- 13 Nisan 2011
- 76
- 6
- 86
- Konu Sahibi ceylin1912
-
2 kaybım var biri 17 2. 21 haftalık serklaj ilk defa bu bebeğmde yapıldı bakalım hayırlısı diyorum sizin didkiöe rağmen kaybettiğinizi okuyunca korktm birazHadi gözün aydın daha önce kaybın varmıydı ilk serklajmı doktor sürekli yat falan dedi mi
Aynen destek moral olarak gerçekten önemli. Bu arada ekledim canım ben seni. Aspirini ne için kullanıyorsun canım?Evet umudumuzu kaybetmeyelim birbirimize destek olalım bilgilerimizi paylaşalım cuma günü doktora gidicem doktorun söylediklerini sizlerle de paylaşırım instagram hesabımda meltem.dkmn ordan da eklemek isteyen olursa ekleyebilir şuan sadece folik asit ve aspirin kullanıyorum bakalım cuma günü nelere başlıycam
2 kaybım var biri 17 2. 21 haftalık serklaj ilk defa bu bebeğmde yapıldı bakalım hayırlısı diyorum sizin didkiöe rağmen kaybettiğinizi okuyunca korktm biraz
Çok üzüldüm benim serklajla alakalı değildi kendini üzme bende 21haftalık kaybettim serklajım 15.haftada atılmıştı ben serklajımda sorun olduğu için değil sıyum geldiği için kaybettim hatta doğum esnasında bile serklajim gayet sağlamdı doktor kendi aldı dikişleri benim kasılmalarım geçmedi malesef[/QUOTE
Hmm anladım canım inşallah bu sefer hayırlısıyla zamanında alırız kucağımıza. Bana kasılmalar için magnezyum verdi. Progestan iğneyle tutmaya çalışcaz dedi.
12+4 de dikiş atıldı şuan 13+4üm doktorum 10 gün boyunca lavabo dışında kalkmayacaksın dedi 3 günde 1 vurulacak bir iğne yazdı bunuda hemşire ayarla gelip evde vursun dedi. Magnezyuma dikiş atıldıktan sonra taburcu olurken yazdı iğneyi de aynı şekilde dikiş sonrası yazdı. Ama progestan ve kan sulandırıcu günlük iğnemi hamile kaldığım günden beri kullanıyorumKaçıncı haftada dikiş atıldı kaç haftalık şuan sürekli yatıyormusun magnezyuma ne zaman başladın
Herkez kullandığı ilaçları yazsa doktorlari hangi tedaviyi uyguluyor Bilgi verse nelere dikkat edilmeli diyor hepimiz daha iyi bilgileniriz bence
Ben tüplerde sorun olduğu için kalamadimYaa biz senle aynı şeyleri yaşamışız bende de cin3 çıktı rahim ağzımda bende leep oldum leep olduktan sonra normal yolla hamile kalamadın mı ben leepten sonra 4ay korundum bıraktıktan sonra da ikinci hamile kaldım benimde gittiğim bi onkoloji prof doktorum var düzenli kontrole gidiyorum kasımda gittiğimde konuştum hatta keşke leep yapmasaydık dedim leeple alakalı değil bebeğini kaybetmen dedi o da dikişi önerdi ama riskide olabilir tabi dedi bak ben serklaj oldum ama yine de kaybettim onun riskleri çok fazla
Ay ya of ne bilim Allah bize yardım etsin ne diyim bende Şubat 14 de kaybettim bebeğimi peki sen nerede yaşıyorsun doktorun kim onkoloji doktorunBende olmadı ama çoğu insanda enfeksiyona sebep oluyo dikişi atan doktor çok önemli kimisinde çok ağrı oluyo bi batma yanma yapabiliyo dikişten sonra asla enfeksiyon olmamak lazım dikişler atabiliyo kabız olmaman lazım benim dikişim atıldı hiç sorunum olmadı ama aynı senin gibi aniden suyum geldi hastaneye gittiğimizde dikişlerim sapasağlammış ama o an bile çok riskli çünkü bebek gelmek için bi baskı yapsa dikişler zorlansa o an rahim ağzın komple parçalanabiliyomuş bide vücutta yabancı bi cisim olduğu için vücut o dikişi kabul etmeyebiliyomuş anlıycağın hiçbirinin garantisi yok ben bebeğimi geçen sene 9ocakta kaybettim şuanda 5haftalık hamileyim ama kafam çok karışık rabbim hepimize kucağımıza alabilceğimiz evlat nasip etsin
Hasbin Allah diyip gidecez başka çare yok ama korktum senin dikiş kaçıncı haftada atıldıBende olmadı ama çoğu insanda enfeksiyona sebep oluyo dikişi atan doktor çok önemli kimisinde çok ağrı oluyo bi batma yanma yapabiliyo dikişten sonra asla enfeksiyon olmamak lazım dikişler atabiliyo kabız olmaman lazım benim dikişim atıldı hiç sorunum olmadı ama aynı senin gibi aniden suyum geldi hastaneye gittiğimizde dikişlerim sapasağlammış ama o an bile çok riskli çünkü bebek gelmek için bi baskı yapsa dikişler zorlansa o an rahim ağzın komple parçalanabiliyomuş bide vücutta yabancı bi cisim olduğu için vücut o dikişi kabul etmeyebiliyomuş anlıycağın hiçbirinin garantisi yok ben bebeğimi geçen sene 9ocakta kaybettim şuanda 5haftalık hamileyim ama kafam çok karışık rabbim hepimize kucağımıza alabilceğimiz evlat nasip etsin
İnşallah kucağına Alican bebeğini ben sosyal medya kullanmıyorum ya benim ilkti peki doktorlar neden demis okuduğunuz bayanaİnstagramdan da ekleyebilirsin meltem.dkmn aslında buraya girmesem daha iyi olcak biraz önce birinin yazdıklarını okudum 3kaybı var birinde serklaj olmamış diğer ikisinde serklaj olmuş ve yine de suyu gelmiş 17 21 22 haftalarda kaybetmiş çok tedirgin oldum içim sıkıldı kafam iyice karıştı benim serklajım 15.haftada olmuştu bilmiyorum gerçekten çok huzursuzum bebeğimi de üzüyorum kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?