Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 3 günüm kaldı regl olmama ondan sonra herley belli olacak hayırlısı
merhaba eftelya nasilsin canim? nasil gidiyor? bir yenilik var? gecen ay cok üzülmüstüm sana. insallah iyisindir. canim gögüslerindeki damarlar daha öncede böyel belirginmiydi peki? ayanin önünde kendine dikkatli gene bak ve gögsünün kenarlarina ve tam meme uclarinin üzerine bak. Allahim hayirilsini versin. ama anlattiklarinin hepsi bendede oldu. göbek deligimden asagiya dogru bir cizgi vardi. ama diyordum ondan degildir hamile degililmdir bu 3. aylarda felan cikiyordur. adetime 8 gün kala idrar testinde ögrendim hamile oldugmu.
dedigim gibi allahtan hayirlisi insallah hamilesindir. takip ediyorum seni. sen kac yasindasin?
saglık ocagında test yaptırdım hemsıre raha t 1 aylık var dedı cunku hemem pozıtıf cıktı salı gunu dr gıtcem bakalım kac haftalık.eftelya plastık bı kaba idrarını yap bole ıcınde bayz akıntı gıbı seyler varmı?bakbakalım bende bugun ıdrarımda gordum ıcınde beyaz seyler vardı.uyku,halsızlık cok fecı.adet sancısı gıbı kasık agrısı sık ıdrara cıkma,mıdem cok bulaunmadı bıde tatlıyı her ay cok ısterken bu ay ıstemedım ...Allah ınsallh sanada nasıp eder amın tsk canım
kumdenizi merhaba senin adetine kaç gün var.hiç belirtin varmı
buarada
2 gün önce idrar tahlili yaptım negatif çıktı