hamileliğin ilk haftası nasıl oluyor?

inşallah hamilesindir canım :CüvCüv:ama biraz daha bekle veya kanda hamilelik testi yaptır bir de ayaklarını üşütmemeye dikkat et

eftelya üzüldüm düşük yapmana bende 2.5 yıldır evliyim 1 senedir korunmuyoruz mayıstan beri doktora gidiyorum ama ara veriyorum arada çünkü her ay iple çekiyorum sonuç negatif 28 şubat adet günüm inşallah bu ay tutar ben rahim filmide çekildim sebepsiz infertiliteyim bakalım benim ilaç kullanmadan da yumurtam oluşup çatlıyo neden olmuyo anlamıyorum artık bende anne olmak istiyorum.biz kalabalık bi aileyiz herkes soruyor kimseyle görüşmek istemiyorum artık bebişlerimiz gelsin hepinize dua ediyorum

canım umarım olur belki sorun eşindedir oda muayene oldumu. allah vereceği zamanı bilir takma kafana piskolojini bozarsın ben evleneli 2 sene olacak biz yeni yeni istiyoruz artık benim cevremdekilerde soruyor ama hayırlısı allah nasip ederse bizlerde anne oluruz dua edelim önce sağlıklı hayırlı evlatlar için umarım herşey yoluna girer hayat iyisiyle kötüsüyle devam ediyor doktorlar bazı insanlara hiç ümit vermiyor cocuk olmaz diyor ama bir bakıyorsun seneler gecsede allah ona bir çocuk nasip ediyor allahtan ümit kesilmez önemli olan gercekten dünyaya hayırlı evlatlar getirmek sakın moralinizi bozmayın eşinizle mutluysanız iyi bir hayatınız aileniz varsa bundan daha güzeli olamaz oda olur birgün ama bazı insanlarda kötü giden evliliği kurtarmak için çocuk istiyorlar olan cocuğa oluyor buna cok karşıyım çünkü çocuk büyüdükçe çok ilgiyi veremeyince yine o insanlar birbirleriyle uğraşıyor sonuçta aynı şeyleri yaşıyor bu sefer daha da kötü ortada cocuk kalıyor. halimize şükredelim bizden daha körü insanlarda var umudumuzu neşemizi yitirmemeliyiz herşey insanlar için.....

canım adetin 3 gün gecikmiş istersen idrar testi yap varsa çıkar zaten benimde ara ara kasıklarım hastalancakmışım gibi agrıyo hastalanmamada daha var allah herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin canım bebiş:ecrin_bebek: düşünüyosanız kendini koru derim bence ama adetin üşüttügünede geç gelicek olabilir ama sen yinede bi test yap belki vardır canım

merhaba arkadaşlar
9 aydır korunmuyorum ama bebeğim olmadı. bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum. bugün son adetimin üstünden 36 gün geçti dün idrar testi yaptım negatif çıktı. adetimin hiç bi belirtisi yok ama bikaç gündür başım ağrıyor sürekli ve halsiz hissediyorum kendimi sizce bunlar bi belirti olabilirmi yoksa yaptığım teste güvenmelimiyim?? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

herkese merhaba! ben 7 yıllık evliyim 3 senedir çocu istiyoruz bütün testleri yaptırdık eşim ve ben de herşey temiz çıktı rahim filmiö temiiz benim de sebepsiz galiba .aslında çikolata kistim varmış o da engelliyor galiba! en son gittiğim dr.aşılama yapalım dedi...kafaya takmalar da engelliyor galiba...

ayrıca benimde 10 güne yakın oldu sol yumurtalığım çok ağrıyor sağ yumurtalığa da ağrı vurmaya başladı ve 2 gündür de belim çok ağrıyor.ben de umutlanmak istemiyorum ama test yapmaya da korkuyorum yine negatif çıkacak diye!aslında hepimiz aynı konudan dertliyiz Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar...

ayın 18'inde kontrole gideceğim iltihaplanma olduğundan şüpheleniyorum ya da kistimle alakalı ...

