Hamileliğini rahim ağzı yetmezliği yüzünden zor geçirenler

Yok ilk bebeğimdi malesef net bişey söylemediler şundan diyebilmemiz mümkün değil dedi hepsi

Mesela onkoloji doktorum bunun leeple alakası yok dedi ama internettekiler leep sebep olabilir diyo serklaj konusunda net değilim mesela ben abdominal serklaj olmayıda düşündüm ama doktorum tavsiye etmedi o arkadaş çok araştırmamış sanırım ve 6ay da bir tekrar hamile kalmış büyük cesaret

Leep ne demek oluyor? Abdominal serklaj nedir cahilim kusura bakma. Hangisi daha iyi

Hi benimde ilkti bizde bebeği mi kaybettik ten sonra bosanmaya kadar geldim ikimizde iyi diyildik simdi kendimizi topladik çok şükür ama çok endişeliyim bazen aklıma geliyor çok ağlıyorum ama elimden hiç bir şey gelmiyor bakıyorum yatincada kaybediyorlar

Aaa bizde bi ay ayrı yaşadık ne çok şeyimiz birbirine benziyo sonra eşim kalp krizi geçirdi off çok zor şeyler yaşadık

Leep ne demek oluyor? Abdominal serklaj nedir cahilim kusura bakma. Hangisi daha iyi

Estagfurullah abdominal serklaj karından girilip yapılıyo baya ameliyat gibi yani leep farklı bişey benim daha önceden rahim ağzımın bi kısmı yakılarak temizlendi kanser öncüsü lezyonlar olduğu için

Estagfurullah abdominal serklaj karından girilip yapılıyo baya ameliyat gibi yani leep farklı bişey benim daha önceden rahim ağzımın bi kısmı yakılarak temizlendi kanser öncüsü lezyonlar olduğu için
Hım anladım.
Bebeği düşsün diye hoplayıp zıplayanlar bizim halimizi görse keşke...

Hım anladım.
Bebeği düşsün diye hoplayıp zıplayanlar bizim halimizi görse keşke...

Ayy sorma bizim bi tanıdık yeni doğum yaptı bugün hamilelik hikayesi paylaşmış yok hamileyken günde bilmem kaç km yürüdüm yok ağaca tırmandım yok spor yaptım yok hasta değil hamile olduğunuzu düşünün ya ne kadar anlamsız şeyler sen nerden biliyosun insanların ne yaşadığını kim istemez gezip dolaşıp bebek doğurmayı

Geçenlerde hastanede bir hasta kucağında 5 6 aylık bir bebek. Kürtaja gelmiş emziriyor diye kürtaj olmak istiyormuş. nasıl üzüldüm o bebeğe biz hasretini çekerken onlar nimetin kıymetini bilmiyor

Aynen valla bide bizim gibilere hamile olduklarını söylemiyorlar bide arkadan laf çıkıyor nazar ettiler diye ayakları tasa degse nazar diyorlar çok üzülüyorum

Geçenlerde hastanede bir hasta kucağında 5 6 aylık bir bebek. Kürtaja gelmiş emziriyor diye kürtaj olmak istiyormuş. nasıl üzüldüm o bebeğe biz hasretini çekerken onlar nimetin kıymetini bilmiyor
Aslında bugun çok ağladım haberlerde 5 günlük bebeği camiye atmışlar nasıl ağladım

Kızdı ismide belinaydı bizde benim dedemin üstüne gömdük 9ocakta bi yıl olcak kaybedeli hala videoları duruyo ilkgöz ağrım o benim
Üstüne derken ? Bizimde amcası mezarlıkta bir çam ağacının altına gömmüş. Yanında 2 bebek daha yatıyor

Aslında bugun çok ağladım haberlerde 5 günlük bebeği camiye atmışlar nasıl ağladım
İşte herkes bir değişik. Tedaviyle hamile kalamıyoruz onlarda tavşan gibi doğurup ortada bırakıyor. Doğurmak istemeyip kürtaj oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…