sevgili pasifik, allah gönlüne göre versin. beklemek ne kadar zordur çok iyi bilirim. Ama sakın kasma kendini çok üstüne düşünce olmuyor. Yumurtlama günlerini takip et ben öyle hamile kaldım. Şuan hamileyim dün doktordaydım. kesem var ama bebişimin kalp atışları daha yok. senin için dua edeceğim. sende benim için et:)) 15 gün sonra bebişimin kalp atışlarını duyabileyim. onu kaybetmek istemiyorum:))) allah bize güzel haberler vermeni nasip eder inşallah..
adete yakın beli ağrıyıp hamile kalan varmı lütfen yazın.
idrarda yanma olunca ne oluyomuşbenim adetime 1 hafta kala agrımaya başladı bel agrım hamileyim bugün dr a gittim kese yi gördü doktor ama hala aynı bel agrım var idrarda yanma olmadıgı müddetce normal dedi dr.
merhaba arkadaşlar,
bu konuda deneyimli olan arkadaşlar bizi yönlendirebilir mi?
benim yumurtlamadan sonra da yumurtalıklarımdaki ağrı devam etti. daha önce hiç böyle olmamıştı. 10 gun olucak agrı devam ediyor, karnım şiş, arada psikolojik mi bilmiyorum ama başım dönüyor ve geceleri midem bulanıyor. ve devamlı sağ yumurtalığım agrıyor hatta işteyim bi ara koşar adım yurudum sanki yumurtalığım sallanıyormuş gibi oluyor.
bir haftada bir belirti çıkar mı ortaya?
bir de lekelenme herkeste olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?