı olarak Banu çiftçi indirdim ordan bakıyorumEdvard K Kar_tanesi5 happy mom diye bir uygulama kizlar çok guzel indirin mutlaka bebeginiz size özel mesajlar falan atiyor gün içinde
Ayy bende öyleyim eşim diyor daha yenisin ben sen anlamazsın diyorum
Bende öyle yapcam inşaAllahBende o tarihlerde gidicem 7 haftalik olunca ışte ayyy coh heycanliyimnkesin aglirim sesini duyunca sesini kaydedicem telefona evde acip dinlerim
Ben hamilelik programı olarak Banu çiftçi indirdim ordan bakıyorum
Ayy çok iyi benim eşim öyle değil ama yememe içmeme çok dikkat ediyorValla benim eşim bende heycanli sanki o doğurcak sürekli diyo bebisimzi napiyo doydunuzmu diyo hamilelik seni guzellestirdi diyo :) internetten hafta hafta gebelik videolarini acip onlari izliyo
Ama birşey yok yani sadece videoları iyiHimm onu duymadim bir bakiyim onada o doktoru biliyorum cok iyi kadin yaa
Ayy çok iyi benim eşim öyle değil ama yememe içmeme çok dikkat ediyor
Ama birşey yok yani sadece videoları iyi
Süt içemiyorum ben midemi çok ağırıyorAynen sen onu yeme diyor bana süt. Meyve kuruyemis aliyor sürekli
Süt içemiyorum ben midemi çok ağırıyor
İndircem hamile oldugumu ögrendiğimden beri öyle bi uygulama arıyodum indirdiklerim bi halta yaramıyoEdvard K Kar_tanesi5 happy mom diye bir uygulama kizlar çok guzel indirin mutlaka bebeginiz size özel mesajlar falan atiyor gün içinde