- Konu Sahibi ceylin1912
-
İnşallah bize Cennet kapısı olucaklar elhamdülillahbiz nasıl ki kavuşmayı bekliyorsak onlarda bekliyor ki
Neden ayrılma noktası? Bende eşime kırıldım ama haklıydım. Bir şeyi canım çekiyor dediğimde bakarız diyordu. Hiö bir şeye yardım etmiyordu. Kaö kere dedim belki bu anı bir daha yaşayamicaz kıymetini bilelim. Ama nerde şimdi pişnan ama iş işten geçtiAynen senin acın daha çok yeni ama emin ol bu şekilde kalmıycak kendini yıpratma bak bende mervede eşlerimizle ayrılma noktasına kadar geldik benim eşim benim toparlıycak diye kalp krizi geçirdi hayatta hiçbirşeyin garantisi yok evet şuan hamileyim ama sonunu bilemem takdir her zaman allahın veren allah alan allah
Seninde mi tup bebek tibiz nasıl ki kavuşmayı bekliyorsak onlarda bekliyor ki
İnşaallah inşaallah.İnşallah bize Cennet kapısı olucaklar elhamdülillah
Değil bende pko var yumurtlama ilacıyla hamile kaldım. Doktorlara göre imkansızdıSeninde mi tup bebek ti
Bilmem öyle mi dersin.Kendini şartlama bide altı değil 7olsun bak bende aynı senin gibiydim 40ım çıksın hemen istiyorum diyodum sonra doktor sen delimisin dedi şimdi düşünüyorumda haklı hem bedenen hem ruhen dinlen vücudunun evliliğinin beyninin buna ihtiyacı var inan bi ay sonra daha iyi anlıycaksın demek istediğimi
İmkansiz diye birşey yok Allah var o ol desin yeterkiDeğil bende pko var yumurtlama ilacıyla hamile kaldım. Doktorlara göre imkansızdı
Aynen bizde hiç vazgeçmedik.İmkansiz diye birşey yok Allah var o ol desin yeterki
Yok canım ben şimdi ona kızdığımı belli bile etmedim. Biz eşimle neler neler yaşadık. Evlenmeden öncede sıkıntımız çoktu. Hatta daha dün dedim bunları yaşayacağımız aklımıza gelmezdi diye. Benimde dedi. Sizinde eşinizi Allah korumuş geçmiş olsunBenim eşim bana allah için hep destek oldu elinden geleni yaptı ama bebekten sonra ben kendimi çok kapadım sanki bi tek benim çocuğumdu ölen onun acısını yaşamasına izin verdim saç baş bi tarafta sürekli ağlayan bi tip sürekli hadi mezarlığa gidelim o bu dedim dedim sonra kavgalar gürültüler eşim kalp krizi geçirdi sonra toparladım
Ben kaç doktora gittiysem kilolusun yumurtaların çalışmıyor dediler. Hatta biri tüp bebekle bile hamile kalamazsın dedi. Dış gebelik geçirdim bu bile umuttuYa biz nakadar çok şey yaşamısiz benimde evliliğimin ilk yılında dış gebelikten sol tüpüm alındı sonra hamila kalamadim zaten
Kiloluyum biraz ama sürekli diyetteyim. İnsülin direncim var. Bir yılda alıp verip alıp verip toplam 24 kilo verdimBence öyle bekle sabret bi dinlen acını yaşa kendini topla güzel bi doktora git 40ın çıkınca tahlillerini yaptır araştırılsın fazla kilon varsa zayıfla kiloda bize zararlı kendini tekrar aynı yaşıyabilceğine hazırladığın an o doğru zamandır işte
Bana kalsa 2 ay yeter ama önce sağlığım..doktoru dinlicem bu yüzdenBence öyle bekle sabret bi dinlen acını yaşa kendini topla güzel bi doktora git 40ın çıkınca tahlillerini yaptır araştırılsın fazla kilon varsa zayıfla kiloda bize zararlı kendini tekrar aynı yaşıyabilceğine hazırladığın an o doğru zamandır işte
Aynı şeyleri yaşamısiz bende bosanalim dedim tam boşanacaktik biri sanki bana tokat atti ne yapiyoruz dedim yine barıştık öyle biraz toparlandım 5 günlük emriyom var onu tiransfer yapacaz ayın 20 sinde falanBenim eşim bana allah için hep destek oldu elinden geleni yaptı ama bebekten sonra ben kendimi çok kapadım sanki bi tek benim çocuğumdu ölen onun acısını yaşamasına izin verdim saç baş bi tarafta sürekli ağlayan bi tip sürekli hadi mezarlığa gidelim o bu dedim dedim sonra kavgalar gürültüler eşim kalp krizi geçirdi sonra toparladım
Aynı şeyleri yaşamısiz bende bosanalim dedim tam boşanacaktik biri sanki bana tokat atti ne yapiyoruz dedim yine barıştık öyle biraz toparlandım 5 günlük emriyom var onu tiransfer yapacaz ayın 20 sinde falan
Bana kalsa 2 ay yeter ama önce sağlığım..doktoru dinlicem bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?