Hamileliğini rahim ağzı yetmezliği yüzünden zor geçirenler

Hadi gözün aydın daha önce kaybın varmıydı ilk serklajmı doktor sürekli yat falan dedi mi
2 kaybım var biri 17 2. 21 haftalık serklaj ilk defa bu bebeğmde yapıldı bakalım hayırlısı diyorum sizin didkiöe rağmen kaybettiğinizi okuyunca korktm biraz

Aynen destek moral olarak gerçekten önemli. Bu arada ekledim canım ben seni. Aspirini ne için kullanıyorsun canım?

2 kaybım var biri 17 2. 21 haftalık serklaj ilk defa bu bebeğmde yapıldı bakalım hayırlısı diyorum sizin didkiöe rağmen kaybettiğinizi okuyunca korktm biraz

Çok üzüldüm benim serklajla alakalı değildi kendini üzme bende 21haftalık kaybettim serklajım 15.haftada atılmıştı ben serklajımda sorun olduğu için değil sıyum geldiği için kaybettim hatta doğum esnasında bile serklajim gayet sağlamdı doktor kendi aldı dikişleri benim kasılmalarım geçmedi malesef

Kaçıncı haftada dikiş atıldı kaç haftalık şuan sürekli yatıyormusun magnezyuma ne zaman başladın

Kaçıncı haftada dikiş atıldı kaç haftalık şuan sürekli yatıyormusun magnezyuma ne zaman başladın
12+4 de dikiş atıldı şuan 13+4üm doktorum 10 gün boyunca lavabo dışında kalkmayacaksın dedi 3 günde 1 vurulacak bir iğne yazdı bunuda hemşire ayarla gelip evde vursun dedi. Magnezyuma dikiş atıldıktan sonra taburcu olurken yazdı iğneyi de aynı şekilde dikiş sonrası yazdı. Ama progestan ve kan sulandırıcu günlük iğnemi hamile kaldığım günden beri kullanıyorum

Herkez kullandığı ilaçları yazsa doktorlari hangi tedaviyi uyguluyor Bilgi verse nelere dikkat edilmeli diyor hepimiz daha iyi bilgileniriz bence

Herkez kullandığı ilaçları yazsa doktorlari hangi tedaviyi uyguluyor Bilgi verse nelere dikkat edilmeli diyor hepimiz daha iyi bilgileniriz bence

Bencede güzel olur ben cuma günü ilk kontrolüme gidicem gelince mutlaka yazarım şuan coraspin ve folik asit kullanıyorum ilk hamileliğimde çok fazla fitil iğne ilaç kullanmıştım aslında rahim ağzı yetmezliğinde kullanılan ilaçlar aynı aklıma gelmişken sizlerle bişey paylaşmak istiyorum ben bebeğimi kaybettikten sonra iki üç tane prof gittim nedenini araştırmak için bir sürü tahlil yapıldı tahlillerim temiz çıktı ama doktorlar serklaj konusunda aynı fikirde değiller gittiğim proflerden biri serklajında erken doğumu tetikleyebilceğini söyledi ayrıca enfeksiyon riskini de arttırabiliyormuş ben ilkinde serklaj oldum 15.hafta oldum 21.hafta bebeğimi kaybettim şimdi cuma günü doktoruma sorucam bakalım yeniden olmalımıyım yada olmamalımıyım kafam çok karışık kızlar çok korkuyorum bebeğimle aramda bağ kuramıyorum hep bi endişe tedirginlik

Benimde rahim ağzında hucrh degideği vardı kanser riskine karşılık leep oldum yani rahim ağzı biraz alındı tüp bebek yaptım ve tuttu tup Bebek doktoruma durumu soyledim ve onkoloji doktorum hamilelikte dikiş atılması gerek demistd ilettim halde atmadi gencsin gider dedi maalesef 16+2 de erken doğum oldu bebeği mi kaybettim şimdi gene tüp bebek yapacam malesef aynı doktorda görüşmeye gittim de hocam budefa dikiş aticaksiniz dimi dedim adam bana yani önermiyorum çünkü erken doğum riski var riski var falan filan anlattı iyide ben ne yapacam peki bilmiyorum bı tüp Bebeği yapalım tutsun gerisini tartisicaz yanlız doktorum 13 haftadan sonra tüm ilaçları da kesti belki ilaclarla giderdi onuda bilmiyorum tabiki sadece vitamin kullanıyordum en son gittimde biraz açılma var dedi ama Progestan fitil verdi gene bir önlem almamıştı ve eve geldim Tam 1 hafta sonra aniden suyum geldi

