• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileliğin ilk haftası nasıl oluyor?

saglık ocagında test yaptırdım hemsıre raha t 1 aylık var dedı cunku hemem pozıtıf cıktı salı gunu dr gıtcem bakalım kac haftalık.eftelya plastık bı kaba idrarını yap bole ıcınde bayz akıntı gıbı seyler varmı?bakbakalım bende bugun ıdrarımda gordum ıcınde beyaz seyler vardı.uyku,halsızlık cok fecı.adet sancısı gıbı kasık agrısı sık ıdrara cıkma,mıdem cok bulaunmadı bıde tatlıyı her ay cok ısterken bu ay ıstemedım ...Allah ınsallh sanada nasıp eder amın tsk canım

Benim de 3 günüm kaldı regl olmama ondan sonra herley belli olacak hayırlısı

merhaba eftelya nasilsin canim? nasil gidiyor? bir yenilik var? gecen ay cok üzülmüstüm sana. insallah iyisindir. canim gögüslerindeki damarlar daha öncede böyel belirginmiydi peki? ayanin önünde kendine dikkatli gene bak ve gögsünün kenarlarina ve tam meme uclarinin üzerine bak. Allahim hayirilsini versin. ama anlattiklarinin hepsi bendede oldu. göbek deligimden asagiya dogru bir cizgi vardi. ama diyordum ondan degildir hamile degililmdir bu 3. aylarda felan cikiyordur. adetime 8 gün kala idrar testinde ögrendim hamile oldugmu.
dedigim gibi allahtan hayirlisi insallah hamilesindir. takip ediyorum seni. sen kac yasindasin?

merhaba kızlar bişey sorabilirmiyim afedersiniz kabızlık hamilelik belirtileriniz arasında varmıydı benim adetime 7 gün kaldı göğüs uçlarımda acı karnımda basınç ve ağrı birde kabızlık sorunum var 2 haftadır folik asit folbiol kullanıyorum acaba bu ilaçtanmı kabızlık yoksa gebelik belirtisimi

Ben hamile olduğumu öğrenmeden önce yani ilk haftalarda (8 haftalıkken ultrasonda çıktı) sürekli uyuyordum.Uyurken uyanıp mutfağa koşup abuk sabuk şeyler yiyordum.Bir de göğüslerim çok ağrımıştı.

kabızlık hamilelik belirtisi değil ilaçtan olmuş olabilir başka belirtilerin yokmu gögüslerde şişme meme uçlarında koyuluk aynı zamandada hassasiyet kasıklarda batma uyku halsizlik baş dönmesi yada mide bulantısı gibi çünkü kabızlık hamileliğin 6. ayında çıkan bir problem belirti değil yani

merhaba eftelya nasilsin canim? nasil gidiyor? bir yenilik var? gecen ay cok üzülmüstüm sana. insallah iyisindir. canim gögüslerindeki damarlar daha öncede böyel belirginmiydi peki? ayanin önünde kendine dikkatli gene bak ve gögsünün kenarlarina ve tam meme uclarinin üzerine bak. Allahim hayirilsini versin. ama anlattiklarinin hepsi bendede oldu. göbek deligimden asagiya dogru bir cizgi vardi. ama diyordum ondan degildir hamile degililmdir bu 3. aylarda felan cikiyordur. adetime 8 gün kala idrar testinde ögrendim hamile oldugmu.
dedigim gibi allahtan hayirlisi insallah hamilesindir. takip ediyorum seni. sen kac yasindasin?

canım 22 yasşındayım ama 2 yıllık evliyim artık bir bebeğimiz olsun istiyoruz hemde coookkk. allah tan hayırlısı tabiki... gerçekten göğüslerim hiç olmadığı kadar şişti ve harita gibi oldu hatta göğüz uclarımın kenarlarında yuvarlak devam eden mavilikler oluştu, damarlar göğülerimden kasıklarıma kadar iniyor ve cok belirgindi cok şaşırdım ama dün hasta oldum yarın doktora gideceğim hormon testi için içimden bir ses sen hamilesin diyor ama gerçekten artık yoruldum ve cok üzülüyorum bana dua edin arkadaşlar başkalarının karşı cins için ettikleri dua kedni duandan daha cabuk tutarmış öpüyorum silzeri görüşmek üzreeee:1hug:

beray 60 canım sana bişey sormak istiyorum arkadaşa demişsin idrarını pilastik birkaba yap diye beyaz intap gibi şeyler varmı ben hemen yaptım aynı dediğin gibi sanki beyaz akıntı var adetime 3 gün var ama çok sık idrara çıkıyorum hayallah heycanlandım şimdi ya bende hamileysem heyecandan titriyorum..

saglık ocagında test yaptırdım hemsıre raha t 1 aylık var dedı cunku hemem pozıtıf cıktı salı gunu dr gıtcem bakalım kac haftalık.eftelya plastık bı kaba idrarını yap bole ıcınde bayz akıntı gıbı seyler varmı?bakbakalım bende bugun ıdrarımda gordum ıcınde beyaz seyler vardı.uyku,halsızlık cok fecı.adet sancısı gıbı kasık agrısı sık ıdrara cıkma,mıdem cok bulaunmadı bıde tatlıyı her ay cok ısterken bu ay ıstemedım ...Allah ınsallh sanada nasıp eder amın tsk canım

merhaba
bende idrar testi yaptım taeti yapmadan evel baktığımda idrarımda beyazlıklar vardı.acaba kap pismi diye düşünmüştüm. Ertesi günde aynı şekildeydi. Demekki böyle belirtileri de var. Paylaşımlarınızı merakla okuyorum hanımlar.

kumdenizi merhaba senin adetine kaç gün var.hiç belirtin varmı

adetim başlamamıştı 10-11 gün geçti daha evel hamile olmadığmdan bilmiyordum beklemiyordum korunduğumuz için. geçen hafta salı idrar tahlili yaptım iki çizgi çıktı. ertesi gün yine yaptım iki çizgi çıktı. belirtiler de var.yani göğüslerimde dokunduğumda ağrı oluyor uçları daha dik. karın altımda ağrı oluyor kramp sancı gibi şiddetli değil. O yüzden anlamadım regli olacağımı sanıyordum. halen belirtiler devam ediyor. Bugün muaneye gideceğim.

arkadaşlar merhaba;
bugün hormon testi yaptırdım herşeyim cok iyi çıktı doktor ultrason verdi kist olabilirmi diye eşim içinde 1 kaç tahlil istedi hayırlısı bakalım... bana dua edin

canım hiç doktora gitmedinmi normal ultrasyon ya alttan yada üsten yani karnın dan bakacak eğer kist varsa tedaviye başlayacak

canım hiç ultrason cekilmedim doktor kist varmı diye bakılacak dedi kağıda ultrason yazdı gittim sıra aldım 1 ay sonra cekilecek inşallah üsten bakılır bir adam cekiyor umarım alttan değildir üsttense can acıtmaz ama alttan bilemiyorum karınımdan bakınca kist anlaşılır dimi arkadşlar...

merhabalar...bende hamile olduğumdan şüpheleniyorum tecrübeli arkadaşlardan cvp bekliyorum.son adetim 4 şubattta başladı 9 şubatta bitti ,arkasından 18 şubatta az bi kanamam oldu 3 gün sürdü.şuanda adetim 7 gün gecikti sizce hamilemiyim lütfen cvplayın

Back