Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl kontroller yaptırdın ne testi yaptılar sana alttan muayene şeklindemi oluyor. canım ben hiç hap kullanmadım ama bu ay da deneyeceğim eğer olmazsa doktora gideceğim umarım allah bizi evlat sahibi yapar hepimiz birbirimize dua edelim daha cabuk kabul olur kendinize iyi bakın ...
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaslar ben yeni üyeyim adetim 3 gün gecti dün idrar testi yaptım cıkmadı. duanız ihtiyacım var bana dua edin neoluuuuuur hamile olayım. ayrıca bana idrar testinde ilk zaman cıkmayıpta daha sonra cıkanlar mesaj atsın
selam
Ben 24 ocakta adet olmuştum, ayın 12 sinde yaptığım idrar testi negatifti...ayın 17.sinde kahverengi bir kan geldi ve aynı gün kesildi .... tekrar test aldım ve sonuç pozitif ... hemen kan testi yaptım ve hamileyimm .... Allah en kısa zamanda bütün isteyenlere nasip etsin ...
canım cok üzüldüm başınız sağolsun umarım gecer bu günler allah yardımcınız olsun. bende düşük yaptım hamile kalmaya calışıyorum benimde su zamana kadar olmayan bir koku hissetmeye başladım ve benimde idararım sarı renkte ve kasıklarımda ağrı var 1 haftam kaldı eğer hamile değilsem doktorum hormon testi yaoacak umarım dileklerimize kavusuruz...selam arkadaşlar ben yeni üye degilim ama başka topikte yazıyordum.2008 temmuz ayında hamile kalmışım 2008 agustos ayında 48 yasında sapasağlam babamı beyin kanaması sonucu kaybettim bebegim yaklaşık 1,5 aylıktı babamın öldüğünü öğrendiğimde bebeğimde içimde ölmüş yani gelişimi durmuş.bu dönemden sonra hiç korunmamamıza rağmen halen bebek sahibi olmadık.bu ay ilk defa klomen+ovitrelle kullandım.3 martta adet olmam gerekirken adetten 8 gün once 1-2 damla kan geldi arkadaşlarım kesin hamilesin yerleşme kanamasıdır dedi.adetime 7 gün kala gittim test yaptım. küçüktür 2 dedi loboratuar da çalişan eleman yani negatif dedi.doktoru aradım hormonların normal yumurtan çatlamış hamileliği öğrenmek için erken dedi yani hamile olabilirmiyim dedim tabiki olabilirsin dedi.şimdi buradan okuyorum herkes adetine 7-8 gün kala yaptıgı kan testide öğreniyorda be kan testi yapınca doktor erken diyor anlamadım.birde benim göğüs uçlarım çok feci batıyor.kasıklarım ağrıyor.idrarim sarı renkte ve kokusu çok kötü oldu.biraz yaglı yemek yesem midem bulanıyor.suan adetime 4 gün kaldı napim bana akıl verin.basit eczane testlerinde çıkarımı alsam yapsam bugun.