- Konu Sahibi dolunayasya
-
ALLAH RAZI OLSUN .. ben herkeze dua edıyorum .. saglıklı sıhhatlı evlatlarımızı kucagımıza alırız ınsallah .. bısey daha sorabılırmıyım ? bulantıların basladımı ve ne gıbı belırtıler yasıyorsun
Kızlar kan testi sonucu ne kadar zamanda çıkıyor ben sağlık ocağına yaptiracağım okuldan sonra. 5 gibi falan ne kadar süre sonra söylerler? Yarına mı kalır yoksa?
amin inşaallah cnm inşaallah bulantılarım hafif de başım çakır keyif gibi böyle sallanıyor bir de aşermeye başladım ben erken değil mi yav :/ sabahları çok zor uyanıyorum ve akşam bacaklarım karnım sıcacık oluyor ondan gelen herşey başımla beraber tabikideya sen de?
Bende seninle aynı durumdayım sadece bulantı kusma yok ama gündüz o kadar uykum oluyorki resmen uyukluyorum işyerinde,saatleri sayıyorum akşam olsada eve gidip yatsam diyeAşermeye bende başladım herkesin farklı oluyor sanırım
merhaba bende 5 haftalıken gıttım kalp atısı duyamadık sımdı 7.haftada gıdıcem cok korluyorukm bırde grıp oldum sızce ne yapabılırım
Kizlar bende 6 haftalik hamileyim sut yogurt peynir tuketmeyenlerin disleri curuyormus tuketenlerin ise cocuklari dis cikarirken ateslenmiyormus kalsiyumu fazla oldugu icin.
Ben cok halsizim duzenli beslenemiyorum doktor ilk 3 aydan sonra beslenme programina basla ama haftada 1 mutlaka balik ye dedi sutu yogurdu da iyi tuket dedi.
ben hamile değilim ama yazmak istedim.ilk 3-4 ay çok uyuyordum.güzel günler.inşallah Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder
amin inşaallah cnm inşaallah bulantılarım hafif de başım çakır keyif gibi böyle sallanıyor bir de aşermeye başladım ben erken değil mi yav :/ sabahları çok zor uyanıyorum ve akşam bacaklarım karnım sıcacık oluyor ondan gelen herşey başımla beraber tabikideya sen de?
merhaba bende 5 haftalıken gıttım kalp atısı duyamadık sımdı 7.haftada gıdıcem cok korluyorukm bırde grıp oldum sızce ne yapabılırım
ilk ne zaman doktora gitmeyi planlıyorsunuz.. yada ne zaman uygun zaman hemen gıtmesek ne olur:)
Canım bana bu ayın sonu izin çıktı daha erken gitmekte pek işe yaramıyormuş
Yok canım kanaman olmadığı sürece Allah ım esirgesinn gerek yok hem kese görünecek gidersen haftaya yada ondan sonraki haftayada kalp için gel dşyecek belki duycan belki duymıcan en garanti aysonu kol bacak kafa oyyy terim ben bebişimiiiiiiiiiibenim de doktorum 31 marta tarıh verdı özel olmasına ragmen cok yogunmuş.. o kadar beklemıyım dıyorum bende bi defa bi gidip baktırsam mı diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?