Bütün hamilelik belirtilerim var, yumurtlamadan 13 gün geçti HCG 0 ? Umut yok mudur?

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.350
391
53
Kızlar selam. Çok üzgünüm bugün. Umutlar yerle bir oldu resmen. Hikayem çok uzun düşük amh tek tüp 3 düşük vs vs... Bu ay tam diğer hamileliklerimdekiler gibi belirtiler oldu. Yoğun bel ağrısı ayakta kalınca, yoğun kıvamlı akıntılar, göğüs ucu ağrısı, sol kasık ağrısı (sökülecek gibi olan degil) hepsi vardı. Ve prolaktin değerim 73 çıktı beta 0. Ovulasyon ile takip ediyordum. 5-6 nisan sanırım yumurtlamaydı. Yani yumurtlamadan 12-13 gün sonra kanda Beta 0 çıktı. Umudumu kaybetmeli miyim? Prolaktin de bu kadar yüksek değildi 10-15 gün önce. Bilmiyorum ya yarın adet günüm normalde. Sonucun değişme ihtimali var midir

Eklentiler

• IMG_20250412_113514.webp
    IMG_20250412_113514.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 23
regl tarıhınız gecmedıkce testler yapıp kendınızı bunaltmayın ovulasyon testleri bence yorucu görev gibi oluyor ilişki kendınızı rahat bırakın gun aşırı ilişkiye girin
Ya ben mecburiyetten erkenden yapıyorum zaten doktor bana erkenden kan sulandırıcı başlamamız gerekiyor dedi öğrenir öğrenmez bir gün bile geçirme dedi erken öğrenmeye çalış dedi gerekirse erken gebelik testleriyle gerekirde adetten önce kan testi vererek. Bu ay çok belirdim vardı. Ama gerçekten psikolojik değil çünkü akıntım yoğun şekilde ovulasyon testinde adetime yakın olmasına rağmen pik çıkıyor. Bel ağrım inanılmaz. 5 dk ayakta duramıyorum. Ve bunları diğer hamileliklerimde yaşadım. Ama beta 0. Üzüldüm. Umut yok mudur diye düşünüyorum

Kızlar selam. Çok üzgünüm bugün. Umutlar yerle bir oldu resmen. Hikayem çok uzun düşük amh tek tüp 3 düşük vs vs... Bu ay tam diğer hamileliklerimdekiler gibi belirtiler oldu. Yoğun bel ağrısı ayakta kalınca, yoğun kıvamlı akıntılar, göğüs ucu ağrısı, sol kasık ağrısı (sökülecek gibi olan degil) hepsi vardı. Ve prolaktin değerim 73 çıktı beta 0. Ovulasyon ile takip ediyordum. 5-6 nisan sanırım yumurtlamaydı. Yani yumurtlamadan 12-13 gün sonra kanda Beta 0 çıktı. Umudumu kaybetmeli miyim? Prolaktin de bu kadar yüksek değildi 10-15 gün önce. Bilmiyorum ya yarın adet günüm normalde. Sonucun değişme ihtimali var midir
??

Back
X