Hamileliğinizin ilk 3 ayında olanlar gelin kaderdaşlarım paylaşalım :)

merhaba bende 5 haftalıken gıttım kalp atısı duyamadık sımdı 7.haftada gıdıcem cok korluyorukm bırde grıp oldum sızce ne yapabılırım

Kızlar kan testi sonucu ne kadar zamanda çıkıyor ben sağlık ocağına yaptiracağım okuldan sonra. 5 gibi falan ne kadar süre sonra söylerler? Yarına mı kalır yoksa?

Bende seninle aynı durumdayım sadece bulantı kusma yok ama gündüz o kadar uykum oluyorki resmen uyukluyorum işyerinde,saatleri sayıyorum akşam olsada eve gidip yatsam diye Aşermeye bende başladım herkesin farklı oluyor sanırım

ben de kusma yok ama bulantı aralıklarla oluveriyor henüz tiksinmede çok nadir mesela yediğim bisküvi az evvel bana koktu gibi:/ alışıyoruz işte bebeklerimizle de ondan ilk safhalar böle olabiliyor sağlığı yerinde olsun da nerde isteyen varsa sağ salim kucaklarına alsınlar güzel bebeklerini...

iş yerinde ki uyumamaya çalışma zaten evlere şenlik bu aradaa bir de ben muhasebeciyim dikkat işi Allah bir şekilde yardım ediyor işte çok şükür

ben hamile değilim ama yazmak istedim.ilk 3-4 ay çok uyuyordum.güzel günler.inşallah Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder

ben her akşam süt içmeye başladım bile süt ürünleri balık aynen ve ceviz de öneriliyor

Bende 7 haftalik hamileyim :) dun kalp atışını duyduk cok sukur. Kizlar bol bol ceviz yiyin bikana kadar :) kasigim sol tarafi cok agriyor benim sizde agri oluyor mu aksama dogru basliyor ben yorgunluğa bagliyorm? Benim ultrasyn da görünmüyor catalda gozukuyor bu da canimi sıkıyor doktor sorun olmaz dedi

o sıcaklık bende de var .. arada midem bulanıyor.. oyle tıksınmem olmadı daha sadece onceden canavar gıbı yemek yemek ıstıyordum ıkı gundur canım yemek ıstemıyor bulantının olması ıyı dıye bılıyorum.. kontrole gıttn mı hıc

merhaba bende 5 haftalıken gıttım kalp atısı duyamadık sımdı 7.haftada gıdıcem cok korluyorukm bırde grıp oldum sızce ne yapabılırım

inşallah kalp atışlarını duyarsın canım :) inşallah bu sefer bende duyabılrıım.. grıpsen sakın ılac ıcme acıle gıt serum taksınlar..

kızlar selam bizde 13 haftalık olduk yarın kontrolümüz var belirtilerim cok fazla hala en fenası da kusmak inş sizler yaşamazsınız hala geçmediiii

Aaaa o kafada sersemlik hissi gebelikten miiii bendede var aynısı sanki başım dönüyor gibi ama değil doğru tarif etmişsin SERSEMLİK oluyor kafada özellikle öğlen ve akşam 20 dk kadar ne zaman geçecek peki bilgin var mı

benim de doktorum 31 marta tarıh verdı özel olmasına ragmen cok yogunmuş.. o kadar beklemıyım dıyorum bende bi defa bi gidip baktırsam mı diye düşünüyorum
Yok canım kanaman olmadığı sürece Allah ım esirgesinn gerek yok hem kese görünecek gidersen haftaya yada ondan sonraki haftayada kalp için gel dşyecek belki duycan belki duymıcan en garanti aysonu kol bacak kafa oyyy terim ben bebişimiiiiiiiiii

Kizlar bende de sersemlik fazlasiyla var yemek yememe ragmen midem bos gibi oluyor bulantim yok cok sukur bulantısı olan arkadaslarim meyvesiz yani sade maden suyu iyi geliyor doktorunuza danisabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…