• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileliğin ilk haftası nasıl oluyor?

Merhaba arkadaşlar ben de bu ay yumurta takibi yaptırdım klomen kullandım.Adetime 5 gün var pek bir belirtim yok bazen ufak karıncalanmalar hissediyorum karnımda.fakat 2 gündür sarı renkte akıntım var.Kızlar bu sarı akıntısı oldu mu hiç sizde?

mrb gizem akıntı olur ama sen yinede ümitlenme hastalığın gecsede 1 hafta bekle tamamen sonuç lamk istiyorsan. Ama kendini kaptırma hüsranada uğrayabilirsin. herşeyin hayırlısı umarım herşey istediğin gibi gelişir. yumurta takibini ne şekilde yaptırıyorsun canım reglilerin düzenlimiydi?

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar ben yeni üyeyim adetim 3 gün gecti dün idrar testi yaptım cıkmadı. duanız ihtiyacım var bana dua edin neoluuuuuur hamile olayım. ayrıca bana idrar testinde ilk zaman cıkmayıpta daha sonra cıkanlar mesaj atsın

selam
Ben 24 ocakta adet olmuştum, ayın 12 sinde yaptığım idrar testi negatifti...ayın 17.sinde kahverengi bir kan geldi ve aynı gün kesildi .... tekrar test aldım ve sonuç pozitif ... hemen kan testi yaptım ve hamileyimm .... Allah en kısa zamanda bütün isteyenlere nasip etsin ...

birazdaha beklemeni tavsiye ederim nes77 3 gün çok erken adetin düzenlimi oluyordu. belirtilerin neler 1 hafta gecsin bence kan testi yaptır herşey gönlünce olsun umarım hamişsindir...

Merhaba ben de bir süredir sizleri takip ediyordum sonunda üye oldum.
Eftelya22 ikidir hayalkırıklığı yaşamana çok üzüldüm.Buradan ilaç ismi veremem ama d..ton diye bir ilaç verdi doktorum bana.Adetten sonra 22.gün başlayıp 6 gün kullanıyorsun.Eğer hamile isen bebegin tutunmasını zarar görmemesini sağlıyormuş.Eğer hamile değilsen de adetinin düzenli olmasına yarıyormuş.Burada pregly iğnesi klomen kullananlar forum başlıklarında da bu ilacı kullananlara rastladım.İstersen bir doktoruna danış.Çünkü ne güzel bak döllenme oluyor sende.Umarım bu sefer güzelce tutunur da bebeğine kavuşursun.
Ben 2.5 yıllık evliyim.D.Kontrol hapı ile korunuyordum.yaklaşık 6 aydır ilacı kullanmıyorum.Bebek kararı alır almaz doktora gidip gerekli testleri yaptırdım.Yumurtlamamda sorun varmış.Bir yumurtlamamı sağlayan ilaç verdi doktor.Sonra 13.Gün gittim .3 yumurtan var güzel dedi.Bu yumurtlama ilacını kullanın 4 ay sonunda bebek olmazsa gelin eşini de kontrolden geçirelim dedi.
3.Ay sonunda başka bir doktora gittim.O da çatlatma iğnesi verdi aşılama yapalım dedi biz istemedik.Normal yolla deneyelim istedik.Çatlatma iğnesiyle birlikte çok ağrılarım oldu.Karnım kocaman şişti.Hala da şiş.Bu seferki doktor o başta bahsettiğim ilacı vermedi ama ben ne olur ne olmaz diye yine adetin 22.günü ilacı kullandım.Dün sonunu içtim.Ama kasıklarımda adet görecekmişim gibi çok ağrım var.Dün akşam da biraz leke oldu.Moralim bozuldu tabii yine tutmadı diye ama hayırlısı...
Bugün hala birşey yok.C.Tesi herhalde belli olur.
Hepimiz için Allah hayırlısını versin.
Sevgiler...

nasıl kontroller yaptırdın ne testi yaptılar sana alttan muayene şeklindemi oluyor. canım ben hiç hap kullanmadım ama bu ay da deneyeceğim eğer olmazsa doktora gideceğim umarım allah bizi evlat sahibi yapar hepimiz birbirimize dua edelim daha cabuk kabul olur kendinize iyi bakın ...

