- 26 Aralık 2017
- 354
- 308
- 33
- Konu Sahibi ceylin1912
-
Anladım canım. Zaten böyle durumlarda insan kendisi gibi yaşamış insanlarla konuşmaya ihtiyaç duyuyor. Çok teşekkür ederim ben de herdaim buradayım destek için :)Valla canım ben de progeston fitil bide iğne kullandım ama kasılmalar için ekstra bişey vermedi onun için kafamda hep soru işareti kaldı şimdi başka doktora gitcem serklaj yapcaklar sana bidahakine ama hiç korkma zor bi işlem değil 12haftayla 17 hafta arası atılıyo ama ne kadar erken atılsa o kadar iyi zaten bebeği dikişler tutuyo burdan da birbirimize destek oluruz
Anladım canım. Zaten böyle durumlarda insan kendisi gibi yaşamış insanlarla konuşmaya ihtiyaç duyuyor. Çok teşekkür ederim ben de herdaim buradayım destek için :)
Evet merak ederim ben iyi haberlerini bekliyorum. Benim şuan için kontrolüm kalmadı çabucak zamanın geçmesini bekliyorumAynen öyle canım bizim durumumuzu yaşayan anlar salı günü doktora gidicem bakalım neler isticek seninle de paylaşırım sende mutlaka kontrollerine git allah korusun enfeksiyona falan çok dikkat et
Evet merak ederim ben iyi haberlerini bekliyorum. Benim şuan için kontrolüm kalmadı çabucak zamanın geçmesini bekliyorum
çok geçmiş olsun dikişten ne kadar sonra bebeğinizi kaybettinizMerhaba canım malesef bebeğimi 15 gün önce21.hafada kaybettim dikiş atıldı bi sorun çıkmadı dikişten ama suyum geldi henüz sebebi belli değil tahliller yapılcak
çok geçmiş olsun dikişten ne kadar sonra bebeğinizi kaybettiniz
erken önlem almışsın sen elinden geleni yapmışsın..sürekli yattın mı yoksa çalışıyor muydun?Teşekkür ederim dikişten 5 hafta sonra kaybettim
erken önlem almışsın sen elinden geleni yapmışsın..sürekli yattın mı yoksa çalışıyor muydun?
MerhabaSlm arkadaşlar kimse yok galiba
Merhaba canım hamilemisinMerhaba
Henüz değilim canım, en kısa zamanda olurum inşallah bakalımMerhaba canım hamilemisin
Bende henüz değil insallin olacazHenüz değilim canım, en kısa zamanda olurum inşallah bakalım
Amin canım benim inşallah sağlıkla sıhhatleBende henüz değil insallin olacaz
Tup bebekti yapicaksnAmin canım benim inşallah sağlıkla sıhhatle
Yok canım öyle bir problemimiz ilk bebekte olmadı çok şükür, doğal yollardan çalışmalara başladık bakalım hayırlısıyla bekliyorum ne zamana kısmet olursaTup bebekti yapicaksn
En kısa zamanda olur inşallah ben tut bebek olacakYok canım öyle bir problemimiz ilk bebekte olmadı çok şükür, doğal yollardan çalışmalara başladık bakalım hayırlısıyla bekliyorum ne zamana kısmet olursa
Amin canım seninde, istyen herkesin kucaklarını doldursun Mevlam..En kısa zamanda olur inşallah ben tut bebek olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?