Hamileliğini rahim ağzı yetmezliği yüzünden zor geçirenler

Merhaba canım, bende henüz bir haber yok. Hamilelik için çalışmalara devam sürecindeyim. Sen nasılsın canım sen de var mı bir gelişme?

Hayırlısı olsun canım valla ben çok zorlu bi yaz geçirdim onun için o süre de çocuk düşünmedik bu ay korunmadık ama ille olsun diye de bi çaba sarfetmedik dün rengl olmam gerekiyodu olmadım bugünde olmadım hafif bi kasık ağrım var test aldım ama yapmadım çok istiyoruz ama bi o kadar da korkuyorum ama pekte hamile gibi hissetmiyorum kendimi bilemiyorum yrnda olmazsam test yapıcam her ayın 25inde rengl olurum bakalım hayırlısı neyse o olsun

Hayırlısı olsun canım hakkında, gönlünden geçen hayırlısıyla olsun.. Acaba aynı şeyleri yaşarmıyım korkusu bende de var malesef umarım yaşamayız, umarım herşey çok güzel olur. Hayırlı haberlerini bekliyorum

Bu sabah test yaptım sonuç pozitif valla acayip şok oldum hala da şoku atamadım hem çok sevindim hem çok korkuyorum doktorumu aradım hemen haftaya cuma gidicem son rengl günümü sordu 4+3 haftalık dedi bakalım inşallah aynı sorunları yaşamayız rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza alcak bebişler nasip etsin

yaa canım çok mutlu oldum senin adına.. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağıma almayı nasip etsin Bu sefer herşey çok güzel olsun. Hayırlı olsun hamişliğin

Amin canımm inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla senin ve bütün isteyenlerin de güzel haberlerini alırız burdan birbirimize destek oluruz

Aminn inşallah canım hayırlısıyla dua et bana :) Doktora gittikçe felan da haber et bana da merak ederim ben seni. Hep güzel haberlerle geleceksin inşallah ve beni de umutlandıracaksın :)

Arkadaşlar bende Ocak 20 de büyük ihtimalle tiransfer olacam dua edin inşallah tutar ve kucağıma alırım daha tiransfer yapmadan dikiş sitresine girdim tekrar bebeğimi kaybedecem diye cok korkuyorum

Aminn inşallah canım hayırlısıyla dua et bana :) Doktora gittikçe felan da haber et bana da merak ederim ben seni. Hep güzel haberlerle geleceksin inşallah ve beni de umutlandıracaksın :)

İnşallah canım valla ilkinde ki gibi sevinmeye korktum daha buruk daha tedirginim ama daha da tecrübeliyim en azından yaşıycağım süreçleri biliyorum haftaya cuma gidicem doktora güzel haberler alırım inşallah buraya sürekli giremiyorum instagramdan da grşlm güzel sayfalarda var riskli gebelikle ilgili bi göz at sende

Merhaba canım hayırlı olsun Allahım kucağına almayı nasip etsin. Bende serklajlıyım senn öncekinde suyun gelmiş dikişe rağmen araştırdın mı neden olduğunu bi neden bulundu mı

bende bazen sık giriyorum buraya bazen hiç, eşim intagramdn öyle sayfaları takip ettiğimi görünce kızıyor psikolojimi kötü etkiliyormuş diye buraya girdiğimden de haberi yok
Arkadaşlar bende Ocak 20 de büyük ihtimalle tiransfer olacam dua edin inşallah tutar ve kucağıma alırım daha tiransfer yapmadan dikiş sitresine girdim tekrar bebeğimi kaybedecem diye cok korkuyorum
Canım bebişin hayırlısıyla olsun inşallah serklaj olur korkutma kendini. Rabbim kuvvet verir hayırlısıyla o da olur

Merhaba canım hayırlı olsun Allahım kucağına almayı nasip etsin. Bende serklajlıyım senn öncekinde suyun gelmiş dikişe rağmen araştırdın mı neden olduğunu bi neden bulundu mı

Bi çok test yapıldı ama sonuçlarımda bişey çıkmadı cuma günü doktora gidicem bakalım ne ilaçlar vercek serklaj olucağımı biliyorum yine hazırlıklıyım bundan çok korkmuyorum umarım sonrası da güzel olur senin kaç haftalık

Bencede serklajdan korkma önemli olan sonrası serklaj olup hiç sorun yaşamayan insanlar var

Amin inşallah ben 13+2yim geçtiğimz pzt dikiş atıldı

İnstagramda sadece doktor sayfalarını takip ediyorum bir sürü bilgi sahibi oluyo insan
Doktorları bende takip ediyorum canım özellikle bu işlemleri yapan doktorları buluyorum. Hatta serklaj olup sağlıkla bebişini kucağına alan arkadaşlar da edindim oradan. Umut oluyor insana :) Çok kişi var öyle umudumuzu kaybetmeyelim kızlar

Evet umudumuzu kaybetmeyelim birbirimize destek olalım bilgilerimizi paylaşalım cuma günü doktora gidicem doktorun söylediklerini sizlerle de paylaşırım instagram hesabımda meltem.dkmn ordan da eklemek isteyen olursa ekleyebilir şuan sadece folik asit ve aspirin kullanıyorum bakalım cuma günü nelere başlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…