bir de bu ara çok sık idrar çıkıyorum normalden daha fazla...prki yanma olursa ne olur bilen var mı?

kafaya takmamaya çalışıyorum ama nafile :))

kızlar selam bence stres yapmayın. ben de 6 ay boyunca oldu mu olmadı mı tuttu mu tutmadı mı düşünüp durdum. ayaklarımı havaya kaldırdım falan baya uğraştım olmadı.
sonra aman dedim olursa olur olmazsa allahtan. spora falan yazıldım. ama o ay aktardan aldığım adacayını ictim günde 2 bardak adetimin son gününden yumurtlama günüme kadar. hiç kafama takmadım. ayaklarımı falan dikmedim. yumurtlama günü hesaplamadım. 12 subat adet tarihimdi olmadım ki hiç şaşmaz. 13 subat dogumgünümde test yaptım 2 si de pozitif cıktı. siz de stres yapmayın düşünmeyin bence. bakın hemen nasıl geliyor bebeişler o zaman herkese sevgiler a.s.

ha bir de ben tahmin etmiştim çünkü

göğüslerim hafif sızlmaya başladı (normalde cok agrır adetten önce)
kasıklarımda sürekli bir batma vardı ki hala var
bel ağrısını bilemiyorum bel fıtıgı ameliyatı oldum bu yaz ondan mı değil mi anlamayadım ama agrıyor ara sıra
bir de midem yanıyor sürekli :bbo:

[B]
  • arkadaşlar reglime 4 gun var ama kasıklarım çok agrıyor birde yemekten sonra migdem bulanıyor[/I]kaydirigubbakcemile5
[/B]

eftalya çok üzüldüm ya rabbim nasib eder inşlh bebiş benim olmadı her şeyin hayırlısı

arkadaşlar meraba. bana da yardımcı olursanız sevinirim.sat 16 ocak ve 11 ocağa kadar yasmin kullanıyordum o tarihtn sonra kullanmadım normal şartlarda en geç 13 şubatta regl olmam gerekiyordu ama olmadım.11 şubatta kan testi yaptırdım negatif çıktı.ama geceleri felaket bir bulantı hissediyorum.göğüs damarlarım çok belirginleşti ve hiç olmayan göğüs ucum kiraz gibi kızardı.o kadar akıntım var ki altımı ıslatıyorum sanki ve kasıklarımda da iğne batması gibi snacılar hissediyorum...sizce yumurtlama tarihim gecikmiş ve yakın tarihte hamile kalmış olabilir miyim?RABBİM YARDIM ET!!!İNŞAALLAH HAMİLEYİMDİR:

:lepi:

kizlar benimde bugün yarin adet olmam gerek ama hic belirtim yok...
afedersiniz ama asiri gaz var ve cok sik idrara cikiyorum..bunlarda belirtiler mi acaba??gerci simdi dra gidicem ama olsunn yinede bi umut iste

Hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişebiliyo ve sağlık sorunları ortaya çıkabiliyor ve hamilelelikle özdeşleştirilebiliyor. Evde yağılan testler de çoğu zaman doğru sonuç vermeyebiliyor. Bu sebeple en garantisi kan testi. Bu ay ben de hiçbirey beklemiyordum kocişle aram bozuktu yumurtlama tarihi falan boş geçti ama adetimi de 3 gün geçti ve adetimden 3 gün önce kahve az bir akıntım oldu. Şu an bişey yok.Bkeliyorum adet düzensiliği yaşamayan biri olarak, bekliyorum çünkü bu belirti konuları ben geçen aylarda çok yordu çok beliri yaşamama ve ev testinde pozitif olmasına rağmen kan testi sonucu negatifti. O sebeple 10 günü beklememizin uygun olabileceğini ancak ondan sonrasında doktora görünmek gerektiğini biliyoruz.
Bu sebeple sabret ya da git hemen kan testi yaptır merakına söz geçiremiyorsan...
İnşllah hamilesindir:))

bu cevabı bana mı yazdın anlamadım..yine de ilgin için teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…