Yaa biz senle aynı şeyleri yaşamışız bende de cin3 çıktı rahim ağzımda bende leep oldum leep olduktan sonra normal yolla hamile kalamadın mı ben leepten sonra 4ay korundum bıraktıktan sonra da ikinci hamile kaldım benimde gittiğim bi onkoloji prof doktorum var düzenli kontrole gidiyorum kasımda gittiğimde konuştum hatta keşke leep yapmasaydık dedim leeple alakalı değil bebeğini kaybetmen dedi o da dikişi önerdi ama riskide olabilir tabi dedi bak ben serklaj oldum ama yine de kaybettim onun riskleri çok fazla

Bende olmadı ama çoğu insanda enfeksiyona sebep oluyo dikişi atan doktor çok önemli kimisinde çok ağrı oluyo bi batma yanma yapabiliyo dikişten sonra asla enfeksiyon olmamak lazım dikişler atabiliyo kabız olmaman lazım benim dikişim atıldı hiç sorunum olmadı ama aynı senin gibi aniden suyum geldi hastaneye gittiğimizde dikişlerim sapasağlammış ama o an bile çok riskli çünkü bebek gelmek için bi baskı yapsa dikişler zorlansa o an rahim ağzın komple parçalanabiliyomuş bide vücutta yabancı bi cisim olduğu için vücut o dikişi kabul etmeyebiliyomuş anlıycağın hiçbirinin garantisi yok ben bebeğimi geçen sene 9ocakta kaybettim şuanda 5haftalık hamileyim ama kafam çok karışık rabbim hepimize kucağımıza alabilceğimiz evlat nasip etsin

Bende progestan fitil haftada2 endol iğne dikişlerde enfeksiyon olmasın diye bir sürüde ilaç kullanıyodum hiçbişeyim yoktu kontrole gittim doktor kasılmaların açılman var hemen hastaneye yatırcam dedi 2gece hastanede yattım sürekli serum fitil ilaçlar pzts hastaneden çıktım salı akşamı bebeğimi kaybettim nasipten ötesi yok ben arkdşmın 22hafta açılması başladı bebeğin kafası resmen baskı yapıyodu ama dikişte atılamadı haftası çok ilerdeydi diye o halde dikişsiz yatarak 39.hafta doğum yaptı ben doktora haftada bir gidiyodum ilaç iğne fitil dikiş yemeği bile yattığım yerden annem yediriyodu ama olmadı işte nasip değilmiş

Ben tüplerde sorun olduğu için kalamadim

Ay ya of ne bilim Allah bize yardım etsin ne diyim bende Şubat 14 de kaybettim bebeğimi peki sen nerede yaşıyorsun doktorun kim onkoloji doktorun

Hasbin Allah diyip gidecez başka çare yok ama korktum senin dikiş kaçıncı haftada atıldı

İnstagramdan da ekleyebilirsin meltem.dkmn aslında buraya girmesem daha iyi olcak biraz önce birinin yazdıklarını okudum 3kaybı var birinde serklaj olmamış diğer ikisinde serklaj olmuş ve yine de suyu gelmiş 17 21 22 haftalarda kaybetmiş çok tedirgin oldum içim sıkıldı kafam iyice karıştı benim serklajım 15.haftada olmuştu bilmiyorum gerçekten çok huzursuzum bebeğimi de üzüyorum kesin

İnşallah kucağına Alican bebeğini ben sosyal medya kullanmıyorum ya benim ilkti peki doktorlar neden demis okuduğunuz bayana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…