canm benm hiç endişelenm ben de hala hiç bi belirti yok ama bebiş göbüşümde inşallah seninki de ordadır:Saruboceq:
İnşallah allah hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere :Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm benm hiç endişelenm ben de hala hiç bi belirti yok ama bebiş göbüşümde inşallah seninki de ordadır:Saruboceq:
İnşallah allah hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere :Saruboceq:
ya arkadaslar,
kanamalarım damla damla geliyooo galiba haiften adet oluyorum ama daha 5 gün vardı adetime bu ilk korunmasız ayımız ama daha önce 1,kürtaj (kendimi asla affedemıyorum (( ) kendi isteğimle ve sonrasında 2 kez düşük yaptım.
Anne olacağım belki ama ruh sağlığım kalmayacak bu gidişle
canım sende benim gibisin uzun zamandır seni görüyordum bende yeni üye oldum umarım meleklerimize kavuşuruzbugun adetime bir hafta var kan verdim her zamanki gibi 0.1 çıktı..acaba 1 hafta içinde yükselme şansı olur mu??? bıktım artık...
canım sende benim gibisin uzun zamandır seni görüyordum bende yeni üye oldum umarım meleklerimize kavuşuruz
Allah yardımcın olsun canım, gerçekten zor bir durum..ben de şu an eşimden ayrıyım kırdım onu biraz inşallah hamileyimdir,şu zor günlerde mutluluk sebebimiz olurr bir bebiş..
Bence artık testte çıkar...yapınca bize de haber ver ama...umarım istediğin sonucu alırsın cnmselam herkese..benim de adetim 3 gün geçti ..ama hiç bir belirti yaşamıyorum ..gidip idrar testimi alsam diye düşünüyorum ..
aslında ben her ay ayın 15 inde oluyordum ...sadece geçen ay ayın 11 inde oldum yani 4 gün geri attı...ama adet gecikmemi 15 inden hesapladım ..çünkü 11 i belki stres vs .den olmuştur diye ...ayın 11 inden hesaplarsam 1 hafta 15 inden hesaplarsam 3 gün adet gecikmesi yaşıyorum ..
idrarda erken sonuç çıkan varmı aranızda ..biraz daha beklesemmi bilemiyorum
herkese merhabalar,
Ben bu ay kendimi dinlemeden geçirdim burayı okudum fakat gördüm ki herkeste belirti farklı .. Dedim ki bende herkeste olan belirtiler olmayabilir rahat ol..
Adetim 4 gün geçene kadar hiç şüphelenmiyordum ta ki sağ kasığımda ara ara batma olana kadar.
Sonraki gün test aldım pozitif..
Sonradan düşündüm ne belirti oldu diye adet ağrısından farklı keskin anlık kasık ağrıları ve ayaklarım ateş gibi yanıyordu.. Ne göğüs ağrısı ne akıntıda değişiklik..
Allah herkesin dileğini versin..