Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar öncelikle Allah isteyen herkese nasip etsin...Ben de hamile olduğumu yeni öğrendim...Belirtilerimi yazmak isterim.Ben adet olmadan 10 gün önceden adet belirtilerini yaşamaya başlayan biriyim.Adet sıkıntılarıyla birlikte aşırı da gergin oluyorum.Bu ay hiç gebelik beklemediğim bir aydı aslında.İlk olarak hiç sinirli olmayışım ilgimi çekti. Ama kasıklarımda ve göğüslerimde neredeyse adet olacakmışım gibi inceden sızı vardı. Bunlar adetime bir kaç gün kala ortaya çıkan belirtiler...Hani reglisiniz de bir türlü sökülemez ya öyle bir ince sızı yaşadım.Göğüslerim ise çok şiş olmakla beraber regl öncesi gibi taş gibi değildi .Daha az acıyordu ama acıyordu.Tabiki herkeste bu belirtiler farklı ama ben de iştah kapanması oldu mesela...Bir de şimdi düşününce farkettim , yumurtalıklarımda içeriden bir gıdıklanma gibi atma gibi bir his yaşadım bu ay...Adetim 2 gün gecikince d eidrar ve kan testi ikisinde de gebelik çıktı hayırlısıyla tamamlanır inşallah...Sevgiler herkese...
Çok teşekkür ederim arkadaşlar darısı isteyen herkese olur inşallah ...Ama esas adetiniz geçer geçmez kendini belli ediyor onu da söylemeliyim...Sevgiler...
ya bende günüm gelmeden test yapmayı düşünüyordum.çıkmazmı yani şimdi?boshayallersmile
azizeciğim ne kadar şanslıymışsın bu konuda benimde adetime daha 6 gün var bugünü saymazsam bende sabırsızlanıyorum yapsammı yapmasammı çıkarmı diye? sırf bu yüzden hcg hormonu ile alakalı bi takım araştırmalar yaptım ama ne zaman yani kaçıncı gün idrara karışıyor bulamadım? bişe soracağım sana miden bulanıyormuydu yada ne zaman bulantılar başladı?
azizeciğim ne kadar şanslıymışsın bu konuda benimde adetime daha 6 gün var bugünü saymazsam bende sabırsızlanıyorum yapsammı yapmasammı çıkarmı diye? sırf bu yüzden hcg hormonu ile alakalı bi takım araştırmalar yaptım ama ne zaman yani kaçıncı gün idrara karışıyor bulamadım? bişe soracağım sana miden bulanıyormuydu yada ne zaman bulantılar başladı?
ne kadar şanslıymışsın azize bende yapsammı yapmasammı diye düşünüyorum hcg hormonuyla ilgili bitakım araştırmalar yaptım
bişe soracağım sana 5 gün önce yaptım diyorsun miden çok bulanıyormuydu çok önceden
Bünyeye göre farklılık gösteriyor canım bana da arkadaşım 10 gün geçmeden idrarda çıkmaz demişti 3 gün geçmişti ve çizgiler çok netti. O yüzden net bir şey söyleyemiyorum test yap ama olumsuz çıkarsa illaki olumsuz olacak değil...Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah...
bende hiç bulantı yoktu canmm...en önemli belirti herzaman memelerdeki ağrı ve dolgunluk oluyo dokunamıyosun benim öleydi anlamıştım hamile olduğumu.
inşallah seninde bebişin göbüşüne konmuştur tatlım.