- 2 Mart 2025
- 49
- 16
- 3
- 22
- Konu Sahibi pcosluamaumutlu
Erken gebelik aldım 2 gün kaldı bekleyip adet günü yapacağımBenimde idrarda hemen çıkmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik aldım 2 gün kaldı bekleyip adet günü yapacağımBenimde idrarda hemen çıkmadı
Yaptım canım baya bi kocaman negatif çıktıCanım naptın yaptın mı test
Benimde kaset test negatif erken gebelik test aldım adete 2 gün yarın yaparsam 1 günYaptım canım baya bi kocaman negatif çıktısen ne yaptın yaptın mı
Senin adetin gecikmişmiydi yoksa var mı dahaYaptım canım baya bi kocaman negatif çıktısen ne yaptın yaptın mı
Daha var sanırım ben 27 şubatta yumurtladım cumartesi regl olmazsam onu baz alıcamSenin adetin gecikmişmiydi yoksa var mı daha
Ee sen baya baya erken yapmışsın daha 5 gün geçmiş ğstünden baya baya var hemdeDaha var sanırım ben 27 şubatta yumurtladım cumartesi regl olmazsam onu baz alıcam
Yok kız 11 gün yumurtlama olalı diye hesapladım ben ama o zaman yumurtlama olmamış demek ki.Ee sen baya baya erken yapmışsın daha 5 gün geçmiş ğstünden baya baya var hemde
14 güne girdim bugün ki testlerim belli araliklAYok kız 11 gün yumurtlama olalı diye hesapladım ben ama o zaman yumurtlama olmamış demek ki.
Korkunun ecele faydası yok bende 6 yıllık evliyim artık negatif görmek hobi oldu, gecikmende varmış bence bi tedt yap artıkBenimde adetim normalde düzensiz ama 2 aydır aynı tarihte adet görüyordum bu ay görmedim üstünden 5 gün geçti ve hala adet değilim test yada kan vermedim ama napacagım bilmiyorum çocuk istiyoruz neredeyse 1 senelik evliyiz ve yine negatif görmekten korktuğum için test de yapmıyorum
Belki geç döllenme falandır bekle bakalım adet olmazsan öyle yaoarsın yine test falanYok kız 11 gün yumurtlama olalı diye hesapladım ben ama o zaman yumurtlama olmamış demek ki.
Haklısın bakayım en iyisi en azından kafamda soru işareti kalmazKorkunun ecele faydası yok bende 6 yıllık evliyim artık negatif görmek hobi oldu, gecikmende varmış bence bi tedt yap artık
Naptın canım yaptın mı test falanHaklısın bakayım en iyisi en azından kafamda soru işareti kalmaz