hanımlar iyi akşamlar .. dogum kontrol ilacını bıraktıktan hemen ilk ay veya en fazla 9 ay içinde gebelik olabilir ama genelde beklenmez. o ilaçların vucuttan atılması kişiden kişiye göre değişiyor. benim ablam bıraktı içmeyi yanılmıyorsam 6 aydı hamile kaldı.
ben evliligimin ilk 4 ayında kullandım. beni rahatsız ediyordu. kullanamadım hiç bir türünü. sonra neden gebe kalamıyorum diye memelerimi kendi kendime muayene ettim süt cıktı ve doktora gittim. hamile oldugumu sandım tabeama kendimi kandırıyordum prolaktinim yüksek diye agladım kadına muhuahuahua üzülme dedi. bir de ben bakayım. Prolaktin, guatr ve tiroit hormonlarınıza mutlaka baktırın. progestorun hormonuna , yumurtlalılarınıza, rahim agzı dışı içi kalınlıgı vs... ne gerekiyorsa doktorunuz ile konuşup yaptırmak istediginizi söleyin.
kızlar ben de artık bebiş istiyorum ve geçen ay d.k hapını bıraktım.ayın 8inde regl olmuştum tam 1 ay oldu hala bişey yok ama işin garibi hiç bir belirti de yok sadece kokuya duyarlılığım çok arttı..ama sanki içimde minik bişey var gibi hissediyorum.sizce varmıdır??:uhm:
Bende hapi birakinca hamis kalacagimi zannediyordum!!! ama nerdeeee 8 ay gecti aradan hala birsey yok, Allah bilir ne zaman olacagini, herseyin hayirlisi.. herseyin bir zamani var diye düsünüyorum:))
doğum kantrol hapını bıraktığımda hemen hamile kalacağımı sanmıştım.. 7 yıl sonra kalabildim. adetim gecikmemişti. daha 3,4 gün vardı adetime. hergün bir fincan kahve içerdim. yine hazırladım kahvemi. fakat içemedim. tiksindim adeta. sonrada üstüme bir ağırlık çöktü.yatmaya gittim.kardeşim çok şaşırmıştı. çünkü hastayken bile yatmam ben.
fakat kasıklarımda bir ağrı oluşmaya başladı. bizde k.doğum dr.una gittik. kan testinde çıktı bebişime hamile olduğum. ne büyük sevinçti anlatamam size.. çok bekledim.. ümidim de kalmamıştı artık.. ama artık hamileydim... :)
kızlar en son 23 nisanda adet oldum daha çok erken biliyorum ama bugun bi aptallık yapıp kanda baktırdım 0.1..kesin yokmudur yoksa daha erken diye çıkmamış olabilri mi??
doğum kantrol hapını bıraktığımda hemen hamile kalacağımı sanmıştım.. 7 yıl sonra kalabildim. adetim gecikmemişti. daha 3,4 gün vardı adetime. hergün bir fincan kahve içerdim. yine hazırladım kahvemi. fakat içemedim. tiksindim adeta. sonrada üstüme bir ağırlık çöktü.yatmaya gittim.kardeşim çok şaşırmıştı. çünkü hastayken bile yatmam ben.
fakat kasıklarımda bir ağrı oluşmaya başladı. bizde k.doğum dr.una gittik. kan testinde çıktı bebişime hamile olduğum. ne büyük sevinçti anlatamam size.. çok bekledim.. ümidim de kalmamıştı artık.. ama artık hamileydim... :)
keskinalaka sen iyi sabrediyorsun ben olsam hemen bir test almistim yapmistim biliyorum hayal kirikligi nasil birsey ama yap daha fazla yorma beynini en azindan ögrenmis olursun ama insallah vardir bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?