Belirtiler??

Hahshdhd ya kuzum 7 ile 12 gün arasında oluyormuş böyle şeylerrrr🙈🙈 ama belki de yumurtlama lekemde o benim inan ne nereye denk geliyor bende şaşırdım kaldım 😁 bide yurtdışındayım kan veremiyorum maslesefff🥹
Evet yumurtlamadada lekelenme olabiliyormuş neyse bekle bakalım birazcık daha Allah kerim😊😊😁

Yani net olarak var diyemem ama hayıt tohumu yumurtlamaya yardımcı oluyor ve progesteronu destekliyor. Bu değer yükselince de gebelikle de aynı belirtiler yaşanıyor. Özetlersem yumurta döllenebilirse gebelik olur ama döllenemediyse düşer ve adet olunur. Çoğu kadının kendinde belirtiler hissetmesi yumurtlamanın gerçekleşmesi belirtileri aslında. Umarım vardır gönlünüze göre olsun 🙏
Hay tohumunu ne zaman kullanmaya başlamak gerekiyor regl bitiminde hemenmi ve ne zamana kadar içiliyor

Ya çok sevındim nasıl kullandınız tam anlatır mısınız rica etsem benim amh de düşük ama adetim hep düzenli geçen ay ovulasyon testı de yaptım yumurtlamada var doktor da dedi amh düşük ama yumurta yok anlamında değil bu bitkiyi denesem mi 🥹🥹
Eskrat olarak satılandan aldım canım istersen özelden atarım. Ben ekstra arı sütü de kullandım rabbimin ol demesiyle oldu şükür 🙏 bende okuya okuya insanların fayda gördüğünü görerek ne kaybederim ki dedim kullandım:)

peki sizin belirtileriniz nasıl oldu bebişi nasıl kaçıncı gün öğrendiniz ⚘️
Ben hamile kaldığım ay takviyeler aldığım ve ovulasyonu da takip ettiğim için çatlamayı çok net anlamış oldım. Çatlama olduktan bir hafta sonra kasık ağrım ve meme uclarım cok diklesmisti (ağrı acı yoktu)birde yumurtlama tekrar olacak mı diye ovulasyon takip ediyordum testler koyulaşmıştı adete 5-6 gün kala çok kötü grip oldum ilaç almadan kan verdim pozitif çıktı ilaçta alamadım bir hafta süründüm :))

Hay tohumunu ne zaman kullanmaya başlamak gerekiyor regl bitiminde hemenmi ve ne zamana kadar içiliyor
Bence reglken başlamak daha iyi. Tohum olarak kullanacaksanız yumurtlamaya kadar. Ekstrat olarak satılanlarsa hiç ara vermeden üç ay kullanılıyor. O sürede hamile kalınırsa bırakılıyor. Ben esktra arı sütü de kullandım onu da 20 gün kullanıp bırakmak gerekiyor. Ben ona da adetken başlamıştım

Ben hamile kaldığım ay takviyeler aldığım ve ovulasyonu da takip ettiğim için çatlamayı çok net anlamış oldım. Çatlama olduktan bir hafta sonra kasık ağrım ve meme uclarım cok diklesmisti (ağrı acı yoktu)birde yumurtlama tekrar olacak mı diye ovulasyon takip ediyordum testler koyulaşmıştı adete 5-6 gün kala çok kötü grip oldum ilaç almadan kan verdim pozitif çıktı ilaçta alamadım bir hafta süründüm :))
Sen erken öğrenmişsin ben bugün idrar testi yaptım albi marka negatif adete 2 yada 3 gün kaldı 🫠 peki değerin kaçtı kanda 🥲

Bence reglken başlamak daha iyi. Tohum olarak kullanacaksanız yumurtlamaya kadar. Ekstrat olarak satılanlarsa hiç ara vermeden üç ay kullanılıyor. O sürede hamile kalınırsa bırakılıyor. Ben esktra arı sütü de kullandım onu da 20 gün kullanıp bırakmak gerekiyor. Ben ona da adetken başlamıştım
Peki bu Yumurtlama döneminde çatlama görmeyenler için mi Ben ovulasyon testleri ile takip ediyorum ve çatlama görüyorum

Bende de meme hasasiyeti sislik sizlama.var ama testler negarif yumurtlamanin 13 gunundeyin

Back
X