nasıl kontroller yaptırdın ne testi yaptılar sana alttan muayene şeklindemi oluyor. canım ben hiç hap kullanmadım ama bu ay da deneyeceğim eğer olmazsa doktora gideceğim umarım allah bizi evlat sahibi yapar hepimiz birbirimize dua edelim daha cabuk kabul olur kendinize iyi bakın ...

evet alttan muayene oldum.Birde Smear testi denen bir test yaptılar.Bu rahim ağzından alınan bir sıvı diyelim sıvının alınması ile yapılan bir test.Rahim ağzı kanseri araştırması.Adetin 3.Günü hormonların durumunu görmeleri için kan verdim.Bu kan tahlili sonucuna göre horma-onlarım normal çıktı ama yumurtlamam da sorun oldugunu söyledi.
Bir de E2 denen bir test var.Yumurtalarım takibe alındığı zaman 3 defada E2 için kan verdim.E2 sonucuna göre çatlatma iğnesi yazdı doktor.
Bence kendi kendi kendine duydugun ilaçları deneme.Önce araştır iyi bir doktora git.Herhangi bir jinekolog olmasın bu.Alanında uzmanlaşmış bir doğum doktoru olmasında fayda var.
Yumurtlamanda sorun oldugunu sanmıyorum ben uzman değilim ama yumurtan var güzelce çatlıyor ve dölleniyor.Bebeğin tutunmasında bir sorun var.Kanına bakılmasında fayda var ona göre sana farklı bir yöntem uygularlar gibi geliyor bana.Çünkü bizler yumurtlama hapı yok çatlatma iğnesi bunlarla uğraşıyoruz.Sen bunları yaşamıyorsun.Senin yumurta gelişimin iyi gibi.Ama onada baksalar iyi olur tabi.
Alttan muayene insanın psikolojisini çok bozuyor.En azından benim.Çok sıkıntı veren bir muayene ama katlanmak gerekiyor.
Sevgiler...

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar ben yeni üyeyim adetim 3 gün gecti dün idrar testi yaptım cıkmadı. duanız ihtiyacım var bana dua edin neoluuuuuur hamile olayım. ayrıca bana idrar testinde ilk zaman cıkmayıpta daha sonra cıkanlar mesaj atsın

selam
Ben 24 ocakta adet olmuştum, ayın 12 sinde yaptığım idrar testi negatifti...ayın 17.sinde kahverengi bir kan geldi ve aynı gün kesildi .... tekrar test aldım ve sonuç pozitif ... hemen kan testi yaptım ve hamileyimm .... Allah en kısa zamanda bütün isteyenlere nasip etsin ...

arakdaşım sen regl oldunmu gecikti diyordun...

selam arkadaşlar ben yeni üye degilim ama başka topikte yazıyordum.2008 temmuz ayında hamile kalmışım 2008 agustos ayında 48 yasında sapasağlam babamı beyin kanaması sonucu kaybettim bebegim yaklaşık 1,5 aylıktı babamın öldüğünü öğrendiğimde bebeğimde içimde ölmüş yani gelişimi durmuş.bu dönemden sonra hiç korunmamamıza rağmen halen bebek sahibi olmadık.bu ay ilk defa klomen+ovitrelle kullandım.3 martta adet olmam gerekirken adetten 8 gün once 1-2 damla kan geldi arkadaşlarım kesin hamilesin yerleşme kanamasıdır dedi.adetime 7 gün kala gittim test yaptım. küçüktür 2 dedi loboratuar da çalişan eleman yani negatif dedi.doktoru aradım hormonların normal yumurtan çatlamış hamileliği öğrenmek için erken dedi yani hamile olabilirmiyim dedim tabiki olabilirsin dedi.şimdi buradan okuyorum herkes adetine 7-8 gün kala yaptıgı kan testide öğreniyorda be kan testi yapınca doktor erken diyor anlamadım.birde benim göğüs uçlarım çok feci batıyor.kasıklarım ağrıyor.idrarim sarı renkte ve kokusu çok kötü oldu.biraz yaglı yemek yesem midem bulanıyor.suan adetime 4 gün kaldı napim bana akıl verin.basit eczane testlerinde çıkarımı alsam yapsam bugun.

