• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileliğin ilk haftası nasıl oluyor?

yaw arkadaşlar meraktan ölcem ben yaa 3-4 gün var ne olacak????????
midem bulanıyor ama üşüttüm diye mi?
karnım zurna gibi şiş üşüttüm diye mi??
sık sık tuvalete gidiyorum yine üşütmüşümdür diyorum
ne kötü yaa bi yandan dua ediyorsun hamileyimdir inşallah diye bir yandan üzülmemek için sonrasında yok yok diyorsun....
ALLAHIMMMM DUY SESıMıZııı

baş ağrısıda olurmu belirtiler arasında gerçi benim migrenim var iki gün önce feci tuttu ama regli olmadan öncede başım ağrır oda ayrı tabi:)))))) büyük bir muallakkkk

arkadaşlar günaydın
ben hasta oldum ve hatta bitti ama göğüslerimdeki damarlar dahada belirginleşti ve kasığıma kadar indi ya kan testinde çıkmayabilirmi hamilelik bu şekilde yaşayan varmı vücudumdaki değişimlere inanamıyorum göğüslerim cok dolgunlaştı belirtilerim artmaya başladı oysaki hormon testinde gebeliğede bakıyorlar herhalde hiçbirşey cıkmadı.

yaw arkadaşlar meraktan ölcem ben yaa 3-4 gün var ne olacak????????
midem bulanıyor ama üşüttüm diye mi?
karnım zurna gibi şiş üşüttüm diye mi??
sık sık tuvalete gidiyorum yine üşütmüşümdür diyorum
ne kötü yaa bi yandan dua ediyorsun hamileyimdir inşallah diye bir yandan üzülmemek için sonrasında yok yok diyorsun....
ALLAHIMMMM DUY SESİMİZİİİ

çicekcim senin sonucun ne oldu? umarım iyi haberlerdir:1hug:

walla eftelyacım ilgilendiğin için saol ama 13martta erkenden regli oldum üstelik smear testim kötü çıkmış ve yarın biopsi yapılcak rahim ağzına ne beklerken ne çıktı neyse hayırlısı tabide artıkın bundan sonraki aylara inşallah.
inşallah senden güzel haberler alırız:)))

benim 8 sene önce düşüğüm oldu ve o zaman reglime bir hafta kala nefes darlığı çekmiştim ve hissettim acaba hamilemiyim diye idrar testinde çıkmıştı iki gün kala başka belirtide olmamıştı. şimdi bu belirtileri okuyunca aklıma yeni geldi:)) nefes darlığıda rahim genişleyince diyaframa falan baskı yapıyormuş olabiliyormuş o zaman gittiğim doktor demişti.

Genelde soĞuk alĞınlıĞı gıbı oluyor benım Öyle oldu ÜŞÜttÜm sanmıŞtım ben ılaÇ bıle kullandım adetım gecıkınce test yaptık hamıleymıŞım

benim 8 sene önce düşüğüm oldu ve o zaman reglime bir hafta kala nefes darlığı çekmiştim ve hissettim acaba hamilemiyim diye idrar testinde çıkmıştı iki gün kala başka belirtide olmamıştı. şimdi bu belirtileri okuyunca aklıma yeni geldi:)) nefes darlığıda rahim genişleyince diyaframa falan baskı yapıyormuş olabiliyormuş o zaman gittiğim doktor demişti.

Arkadaşım merhaba,
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
Bende geçen ay 13 ünde regl olmuştum,bu ay 15 inde bekliyordum ama şu dakika oldu regl olmadım.Senin dediğin gibi nefes almam zorlaştı,ayrıca sağ kasığıma ve sağ tarafıma bıçak gibi ağrı girip çıkıyor.Başımda ağrıyor ve uykum çok geliyor,midemde ağzıma geliyor.
Allah ım inşallah bu ay hamile olurum,hayırlısıyla,inşallah.
Rabbim benim gibi hayırlı evlat sahibi olmak isteyenlerin yardımcısı olsun.
Tabiiki Allah daha iyi bilir o zamanı.Hayırlısı.
Bende Cuma dahil beklemek istiyorum.
Arkadaşlar sizler ne dersiniz.:utangac:

merhaba arkadaşlar,
bu konuda deneyimli olan arkadaşlar bizi yönlendirebilir mi?
benim yumurtlamadan sonra da yumurtalıklarımdaki ağrı devam etti. daha önce hiç böyle olmamıştı. 10 gun olucak agrı devam ediyor, karnım şiş, arada psikolojik mi bilmiyorum ama başım dönüyor ve geceleri midem bulanıyor. ve devamlı sağ yumurtalığım agrıyor hatta işteyim bi ara koşar adım yurudum sanki yumurtalığım sallanıyormuş gibi oluyor.
bir haftada bir belirti çıkar mı ortaya?
bir de lekelenme herkeste olur mu?

