o fısıltıyı inşallah bebek sahibi olmak isteyen herkes duyar.
canım bende 8 haftalık hamileyim benim göğüslerim şişti ve çok acıyordu birde kasıklarımda ağrı vardı sanki heran olacakmışım gibiydi 4 gün geçti test yaptım. test yaparken bile her halde oldum demiştim:) ama sonra öğrendimki bebeğim gelmiş annesine allahım isteyen herkese versin kızlar bebeklerini bizlerinde sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin.. umarım sonuç istediğin gibi olur..
Ya arkadaşlar inşallah dedikleriniz gerçek olur..Bugün test yapacağım...Sonucu yazarım sizlere.....
slm kızlar adetime 4 gün kaldı belirtim yok ama idrara çıkınca kasıklarımda ağrı oluo çok zorlanıom bu belirti olabilirmi
benimde oyle cnm,adeti ya yarın gelecek yada ayın 20nde,ama bugun gebelik testi yaptım negatif çiktı :gitme:
hayırlısı olsun ya ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi ile tedaviye başladım artık hayırlısı
Benim reglime 9 gün var
3 gundur ara ara giren regli ağrısı gibi ağrı çekiyorum
hafif miğde bulantım war
ateşimde sürekli 36.4-37.1 arasında gidip geliyor
gögüslerde herhangi birşey yok
9 gun sonra test yapıcam bakalım ne çıkacak
bende ayne,ayın 1nde çatlatma iğnesi yaptım pregnyl,okudum kadarıyla 14-16 gün adet olman lazım,ama yok
cevabın için çok teşekkür ederim canım.kasık ağrısını adetine kaç gün kala çektin?
dr um bana adetin geçse bile 10 gün beklicen dedi
ayın 10 unda ateşim 36,5 ti bugün 36,7 acaba varmı bişiler
benim bi 10 yada 12 gün önceden başlamıştı.hep aynı şiddette oldu.inşallah sende hamilesindir.:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?