evet arkadaşlar düşük yapmışım deli olacağım daha çok küçük olduğu için ve tutunamadığı için dğşüyormuş rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin dua edelim görüşmek üzre...
bayanlar günaydın yazılanları okudum bende 3 aylık evliyim bizde bebiş istiyoruz adet günümün üstünden 3 gün geçti olmadım ama adet olacakmışım gibi ara ara kasıklarım ağıryor sizce nedir bu gebemiyim ne zaman idrar tahlili yaptırayım aslında soguk havada kilim yıkadım belki ondan geçikmiş olabilir mi
bayanlar günaydın yazılanları okudum bende 3 aylık evliyim bizde bebiş istiyoruz adet günümün üstünden 3 gün geçti olmadım ama adet olacakmışım gibi ara ara kasıklarım ağıryor sizce nedir bu gebemiyim ne zaman idrar tahlili yaptırayım aslında soguk havada kilim yıkadım belki ondan geçikmiş olabilir mi
kızlar selam bence stres yapmayın. ben de 6 ay boyunca oldu mu olmadı mı tuttu mu tutmadı mı düşünüp durdum. ayaklarımı havaya kaldırdım falan baya uğraştım olmadı.
sonra aman dedim olursa olur olmazsa allahtan. spora falan yazıldım. ama o ay aktardan aldığım adacayını ictim günde 2 bardak adetimin son gününden yumurtlama günüme kadar. hiç kafama takmadım. ayaklarımı falan dikmedim. yumurtlama günü hesaplamadım. 12 subat adet tarihimdi olmadım ki hiç şaşmaz. 13 subat dogumgünümde test yaptım 2 si de pozitif cıktı. siz de stres yapmayın düşünmeyin bence. bakın hemen nasıl geliyor bebeişler o zaman :
:lepi:tebrik ederim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın darısı başımıza benim geçen ay 18 ocakta adet oldum umutla ve heyecanla bekliyorum inşallah olmam işte bu heyecan stres mahvediyor planları:CüvCüv:
Hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişebiliyo ve sağlık sorunları ortaya çıkabiliyor ve hamilelelikle özdeşleştirilebiliyor. Evde yağılan testler de çoğu zaman doğru sonuç vermeyebiliyor. Bu sebeple en garantisi kan testi. Bu ay ben de hiçbirey beklemiyordum kocişle aram bozuktu yumurtlama tarihi falan boş geçti ama adetimi de 3 gün geçti ve adetimden 3 gün önce kahve az bir akıntım oldu. Şu an bişey yok.Bkeliyorum adet düzensiliği yaşamayan biri olarak, bekliyorum çünkü bu belirti konuları ben geçen aylarda çok yordu çok beliri yaşamama ve ev testinde pozitif olmasına rağmen kan testi sonucu negatifti. O sebeple 10 günü beklememizin uygun olabileceğini ancak ondan sonrasında doktora görünmek gerektiğini biliyoruz.
Bu sebeple sabret ya da git hemen kan testi yaptır merakına söz geçiremiyorsan...
İnşllah hamilesindir:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?