Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar ben yeni üyeyim adetim 3 gün gecti dün idrar testi yaptım cıkmadı. duanız ihtiyacım var bana dua edin neoluuuuuur hamile olayım. ayrıca bana idrar testinde ilk zaman cıkmayıpta daha sonra cıkanlar mesaj atsın
ya inanılacak gibi değil arkadaşım regly oldum ne olacak şimdi hamile değilmiyim cok üzülüyorum
ya inanılacak gibi değil arkadaşım regly oldum ne olacak şimdi hamile değilmiyim cok üzülüyorum
kızlar bişi sorcam idrarda kesik gibi beyz tortular ne olabilir sizce.....
yaa bi fikriniz yokmu kızlar...Çok üzgünüm çoook
canım ben düşük yaptıktan sonra ilişki esnasında koku hissediyordum doktor enfeksiyon var dedi ve bir takım ilaçlar kullandım o zamanlarda ,senin dediğin gibi idrarımda kireç rengi bişeyler görürdüm doktorum ilaçlardan dolayı demişti...hani seninkiyle bir alakası yoktur ama ilaç felan kullanıyormusun kullandınmı ondan kaynaklanabilir
arkadaslar ben yeni üyeyim adetim 3 gün gecti dün idrar testi yaptım cıkmadı. duanız ihtiyacım var bana dua edin neoluuuuuur hamile olayım. ayrıca bana idrar testinde ilk zaman cıkmayıpta daha sonra cıkanlar mesaj atsın
yaaa neden kımse cvp vermıoo.. yenıyım dıeee mıı![]()