yaaa neden kımse cvp vermıoo.. yenıyım dıeee mıı
cokk tesekkur ederım bu güzel mesajın için.. umarım hepimiz istediğimiz o güzel haberi alırız. ayın 1 ne kadar beklicem. umarım beklediğim sonucu alırım. hemen size haber veririm. tekrar teşekkürler
benim adet günümde 1 şubat :) beklicem..daha önce hamile kaldıgımda adet günüm 5 gün gecikmişti testler positif çıktı.. bu ayda bakıcam ben gecikme olursa 3.gün test yaptırırım...umarım güzel haberler alırız .
benim adet günümde bir şubat:) belirtilerin varmı güzelim ne alemdesin
inanki hiç heveslenmek istemiyorum,eşime bile söylemedim..ama hiçbir ay olmadığı kadar 2 gündür göğüslerimde bir dolgunluk ve ağrı var dokununca ağrıyo... sık idarara çıkma bende hep var zaten:) bide bel ağrısı hissediyorum bazen...ama dediğim gibi inanki içimden hiç heveslenmek gelmiyo hayal kırıklığı yaşamamak için hiç düşünmememeye çalışıyorum 1 şubatı bekliyorum,
kızlar yaa,ben normalde adet olurken göğüslerimde hiç değişiklik ağrı olmaz.10 aylık evliyim 5 ay önce düşük yapmıştım..hamile kaldığımda ilk belirtim göğüslerimde dolgunluk ve ağrı vardı.. şimdi adet günüm 1 şubat.2 gündür göğüslerimde inanılmaz ağrılar başladı dokununca ağrıyo,bide evde iş felan yaparken birazcık ayakta dursam belim ağrıyo.. heveslenmek istemiyorum,adet günümü bekliyorum ama bilmiyorum işte yinede umutlanıyo insan dört gözle belirti olsun diye bekliyoruz..acaba göğüslerimdeki ağrı bir gebelik belirtisi olabilirmiki..
arkadaşlarrrrr test yaptım dün gece bidee sabahhh ıkısıde pozıtıf 2 cizgi:) hamileyim. ama şimdi ne yapacağım??? işte onu bilmiyorumm:))))
tebrik ederim..Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?