- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar adetime 8 gün kaldı.Son on gündür karında gerginlik, bel ağrısı,kasıklarımda batma gibi belirtiler yaşıyorum.
Hamile olduğuzu 9-10 gün önceden hissettiğinizde ne gibi belirtiler yaşadınız.yada hisseden varmıydı?
Lütfen arkadaşlar cevaplarınızı esirgemeyin.
cnm adet belirtisi ile hamilelik belirtisi hemen hemen aynı oluyor..pek anlayamıosun sadece gögüslerde damarlar belirginleşior..bel ağrısı şiddetli oluor o kadar yaşamıştım ben ama dört gün gecikince hissettm resmen ben hamileyim diye.. testimde pozitif çıktı allah herkeze versnnnn bebiş
cnm adet belirtisi ile hamilelik belirtisi hemen hemen aynı oluyor..pek anlayamıosun sadece gögüslerde damarlar belirginleşior..bel ağrısı şiddetli oluor o kadar yaşamıştım ben ama dört gün gecikince hissettm resmen ben hamileyim diye.. testimde pozitif çıktı allah herkeze versnnnn bebiş
selam arkadaşlar ben de evlendiğimden beri takip ediyorum paylaşımlarınızı yeni üye oldum.. bu ay bende adete 10 gün kala göğüslerde gerginlik başladı ciddi derece, 6 gün var şimdi de kasıklarım sızlıyor uzun süreli, arada geçiyor göğüslerim ise hala gergin, acaba diyorum bu ay ?..bu tip belirtiler yaşayan var mı gebelikten önce..
mrb inşallah hamilesindir canım bende 5+3 haftalık hamileyim adetime bir hafta kala aynı belirtileri yaşadım. bendeki tek fazlalık şiddetli bel ağrısıydı ama diğerleri aynı kasıklarda sızlama batmalar göğüslerde hassasiyet ve damarlarda belirginlik.
inşallah canım bende bel ağrısı yok ama kişiden kişiye değişiyormuş burda iyi gördüm bunu :) bi de gebelik varsa akıntı olur deniyor ama bende gözle görülür bişey yok hatta kuru sanki.. neyse ben ümitlenmeyeyim olursa sürpriz olsun kendimi dinleye dinleye sıyırcam kafayı yakında gebelikle :)
Arkadaşlar adetime 8 gün kaldı.Son on gündür karında gerginlik, bel ağrısı,kasıklarımda batma gibi belirtiler yaşıyorum.
Hamile olduğuzu 9-10 gün önceden hissettiğinizde ne gibi belirtiler yaşadınız.yada hisseden varmıydı?
Lütfen arkadaşlar cevaplarınızı esirgemeyin.
Psikolojik bile olsa belirti yaşamak ne güzeldir...
İlk denememizin olduğu ay rüzgar karşıdan esse, rüyama çilek girse, canım çikolata çekse kısacası herşeyde "ay bu belirti" diyordum... Şimdiyse hiç bir şeyi belirti olarak kabul edemiyorum.