- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
canım aynı dert bendede var uzun yıllar d. k. hapı kullandım şimdi çocuk istiyorum insan hevesleniyor hemen olsun istiyor hapı yeni bıraktım yani korunmasız ilk ayım bu ay vicumdada acayip şeyler hissediyorum inşallahta reglim şaşmaz bende bi ara bir iki gün bi leke geldi sanırım yumurta çatladı 10 ila 14. günler arasıydı ve o günler her gün eşimle çalıştık artık yeter diyor bu kadar abartma diye kızıyor :)))
bakalım inşallah olur ama pek ümitlenmek istemiyorum
peki arkadaşlar bide yumurta yerleşmesi varmış o yerleşme sadece hamilelik olursamı ortaya çıkıyor ve kaçıncı günde yerleşiyor bilen varmı acaba
çok zormuş bu kadar ince bir iş olduğunu bilmiyordum
yumurta çatlaması yerleşmesi doğru günler ooooo bir sürü dikkat isteyen şey varmış
allah hepimize yardımcı olsun
canım valla ben çalışmalardan sonra baya araştırdım önce fallop tüpleri yakalıyor yumurtayı sonra sperm sarıyor ve sadece bir tane spermi alıyor içine tüp deiğerleri dışarıda kalıyor ve orada birleşip hücre bölünmesi başlıyor takriben döllenmeden sonra 4-5 içinde bir yolculukla yumurta ve sperm rahimde yerleşiyor ve hücre bölünmesi orada devam ediyor çocuğu besleyecek hücreler bir tarafa geliştirecek olanlar diğer tarafa bölünüyor o arada bir yerleşme kanaması olabiliyor. Benim 4. günüm yumurtlamamda kasığımda hafif sızılar var birde dün gece birden göğüs ağrım başladı ama tam göğsüm değil koltuk altı tarafıma doğru şimdi biraz azaldı gibi ama dün gece baya hassastı.. Hep belirti arıyoruz kendimizce işte...