• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileliğinde hiç sinir krizine giren varmı?? yardım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi serdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oyle mutsuzum ki..sabahtan su saate kadar gozumden yas eksik olmadi.esim hicbir ruhsal durumuma destek olmadi.daha okadar yeni ki hamileligim korkuyorum artik.daha 1 hafta bile olmadi gebeligi ogreneli ve hep icimde yasadim herseyi.buna ragmen bukadar aglatti beni. Yuce Rabbim sen hayirlisini ver...

Oyle mutsuzum ki..sabahtan su saate kadar gozumden yas eksik olmadi.esim hicbir ruhsal durumuma destek olmadi.daha okadar yeni ki hamileligim korkuyorum artik.daha 1 hafta bile olmadi gebeligi ogreneli ve hep icimde yasadim herseyi.buna ragmen bukadar aglatti beni. Yuce Rabbim sen hayirlisini ver...
Ahhh kuzum yeni gordum ben simdi nasilsin? Ne durumdasiniz? Esler anlayissiz ve bencil olabiliyor senin ne hissettigini ne yasadigini anlamiyorlar cogu zaman malesef :(

19 haftalık hamileyim.Nerdeyse her gün kendimi strese sokacak birseyler yaşıyorum.ama dün cok kötü sinir krizi geçirdim.ben bağırdıkça iceriden vurdu bana kizim.sinir halim gectiginde bile cok güçlü vurmaya devam etti.
Cok korkuyorum birsey olmasindan:KK43:

19 haftalık hamileyim.Nerdeyse her gün kendimi strese sokacak birseyler yaşıyorum.ama dün cok kötü sinir krizi geçirdim.ben bağırdıkça iceriden vurdu bana kizim.sinir halim gectiginde bile cok güçlü vurmaya devam etti.
Cok korkuyorum birsey olmasindan:KK43:
Canım yarısını tamamlammıssın endişelenme bir şey olmaz ama onlar da hissetmeye baslıyorlar yavas yavas. Sesten rahatsız olmus senin ufaklık:110:Sen onu sev arada öüzik filan dinlet ;) Hamilielik doneminde etrafımızda anlayıslı ınsanlara ıhtıyac duyuyoruz ama malesef aksine sinir bozan insanlarla durumlarla cevrelenebiliyoruz :110:

Evet sanirim sesten ürktü kuzum benim :(
Insallah hayırlısıyla dünyaya getiririz bebeklerimizi canim.
Insanlar cok acimasiz ve bencil.anti depresan ve sigarayi da biraktim hamileligim nedeniyle.hic tadını cikaramadim bu guzel gunlerin:(

Dünde ben geçirdim sinir krizi hala başım ağrıyor.Ben bulantı kusma tiksinme yüzünden sanki bitkisel hayattayım evime giremiyorum,anneme gittim kalmaya,ölü gibi yatıyorum kalkarsam bi acile gidiyorum,kızım akşamları babasıyla beni görmeye geliyor,ama abim olacak yaratık burnumdan getirdi orada durmamı,hayatı zindan etti bana,dün çocuğuma çattı ,çok büyük kavga çıktı ,tek kardeşim hayatını asalak olarak sürdürüyor yapmadığım iyilik kalmadı ama beni sığdıramadı anamın evine.mecbur geri geldim evime hastalığım da arttı panikatağımda.hayat çok zor.krize girdim ağlamaktan ama başa gelen çekiliyor

Dünde ben geçirdim sinir krizi hala başım ağrıyor.Ben bulantı kusma tiksinme yüzünden sanki bitkisel hayattayım evime giremiyorum,anneme gittim kalmaya,ölü gibi yatıyorum kalkarsam bi acile gidiyorum,kızım akşamları babasıyla beni görmeye geliyor,ama abim olacak yaratık burnumdan getirdi orada durmamı,hayatı zindan etti bana,dün çocuğuma çattı ,çok büyük kavga çıktı ,tek kardeşim hayatını asalak olarak sürdürüyor yapmadığım iyilik kalmadı ama beni sığdıramadı anamın evine.mecbur geri geldim evime hastalığım da arttı panikatağımda.hayat çok zor.krize girdim ağlamaktan ama başa gelen çekiliyor

Biliyorum cok zor oluyor ama sadece bebegini dusun.cunku onda bi saglik sikintisi cikarsa cok daha uzulursun.ben okadar sinir krizinden sonra bi saglik aikintisi yazadim.ama sukur atlattik.simdi sadece bebegimi dusunuyorum.sadece oma odaklan.dua et.baska birdey yok elimizde.