selam arkadaşlar ben yeni üye degilim ama başka topikte yazıyordum.2008 temmuz ayında hamile kalmışım 2008 agustos ayında 48 yasında sapasağlam babamı beyin kanaması sonucu kaybettim bebegim yaklaşık 1,5 aylıktı babamın öldüğünü öğrendiğimde bebeğimde içimde ölmüş yani gelişimi durmuş.bu dönemden sonra hiç korunmamamıza rağmen halen bebek sahibi olmadık.bu ay ilk defa klomen+ovitrelle kullandım.3 martta adet olmam gerekirken adetten 8 gün once 1-2 damla kan geldi arkadaşlarım kesin hamilesin yerleşme kanamasıdır dedi.adetime 7 gün kala gittim test yaptım. küçüktür 2 dedi loboratuar da çalişan eleman yani negatif dedi.doktoru aradım hormonların normal yumurtan çatlamış hamileliği öğrenmek için erken dedi yani hamile olabilirmiyim dedim tabiki olabilirsin dedi.şimdi buradan okuyorum herkes adetine 7-8 gün kala yaptıgı kan testide öğreniyorda be kan testi yapınca doktor erken diyor anlamadım.birde benim göğüs uçlarım çok feci batıyor.kasıklarım ağrıyor.idrarim sarı renkte ve kokusu çok kötü oldu.biraz yaglı yemek yesem midem bulanıyor.suan adetime 4 gün kaldı napim bana akıl verin.basit eczane testlerinde çıkarımı alsam yapsam bugun.
canım cok üzüldüm başınız sağolsun umarım gecer bu günler allah yardımcınız olsun. bende düşük yaptım hamile kalmaya calışıyorum benimde su zamana kadar olmayan bir koku hissetmeye başladım ve benimde idararım sarı renkte ve kasıklarımda ağrı var 1 haftam kaldı eğer hamile değilsem doktorum hormon testi yaoacak umarım dileklerimize kavusuruz...

kızlar nerelerdesiniz yajamile kalan varmı aranızda?
bende bu ay değişik belirtiler yaşıyorum. göğüslerim sisti hafif ağrı var ve yuvarlak verinde kenarlarında mavi damarlar ve her yeri harita gibi kasığıma arada bir ağrı giriyor. ve gecen akşam duş alırken göbeğimin altında bir çizgi belirdi şok oldum sonra cok kalmadı gecti bu ay hamile kalacağımı düşünmüyordum ama kalmamışta olabilirim 5 gün var adetime hayırlısı :)

eftelyacım herkese söylüyorum sana da söyleyeyim canım;
umut balama fazla sonra da üzülme ok??

eftelya bendede var ama gulde doru soluyo adteımde gectı ama burda o kadar cok yazı okudumkı 10 adte falan gecıpta adt olan varmıs ınsan bole okuyunca moralı bozuluyor.acaba bande olurmuyum adet dıye o yuzden kaptırmamak lazım ben gecen aylarda hep adet gordumde uzuluodum nıye olmuyo dıye bu amannnn dedım olacaksa olur ya nasıp edecek Allah yırtınsamda muzulsemde olmaz nasıp etmezse o yuzden bu hamılelık psıkolojısıyle ılıskıye gırmek bıle olmamasına sebep.ben bu ay bosverdı adetım gectı bakalım sonuc ne olcak kendımı umutlandrmak ıstemıorum.KADIN OLMAK ZORMUS

arkadaşlar ben aldırış etmiyorum sadece belirtilerimi söyledim doktor zaten reglinin 3. günü gel hormonlarına bakıcam dedi o yüzde hiç bu ay hamileliği düşünmemiştim siteleri takip etmemeye çalıştım ama bir anda bir değişmeler olunca vücudumda insan kayıtsız kalamıyor...

aaaaa canım inan cok sevindim sonucun ne cıktı belirtilerin nelerdi kaç haftalıkmış :) allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

Back