Merhaba benimde 5.hafda aşırı kanamam oldu böyle parça parça döküldü bacaklarımın arasından kıpkırmızı aktı gitti iğne vurundum dinlendim kanama alanim da kapandı, şimdi yine kanamam oldu 1 hafta önce 13 hafta da iken yine iğne fitil başka yapacak bişi yok plesenta aşağıda ama bunu konuşmak için çok erkenmis kanama neden olur bilemiyoruz diyor doktorlar net cevabı yok sonra bir hafta sonra tekrar leke leke gelmeye devam etti doktora gittim kanama alanı hala var kapanmadı dinlen diyor Allah'a emanetiz bende bebeğimi çok zor buldum ve korkuyorum su güzel gün de rabbime yalvaralim doktor üzülme olabilir korkma dedi rahatlattı kahverengi içinden gelen parçaların döküldüğü anlamına geliyormuş korkma dedi ama pembe ve kırmızı yeni kanama onun içinde iğne fitil kullanıyoruz çok kritik olursa yatış yapıyorlarmis ztn Rabbime sığınıyoruz kanama alanının nerede olduğu da çok önemli imiş bu arada doktor bana dediki bir hastam geldi bebekden büyük kanama alanı vsrfi parçalar döktü kesin düştü sanmış ama doğurdu diyor yani Allah yüce rabbim bilecek ,
biz ilaclari kulkancaz dikkat edincez inşallah yirminci haftaya kadar geçer