Ben de dun aksam en sonunda patladim oyle ciglik atmisim bogazim aciyor hala yutkunamiyorhm bi de tuvalete gidip kanama gorunce coktum iyice ama bagsurdanmis bagirirken onu da yirttim sanirim :KK42: esimin ilk evliliginden 12 yasinda oglu var esimi cok sevdigim icin gayet kolay kabul etmistim cocugu zaten annesinde kaliyor 15 gunde bir bizde kaliyor diye de rahatlamistim sonucta el cocugu kendi evladin gibi bakamazsin. Fakat biz de 1 hafta kaldigi da oldu ve zaten balayi haric tum tatillerimize onu da goturuyoruz yeni evliyken ergen bi oglan cocugu tatillerde fazla geliyor herneyse onu da astim yetim gibi kalmasin Diye hep iyi oldum fakat cocuk hani su eski turk filmlerinde gelen dadiyi ya da yeni anne adayini cildirtan ne varsa yapan babayla yasayan cocuklar vardi oyle seyler yapmaya basladi ve ben babasinin arkasindan bana guluslerini yakaliyorum dun gece artik siniri asti tabii ki ona bagirip hic bisey diyemiyorum ama esime ben soylenince dua et dedi cok sanslisin oglunun yaptigi terbiyesizligi gormeyip beni boyle tehdit etmesi (hamileyim diye vurmadima getirdi) oyle agirima gitti o an kendimi kaybettim cok yeri yumruklamisim hatirlamiyorum ama ellerim cok aciyor bi sure banyoya kitledim kendimi sakinlestim ciktim ama sinir hastasi gibi ne elim ne ayagim tutuyordu sonrasinda da agrim basladi kasiklarimda v biliyorum bebek icin hic iyi degil bu sinir ve bu cocuk hic durmuyor ne zaman gelse beni delirtecek bisey yapiyor ve esimle aramiz acildi oglunun hicbiseyini gormuyor ben uyduruyor oluyorum ya da buyutuyor oyle zor bi durumdayim simdi esyalarimi toplayip kacasim var Cocukla sorun yasanir mi diyenlere soyle aciklayayim cocuk turkce biliyor ama ben konusunca anlamamazliktan geliyor en basinda bu annesi de turk ama ingilterede dogmus buyumus burdan iletisimimiz kopuk. Ve yaptigi olaylara gelince en basitinden dunkini ornek vereyim klozeti acik birakmis git kapat dedim gitti tuvaletin kapisini kapatti (turkce anlamiyor ya guya) sonra acmaya calisti aaa bu kitlenmis dedi ben salagim ya bilmiycem o kapilarin arkasinda kiliti cevrili birakinca disardan kapiyi kapatinca kitlenmiycegini ki sen yeni girip cikmissin oraya ve kapini icerdeyken kitledigini biliyorum cikarken tekrar niye kilidi cevirisin (yanlislikla cevrilcek bi kilit degil) bildigin haylazlik niye boyle sacma sapan seyler yapiyosun diye sordum bi de masumu cok guzel oynar babasi tornavida aramak icin arkasini dondugu an gulmemek icin agzini sekilden sekile soktu :silah: esime anlatmaya calisiyorum bak bilerek yapiyor her geldiginde boyle seyler yapyor guya bizi salak yerine koydugunu kandirdigininsaniyor konus oglunla demeye basladim vay sen bana salak diyemezsin asil terbiyesiz sensin dua et cok sanslisin suan demeye baslayinca gerisini biliyorsunuz iste :kızgın: simdi soyleyin kizlar ben ne yapayim sabrim bi yere kadar ki oyle seytan bir ergenin karsisinda bu hamile halimle hic tahammul edemiyorum:olamaz:

Ben hamileliğimin başından beri neredeyse çok kötü günler geçiriyorum sinir krizi değil ağlama nöbetleri, depresyon, sürekli devam eden kaygı endişe nöbetleri ...
İnsanın gözü gerçekten bebeğini bile görmüyor o an malesef.. :KK43: Panik atak geçmişim vardı ama iyileşmiştim hamileliğimde 10 kat geri geldi
Doktorlarımın onayı ile düşük dozda antidepresan kullanmaya başladım çünkü ölmek düşüncesi bile vardı aklımda :KK43:
Şimdide iyi değilim ilaç kullanmama rağmen.. Sağsağlim alsam bebeğimi kucağıma Allahın izniyle..
Çok kötü günler geçirmiş olmama rağmen bebeğimin sağlığı şuanda iyi gidiyor
Hamileliği malesef kimi insanlar çok zor geçiriyor benim için resmen duygusal travma gibi birşey oldu
Hiç tadına varamadım bebeğimin hamileliğimin :KK14:
Canım geçmiş olaun muhtemelen doğum yaptın şimdi bende asnin aynı yaşadıklarını yaşıyorum berbat günler geçiriyorum merak ettiğim hemen geçtimi doğumdan sonra daha çok başındayım hiç geçmicdk gibi geliyor

Ben hamileliğimin başından beri neredeyse çok kötü günler geçiriyorum sinir krizi değil ağlama nöbetleri, depresyon, sürekli devam eden kaygı endişe nöbetleri ...
İnsanın gözü gerçekten bebeğini bile görmüyor o an malesef.. :KK43: Panik atak geçmişim vardı ama iyileşmiştim hamileliğimde 10 kat geri geldi
Doktorlarımın onayı ile düşük dozda antidepresan kullanmaya başladım çünkü ölmek düşüncesi bile vardı aklımda :KK43:
Şimdide iyi değilim ilaç kullanmama rağmen.. Sağsağlim alsam bebeğimi kucağıma Allahın izniyle..
Çok kötü günler geçirmiş olmama rağmen bebeğimin sağlığı şuanda iyi gidiyor
Hamileliği malesef kimi insanlar çok zor geçiriyor benim için resmen duygusal travma gibi birşey oldu
Hiç tadına varamadım bebeğimin hamileliğimin :KK14:
Canım geçmiş olaun merak ediyorum doğumdan sonra geçtimi bu yaşadıkların

Merhaba ben de hamileyim sürekli sinir krizi geçiriyorum acaba bebeginiz nasıl
Siz ne yaptınız bende 9 haftalık hamileyim bugün ve dün eşim yüzünden kriz geçirdim üstüme geldi bağırdı çağırdı bende kriz geçirdim bir şey olur mı bebeğime diye korkuyorum

Back
X