- 4 Aralık 2017
- 803
- 264
- 33
- 38
- Konu Sahibi ceylin1912
-
Üstüne derken ? Bizimde amcası mezarlıkta bir çam ağacının altına gömmüş. Yanında 2 bebek daha yatıyor
Of çok ağladim geçe geçe ya resimde beni mahfettiÜstüne derken ? Bizimde amcası mezarlıkta bir çam ağacının altına gömmüş. Yanında 2 bebek daha yatıyor
Üstüne gömmeyi ilk defa duydum. İnşaallah sağ salim doğar anlatırsınız. Gidersiniz. Bende Allah nasip ederse birgün bir kardeş hayırlı sağlıklı bir şekilde. Anlatırım abin çok güçlüydü falan diye.Dedemin mezarının üstünü kazıp oraya gömdüler allah nasip eder bebeğim doğarsa o da ablasına ziyarete gitcek dua etcek
Hangi resimOf çok ağladim geçe geçe ya resimde beni mahfetti
İnşallah Rabbimin izniyle olacak Allah nasip edecek Allah bizimle olsun inşallah birdaha ciğerimiz yanmadinDedemin mezarının üstünü kazıp oraya gömdüler allah nasip eder bebeğim doğarsa o da ablasına ziyarete gitcek dua etcek
Aynen.malesef insanlar önce yapıyo sonra atıyo eee boşuna dememişler herkes ana olamaz diye
Ceylin attı resim cok etkiledi beniHangi resimbende ağlıyorum oğlumun adını yazdırdım bir kolyeye bugün. Sanki boynumda eli varmış gibi
Adamın biri götürmüş atmış. Sonra komşuları bari bir yere göm demişler. Öyle gömmüş. Ben kıyamadım otopsiye bile göndermedim. Kaç gündür mezarının yerini söylemiyorlar diye ağlıyordum. Bugün gittim. Evimize yakınAğlama bende ağlarım bak zaten çok duygusalım bazıları bebeği öldü diye hastanede bırakıp çıkıyolar ya kedimi o nasıl bırakıyosun yavrunu orda
İnşallah Rabbimin izniyle olacak Allah nasip edecek Allah bizimle olsun inşallah birdaha ciğerimiz yanmadin
Nerde bende bakabilir miyimCeylin attı resim cok etkiledi beni
İnşaallah Allah razı olsun.Amin amin inşallah rabbim önce hamile kalmayı sonrada sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ikinizede çok çok dua edicem inşallah sizde korunurken hamile kalırsınız beni ve bebişimi yalnız bırakmayın çabuk çabuk sağlıkla gelsin bebişler
Ay canic sen daha çok yenisin sakin kendini bırakma güçlü dur yoksa çok yipranirsin kendini topla gene yapacam de ve devam durmak yok Allah isteyin diyor biz ondan istiyoruz istemeye devam edelim sabırla inşallahAdamın biri götürmüş atmış. Sonra komşuları bari bir yere göm demişler. Öyle gömmüş. Ben kıyamadım otopsiye bile göndermedim. Kaç gündür mezarının yerini söylemiyorlar diye ağlıyordum. Bugün gittim. Evimize yakıninsan başına ne geleceğini bilemeden yaşıyor. 10 gün önce tekme atıyordu yavrum
Doktor 6 ay korun dedi. Zaman geçer mi acabaAy canic sen daha çok yenisin sakin kendini bırakma güçlü dur yoksa çok yipranirsin kendini topla gene yapacam de ve devam durmak yok Allah isteyin diyor biz ondan istiyoruz istemeye devam edelim sabırla inşallah
İnşaallah olur hani demek istediğim biz geç gelsekte siz devam edin sizin minnoş bizimkilere abi abla olsun inşaallahOlurmu öyle şey tabiki kalıcaksınız sonuçta doğurganlığınız ispatlanmış kalabiliyosunuz
Ay canic sen daha çok yenisin sakin kendini bırakma güçlü dur yoksa çok yipranirsin kendini topla gene yapacam de ve devam durmak yok Allah isteyin diyor biz ondan istiyoruz istemeye devam edelim sabırla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?