Anladim bilemedim şimdi, söyle soylim ilk gebeligimde 12. Haftaya kadar yoğun kanamam geliyordu adet kanaması gibi , doktor 9 ay boyunca ped ile gecirebilirsin demişti, 12. Haftada ikili test sırasında rahim agzi yetmezliği tespit edildi 15. Haftada serklaj oldum , bu süre zarfında pruloton, progestan kullanıyordum 12. Haftada kanamam durmuştu hep düşük tehdidi vardi , 12. Haftaya kadar yapılan idrar ve kan testlerinde az da olsa enfeksiyon çıkıyordu, doktorlar normal olduğunu söyledi, gebelikte yukselebilirmis az birsey, kanama içinde sebep bulamadılar, sonra vajinal kultur alın dedim ne gerek var falan dediler alin dedim , bakteri çıktı, idrar kültüründe üreme yok, ama vajinal kulturde bakteri çıktı, tabi ilerlemiş devamlı varmış meğer, crp 68, lökosit 46 , vajinada bakteri sonuc 22. Haftada erken doğum yaptım hakkımı helal etmiyorum o yüzden o doktorlara, şimdiki gebeligimde temkinli ilerledik tahlil istemediler yeni gittiğim doktorlar,ilk gebelikte yaşadığımı söylememe rağmen inadına yapacaksınız testleri dedim ve yine enfeksiyon vardi ama çok şükür ilaçlarla geçti, sadece bi 10. Haftada kanama oldu o da enfeksiyona bagli idi 2 gün sürdü gecti