- Konu Sahibi ceylin1912
-
Leep ne demek oluyor? Abdominal serklaj nedir cahilim kusura bakma. Hangisi daha iyiMesela onkoloji doktorum bunun leeple alakası yok dedi ama internettekiler leep sebep olabilir diyo serklaj konusunda net değilim mesela ben abdominal serklaj olmayıda düşündüm ama doktorum tavsiye etmedi o arkadaş çok araştırmamış sanırım ve 6ay da bir tekrar hamile kalmış büyük cesaret
Hi benimde ilkti bizde bebeği mi kaybettik ten sonra bosanmaya kadar geldim ikimizde iyi diyildik simdi kendimizi topladik çok şükür ama çok endişeliyim bazen aklıma geliyor çok ağlıyorum ama elimden hiç bir şey gelmiyor bakıyorum yatincada kaybediyorlarMesela onkoloji doktorum bunun leeple alakası yok dedi ama internettekiler leep sebep olabilir diyo serklaj konusunda net değilim mesela ben abdominal serklaj olmayıda düşündüm ama doktorum tavsiye etmedi o arkadaş çok araştırmamış sanırım ve 6ay da bir tekrar hamile kalmış büyük cesaret
Hi benimde ilkti bizde bebeği mi kaybettik ten sonra bosanmaya kadar geldim ikimizde iyi diyildik simdi kendimizi topladik çok şükür ama çok endişeliyim bazen aklıma geliyor çok ağlıyorum ama elimden hiç bir şey gelmiyor bakıyorum yatincada kaybediyorlar
Evet çok zordu ya kader iste denkte geldik şuan ağlıyorum gerçekten ayni şeyleri yaşamısizAaa bizde bi ay ayrı yaşadık ne çok şeyimiz birbirine benziyo sonra eşim kalp krizi geçirdi off çok zor şeyler yaşadık
Leep ne demek oluyor? Abdominal serklaj nedir cahilim kusura bakma. Hangisi daha iyi
Evet çok zordu ya kader iste denkte geldik şuan ağlıyorum gerçekten ayni şeyleri yaşamısiz
Hım anladım.Estagfurullah abdominal serklaj karından girilip yapılıyo baya ameliyat gibi yani leep farklı bişey benim daha önceden rahim ağzımın bi kısmı yakılarak temizlendi kanser öncüsü lezyonlar olduğu için
Senin kızmıydı erkekmi benim erkek isminide Cemal kurduk dedesinin yanına gömdükAğlama kıyamam ya allah çok büyük bi bakmışsın hemen oluverir tüp bebekten sonra normal yolla hamile kalan bir sürü insan var
Hım anladım.
Bebeği düşsün diye hoplayıp zıplayanlar bizim halimizi görse keşke...
Senin kızmıydı erkekmi benim erkek isminide Cemal kurduk dedesinin yanına gömdük
Geçenlerde hastanede bir hasta kucağında 5 6 aylık bir bebek. Kürtaja gelmiş emziriyor diye kürtaj olmak istiyormuş.Ayy sorma bizim bi tanıdık yeni doğum yaptı bugün hamilelik hikayesi paylaşmış yok hamileyken günde bilmem kaç km yürüdüm yok ağaca tırmandım yok spor yaptım yok hasta değil hamile olduğunuzu düşünün ya ne kadar anlamsız şeyler sen nerden biliyosun insanların ne yaşadığını kim istemez gezip dolaşıp bebek doğurmayı
Aynen valla bide bizim gibilere hamile olduklarını söylemiyorlar bide arkadan laf çıkıyor nazar ettiler diye ayakları tasa degse nazar diyorlar çok üzülüyorumAyy sorma bizim bi tanıdık yeni doğum yaptı bugün hamilelik hikayesi paylaşmış yok hamileyken günde bilmem kaç km yürüdüm yok ağaca tırmandım yok spor yaptım yok hasta değil hamile olduğunuzu düşünün ya ne kadar anlamsız şeyler sen nerden biliyosun insanların ne yaşadığını kim istemez gezip dolaşıp bebek doğurmayı
Aslında bugun çok ağladım haberlerde 5 günlük bebeği camiye atmışlar nasıl ağladımGeçenlerde hastanede bir hasta kucağında 5 6 aylık bir bebek. Kürtaja gelmiş emziriyor diye kürtaj olmak istiyormuş.nasıl üzüldüm o bebeğe biz hasretini çekerken onlar nimetin kıymetini bilmiyor
Üstüne derken ? Bizimde amcası mezarlıkta bir çam ağacının altına gömmüş. Yanında 2 bebek daha yatıyorKızdı ismide belinaydı bizde benim dedemin üstüne gömdük 9ocakta bi yıl olcak kaybedeli hala videoları duruyo ilkgöz ağrım o benim
İşte herkes bir değişik. Tedaviyle hamile kalamıyoruz onlarda tavşan gibi doğurup ortada bırakıyor. Doğurmak istemeyip kürtaj oluyorAslında bugun çok ağladım haberlerde 5 günlük bebeği camiye atmışlar nasıl ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?