Hamileliğini rahim ağzı yetmezliği yüzünden zor geçirenler

Anladım canım. Zaten böyle durumlarda insan kendisi gibi yaşamış insanlarla konuşmaya ihtiyaç duyuyor. Çok teşekkür ederim ben de herdaim buradayım destek için :)

Anladım canım. Zaten böyle durumlarda insan kendisi gibi yaşamış insanlarla konuşmaya ihtiyaç duyuyor. Çok teşekkür ederim ben de herdaim buradayım destek için :)

Aynen öyle canım bizim durumumuzu yaşayan anlar salı günü doktora gidicem bakalım neler isticek seninle de paylaşırım sende mutlaka kontrollerine git allah korusun enfeksiyona falan çok dikkat et

Aynen öyle canım bizim durumumuzu yaşayan anlar salı günü doktora gidicem bakalım neler isticek seninle de paylaşırım sende mutlaka kontrollerine git allah korusun enfeksiyona falan çok dikkat et
Evet merak ederim ben iyi haberlerini bekliyorum. Benim şuan için kontrolüm kalmadı çabucak zamanın geçmesini bekliyorum

Evet merak ederim ben iyi haberlerini bekliyorum. Benim şuan için kontrolüm kalmadı çabucak zamanın geçmesini bekliyorum

Bakalım ikimiz içinde hayırlısı olsun canım senin korkulcak bişeyin yok inşallah hamile kaldınmı serklaj yaparlar sorun olmaz inşallah yalnız sana tavsiyem serklajı çok iyi bi doktorda ve temiz bi hastane de yaptır dikişin sağlam atılması ve temiz bi hastane olması çok önemli ki enfeksiyon olmasın bakalım bende ne çıkcak

Kızlar aramızda hamile adayları ve hanileler için Meryem suresi okuyor ve okutturuyoruz katılmak isteyenler var mıdır

Merhaba canım malesef bebeğimi 15 gün önce21.hafada kaybettim dikiş atıldı bi sorun çıkmadı dikişten ama suyum geldi henüz sebebi belli değil tahliller yapılcak
çok geçmiş olsun dikişten ne kadar sonra bebeğinizi kaybettiniz

erken önlem almışsın sen elinden geleni yapmışsın..sürekli yattın mı yoksa çalışıyor muydun?

Yattım canım sürekli hiç kalkmadım ama aniden su kesem patladı ve kaybettim insan ne kadar önlem almış olursa olsun nasipten ötesi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…