bence hamilelik belirtilerinin adet belirtilerinden farkı yok, ama insan hissediyor hamile olduğunu. bu benim ikinci hamileliğim, ilkinde 8 haftalıkken kalp atışları durduğundan kaybettim bebeğimi. her iki hamileliğimde de sıradışı bir belirtim olmamasına rağmen hamile olduğumu hissettim.bu hisse güvenerek her ikisinde de 3 hafta 5-6 günlükken öğrendim gebeliğimi. sanki içinizden bir ses hamile olduğunuzu kulağınıza fısıldıyor.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamileliğinin belirtilerini 9-10 gün önceden hissedenler ne gibi belirtiler yaşadınız
- Konu Sahibi Moonlight
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Haziran 2008
- 1.530
- 64
- 688
o fısıltıyı inşallah bebek sahibi olmak isteyen herkes duyar.
Amin canım inşallah.
canım bende 8 haftalık hamileyim benim göğüslerim şişti ve çok acıyordu birde kasıklarımda ağrı vardı sanki heran olacakmışım gibiydi 4 gün geçti test yaptım. test yaparken bile her halde oldum demiştim:) ama sonra öğrendimki bebeğim gelmiş annesine allahım isteyen herkese versin kızlar bebeklerini bizlerinde sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin.. umarım sonuç istediğin gibi olur..
- 4 Haziran 2008
- 1.530
- 64
- 688
canım bende 8 haftalık hamileyim benim göğüslerim şişti ve çok acıyordu birde kasıklarımda ağrı vardı sanki heran olacakmışım gibiydi 4 gün geçti test yaptım. test yaparken bile her halde oldum demiştim:) ama sonra öğrendimki bebeğim gelmiş annesine allahım isteyen herkese versin kızlar bebeklerini bizlerinde sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin.. umarım sonuç istediğin gibi olur..
cevabın için çok teşekkür ederim canım.kasık ağrısını adetine kaç gün kala çektin?
- 4 Haziran 2008
- 1.530
- 64
- 688
Ya arkadaşlar inşallah dedikleriniz gerçek olur..Bugün test yapacağım...Sonucu yazarım sizlere.....
Selmacım sonucu merakla bekliyoruz.habersiz bırakma bizi.
slm kızlar adetime 4 gün kaldı belirtim yok ama idrara çıkınca kasıklarımda ağrı oluo çok zorlanıom bu belirti olabilirmi
benimde oyle cnm,adeti ya yarın gelecek yada ayın 20nde,ama bugun gebelik testi yaptım negatif çiktı :gitme:
benimde oyle cnm,adeti ya yarın gelecek yada ayın 20nde,ama bugun gebelik testi yaptım negatif çiktı :gitme:
hayırlısı olsun ya ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi ile tedaviye başladım artık hayırlısı
hayırlısı olsun ya ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi ile tedaviye başladım artık hayırlısı
bende ayne,ayın 1nde çatlatma iğnesi yaptım pregnyl,okudum kadarıyla 14-16 gün adet olman lazım,ama yok
Benim reglime 9 gün var
3 gundur ara ara giren regli ağrısı gibi ağrı çekiyorum
hafif miğde bulantım war
ateşimde sürekli 36.4-37.1 arasında gidip geliyor
gögüslerde herhangi birşey yok
9 gun sonra test yapıcam bakalım ne çıkacak
ayın 10 unda ateşim 36,5 ti bugün 36,7 acaba varmı bişiler
bende ayne,ayın 1nde çatlatma iğnesi yaptım pregnyl,okudum kadarıyla 14-16 gün adet olman lazım,ama yok
dr um bana adetin geçse bile 10 gün beklicen dedi
cevabın için çok teşekkür ederim canım.kasık ağrısını adetine kaç gün kala çektin?
benim bi 10 yada 12 gün önceden başlamıştı.hep aynı şiddette oldu.inşallah sende hamilesindir.:ecrin_bebek:
dr um bana adetin geçse bile 10 gün beklicen dedi
evet beklemekten başka çarem yok :umursamaz:
ayın 10 unda ateşim 36,5 ti bugün 36,7 acaba varmı bişiler
wwalla hiç bilmiyorum hatta bugün dişçiye gidicem anestezi yapsınmı yapmasın mı çok kararsızım :S
- 4 Haziran 2008
- 1.530
- 64
- 688
benim bi 10 yada 12 gün önceden başlamıştı.hep aynı şiddette oldu.inşallah sende hamilesindir.:ecrin_bebek:
inşallah tatlım yaa.sağol.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,başkalarının evlatlarının ardından baktırmasın.