Belirtiler??

Eklentiler

• IMG_20250304_231934.webp
    IMG_20250304_231934.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 40
Benimde adetim normalde düzensiz ama 2 aydır aynı tarihte adet görüyordum bu ay görmedim üstünden 5 gün geçti ve hala adet değilim test yada kan vermedim ama napacagım bilmiyorum çocuk istiyoruz neredeyse 1 senelik evliyiz ve yine negatif görmekten korktuğum için test de yapmıyorum

Benimde adetim normalde düzensiz ama 2 aydır aynı tarihte adet görüyordum bu ay görmedim üstünden 5 gün geçti ve hala adet değilim test yada kan vermedim ama napacagım bilmiyorum çocuk istiyoruz neredeyse 1 senelik evliyiz ve yine negatif görmekten korktuğum için test de yapmıyorum
Korkunun ecele faydası yok bende 6 yıllık evliyim artık negatif görmek hobi oldu, gecikmende varmış bence bi tedt yap artık

Yok yapmadım ayın 5 de adet oldum fakat dün akşam bitti 3 günde bitmiş oldu normalde 5/6 gün sürüyordu adetim sürmedi anlayamadım ovülasyon testi aldım bugün ına başladım bu ay tekrar deneyeceğim canım
Hayırlısı olsun inşallah bende tam günümde adet oldum bırakıcam artık hiçbişey denemicem ümitleniyo insan Allah nasip ederse olucaktır zaten

pcosluamaumutlu pcosluamaumutlu canım 9. Gün bugün yumurtlamanın hani ben karıştırmıştım ya 27 si çatlama olmuş benim bugün 9. Gün bi bakar mısın 🥹🥹🥹

Eklentiler

• IMG_0696.webp
    IMG_0696.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_0699.webp
    IMG_0699.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_0698.webp
    IMG_0698.webp
    25 KB · Görüntüleme: 19
Korkunun ecele faydası yok bende 6 yıllık evliyim artık negatif görmek hobi oldu, gecikmende varmış bence bi tedt yap artık
Bende yumurtlamadan 11 gün sonra yaptım negatifti 14 gün sonra çok silikti HCG 14 çıktı o gün kanamamda başladı 2 günde 1 kan verdim kanamam devam etmesine rağmen önce 25 sonra 63e yükseldi HCG cuma günü tekrar kan vericem inşallah olumlu olur sizde bir kaç gün sonra tekrar yapın bence

Back
X