benim bir sorunum var. ben 2 yıldır Yasmin kullanıyorum. Çok da memnunum. ama bu ay nasıl oldu bilmiyorum bir gün içmemişim. o dönemde eşimle birlikte oldum. sonra farkettim ilacı bir gün unutmuşumson 3 4 gündür kasıklarımda ve belimde regli sancısı gibi sancılar var. kafam davul gibi acayip uykum var. acaba bu hamile olabilir miyim? tabi o süreçte ilaç aldığım için bebek varsa ona zarar verir mi? yardımcı olursanız çok sevinirim...
benim bir sorunum var. ben 2 yıldır Yasmin kullanıyorum. Çok da memnunum. ama bu ay nasıl oldu bilmiyorum bir gün içmemişim. o dönemde eşimle birlikte oldum. sonra farkettim ilacı bir gün unutmuşumson 3 4 gündür kasıklarımda ve belimde regli sancısı gibi sancılar var. kafam davul gibi acayip uykum var. acaba bu hamile olabilir miyim? tabi o süreçte ilaç aldığım için bebek varsa ona zarar verir mi? yardımcı olursanız çok sevinirim...
hadi ya( 4-5 içinde regli olmam lazım. sanırım gecikirsem hemen doktora gitmeliyim. bu arada doğum kontrol hapı kullanmak bebeğe zarar verir mi? kardeşiniz hamilelikte bu yüzden sorun yaşadı mı?
Benim regl günüm dündü. Hiç bir belirti yok. Ama 10 gün öncesinden şiddetli kasık ağrıları, batmalar, şişkinlik gibi şeyler yaşadım.Akıntım normal değildi, süt gibi beyaz ve daha katıydı. Henüz test yapmadım, idarar testinde sanırm 1 gün geçince çıkmaz. Gögüslerim şişti, uçları hassaslaştı, uykum var hep ve dün midem bulandı bütün gün. Bu belirtiler hamilelik belirtileri olabilir mi?
arkadaşlar bir sorum olucak sizlere ben 2 sene boyunca doğum kontrol hap kullandım ve 6 aydır kullanmıyorum bebek için bıraktım hapı bıraktıkdan sonra 2 ay sonra sol yumartalığımda kıst patlaması oldu doktor bunun hapı bıraktığım için yumurtalıkların çalıştığını söyledi sonra 4 cu ayda sağ yumurtalığımda aynı şey oldu doktor bir sorun olmadığını ve yumurtalıkların çalıştığını söyledi fakat ben 6 ay oldu halen hamile kalamadım her ay hamileleik belirtisi yaşıyorum ama olmuyor buayda aynı belirtiler var akıntım var hastalıkğımgeçti 2 gün gibi; gün içinde midem bulanıyor sürekli canım yemek istiyor kasıklarımda ağrı oluyor heray değişen tarzlarda belirtilerim var ama olmuyor doktor bişey yok diyor adet günlerin bazen 6 günde geçikmiş olarak oluğumu biliyorumbu ayda geçikti sizce ne yapmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?