senin ilk hafta dedigin sanirim hamileligimizi ögrendigimiz hafta yani 5. haftaya denk düsüyor yoksa ilk hafta :ecrin_bebek: daha birsey ortada olmuyor

Arkadaşım merhaba,
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
Bende geçen ay 13 ünde regl olmuştum,bu ay 15 inde bekliyordum ama şu dakika oldu regl olmadım.Senin dediğin gibi nefes almam zorlaştı,ayrıca sağ kasığıma ve sağ tarafıma bıçak gibi ağrı girip çıkıyor.Başımda ağrıyor ve uykum çok geliyor,midemde ağzıma geliyor.
Allah ım inşallah bu ay hamile olurum,hayırlısıyla,inşallah.
Rabbim benim gibi hayırlı evlat sahibi olmak isteyenlerin yardımcısı olsun.
Tabiiki Allah daha iyi bilir o zamanı.Hayırlısı.
Bende Cuma dahil beklemek istiyorum.
Arkadaşlar sizler ne dersiniz.:utangac:

günaydın arkadaşım ayın 15 de bekliyomuşun bugün 19 biliyosun bence varsa çıkar hemen test yap inş. hamişsindir burdan bize umut olursun çünkü hamişleri duymak bizleri sevindiriyor:Saruboceq:

günaydın arkadaşım ayın 15 de bekliyomuşun bugün 19 biliyosun bence varsa çıkar hemen test yap inş. hamişsindir burdan bize umut olursun çünkü hamişleri duymak bizleri sevindiriyor:Saruboceq:

Teşekkür ederim,canım.Bende 5,5 senelik evliyim.Allah ımdan hayırlı evlat istiyorum,inşallah hamileyimdir.Ama ben yarın yapayım diyorum.Çünkü geçen sene tam adetimi geçtikten 7.günü regl olmuştum.
Rabbim tüm bebek isteyenlere yardım etsin.
Çok heyecanlanıyorum
Kalbim sıkışıyor valla.
kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar selam bende aranıza yeni katıldım ama çok uzun zamandır bir senedir yakın takipçinizin bende pco hastasıyım 10 aydır yasmin kullanıyordum ama bebiş istedimiz için bu ay bıraktım ve şuanda adetimin 10 günündeyim ve 2 - 3 gündür yumurtalıklarımda ve belimde çok fena agrı var hiç böyle bişey olmamıştı daha önce sizce yumurtlama belirtisimi ay valla bende çok umutlandım bu ay acayip stres yaptım nasıl yencem bilmiyorum ama siz gerçekten bana iyi geliyosun

merhabalar ben sadece bir şey sormak istiyorum.beklenen adet gecikmesinin 6. günü labaratuarda yapılan idrar testleri doğrudur değil mi?

bu ay bende cok değişikler var dayanamadım sizinle paylaşayım dedim. reglime 2 gün var ve 4 gün önce 3 gün az az kahverengi ve kırmızıya dönük leke geldi geçti normale döndüm fakat gögüslerimde damarlar cok belirdi ve büyüdü dün akşamda göğüs ucu rengi değişti üzerimde felaket bir yorgunluk var devamlı ağzım kuruyor su içmekten tuvalete gitmekten halak oldum. bazen ateş basıyor içimi eşime diyorum ateşim var bakıyor yok diyor dalgamı geciyorsun diyor bana :) kasıklarımda arada bir batma hissi içten gelen bir geğirme ve gaz bu sabah idarırımı bir kaba yaptım ve içinde akıntı seklinde süt beyaz bir şeyle vardı sümüksü gibi sizce bende bir hastalık belirtisimi yada bu ay hamilemi kaldım yoksa beklemiyorduk cünkü hepiniz biliyorsunuz bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi görüşmek üzre....

Hamile olabilirsin bence test yap. Benimde kasık ağrım gazım ve gögüüsleirmde hassasiyet vardı. Şu an sadece gögüslerde hassasiyet ve yorgunluk var. sabahları daha çok yorgun hissediyorum.

Back