- 26 Aralık 2017
- 354
- 308
- 33
- Konu Sahibi ceylin1912
-
Hayırlısı olsun canım hakkında, gönlünden geçen hayırlısıyla olsun.. Acaba aynı şeyleri yaşarmıyım korkusu bende de var malesefHayırlısı olsun canım valla ben çok zorlu bi yaz geçirdim onun için o süre de çocuk düşünmedik bu ay korunmadık ama ille olsun diye de bi çaba sarfetmedik dün rengl olmam gerekiyodu olmadım bugünde olmadım hafif bi kasık ağrım var test aldım ama yapmadım çok istiyoruz ama bi o kadar da korkuyorum ama pekte hamile gibi hissetmiyorum kendimi bilemiyorum yrnda olmazsam test yapıcam her ayın 25inde rengl olurum bakalım hayırlısı neyse o olsun
yaa canım çok mutlu oldum senin adına.. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağıma almayı nasip etsinBu sabah test yaptım sonuç pozitif valla acayip şok oldum hala da şoku atamadım hem çok sevindim hem çok korkuyorum doktorumu aradım hemen haftaya cuma gidicem son rengl günümü sordu 4+3 haftalık dedi bakalım inşallah aynı sorunları yaşamayız rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza alcak bebişler nasip etsin
Arkadaşlar bende Ocak 20 de büyük ihtimalle tiransfer olacam dua edin inşallah tutar ve kucağıma alırım daha tiransfer yapmadan dikiş sitresine girdim tekrar bebeğimi kaybedecem diye cok korkuyorum[/QUOT
İnşallah canım dikiş ne dikişi anlayamadım serklaj mı olucaksın
Aminn inşallah canım hayırlısıyla dua et bana :) Doktora gittikçe felan da haber et bana da merak ederim ben seni. Hep güzel haberlerle geleceksin inşallah ve beni de umutlandıracaksın :)
Merhaba canım hayırlı olsun Allahım kucağına almayı nasip etsin. Bende serklajlıyım senn öncekinde suyun gelmiş dikişe rağmen araştırdın mı neden olduğunu bi neden bulundu mıBu sabah test yaptım sonuç pozitif valla acayip şok oldum hala da şoku atamadım hem çok sevindim hem çok korkuyorum doktorumu aradım hemen haftaya cuma gidicem son rengl günümü sordu 4+3 haftalık dedi bakalım inşallah aynı sorunları yaşamayız rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza alcak bebişler nasip etsin
bende bazen sık giriyorum buraya bazen hiç, eşim intagramdn öyle sayfaları takip ettiğimi görünce kızıyor psikolojimi kötü etkiliyormuş diyeİnşallah canım valla ilkinde ki gibi sevinmeye korktum daha buruk daha tedirginim ama daha da tecrübeliyim en azından yaşıycağım süreçleri biliyorum haftaya cuma gidicem doktora güzel haberler alırım inşallah buraya sürekli giremiyorum instagramdan da grşlm güzel sayfalarda var riskli gebelikle ilgili bi göz at sende
Canım bebişin hayırlısıyla olsun inşallah serklaj olur korkutma kendini. Rabbim kuvvet verir hayırlısıyla o da olurArkadaşlar bende Ocak 20 de büyük ihtimalle tiransfer olacam dua edin inşallah tutar ve kucağıma alırım daha tiransfer yapmadan dikiş sitresine girdim tekrar bebeğimi kaybedecem diye cok korkuyorum
Merhaba canım hayırlı olsun Allahım kucağına almayı nasip etsin. Bende serklajlıyım senn öncekinde suyun gelmiş dikişe rağmen araştırdın mı neden olduğunu bi neden bulundu mı
bende bazen sık giriyorum buraya bazen hiç, eşim intagramdn öyle sayfaları takip ettiğimi görünce kızıyor psikolojimi kötü etkiliyormuş diyeburaya girdiğimden de haberi yok
Canım bebişin hayırlısıyla olsun inşallah serklaj olur korkutma kendini. Rabbim kuvvet verir hayırlısıyla o da olur
Amin inşallah ben 13+2yim geçtiğimz pzt dikiş atıldıBi çok test yapıldı ama sonuçlarımda bişey çıkmadı cuma günü doktora gidicem bakalım ne ilaçlar vercek serklaj olucağımı biliyorum yine hazırlıklıyım bundan çok korkmuyorum umarım sonrası da güzel olur senin kaç haftalık
Amin inşallah ben 13+2yim geçtiğimz pzt dikiş atıldı
Doktorları bende takip ediyorum canım özellikle bu işlemleri yapan doktorları buluyorum. Hatta serklaj olup sağlıkla bebişini kucağına alan arkadaşlar da edindim oradan. Umut oluyor insana :) Çok kişi var öyle umudumuzu kaybetmeyelim kızlarİnstagramda sadece doktor sayfalarını takip ediyorum bir sürü bilgi sahibi oluyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?