Hamileliği yoğun kanama ile geçenler

Haklısın canım seni çok iyi anlıyorum kanama alanının nerede olduğu da çok önemli imiş valla araştırma yapmaktan da usandım biraz 🥺 Allah yar ve yardımcımız olsun 🤲🏻 bende de aşırı bir kanama oluyor sonra duruyor sonra leke leke şeklinde oluyor. Rengi de çok önemli imiş kanın rengi nasıl canım, doğru psikolojik olarak yıprandık iyice en iyisi sabır etmek Rabbime sığınıyoruz napalim başka bak sende diyordun hastane de yatmak da çözüm değil
Kanamamım rengi kırmızı benim o korkulan renk yani bazen büyük parçalar düşürüyorum. Sonra durunca koyuya dönüyor rengi. Böyle kısır döngü devam ediyor. Sizin ağrılarınız oluyor mu peki? Benim çok oluyor bazen. Bazemn tek taraflı sancılar kramplar bazen komple. Hep Allah’a sığınıyorum iyi olsun sağlıklı olsun benden almasın diye ama işte bilmiyorum. 12 haftalık benim

Kanamamım rengi kırmızı benim o korkulan renk yani bazen büyük parçalar düşürüyorum. Sonra durunca koyuya dönüyor rengi. Böyle kısır döngü devam ediyor. Sizin ağrılarınız oluyor mu peki? Benim çok oluyor bazen. Bazemn tek taraflı sancılar kramplar bazen komple. Hep Allah’a sığınıyorum iyi olsun sağlıklı olsun benden almasın diye ama işte bilmiyorum. 12 haftalık benim
Haklısın canım benim de tüp bebek yıllardır bebeğimi bekliyorum böyle sıkıntılar olunca ödüm patlıyor sabaha kdr tuvalet bkllyrm geldimi geloyor mu her kan görmem de basım dab aşağı kaynar sular valla 🥺 benimde 15 e girdim sancılar oliyor özellikle sol tarafta ağrılarım var karnmda kasıklarım da yürürken sanki taş bağlamışlar gibi dönerken yine aynı ağrılar hiç gitmiyor hep ağrı var kanama.oldukdan sonra biyld hep bir rahatsız edici ağrılar

Haklısın canım benim de tüp bebek yıllardır bebeğimi bekliyorum böyle sıkıntılar olunca ödüm patlıyor sabaha kdr tuvalet bkllyrm geldimi geloyor mu her kan görmem de basım dab aşağı kaynar sular valla 🥺 benimde 15 e girdim sancılar oliyor özellikle sol tarafta ağrılarım var karnmda kasıklarım da yürürken sanki taş bağlamışlar gibi dönerken yine aynı ağrılar hiç gitmiyor hep ağrı var kanama.oldukdan sonra biyld hep bir rahatsız edici ağrılar
Bende hep tüp bebek denedim hiçbiri olmazken ilk kez kendiliğinden oldu. İnanamıyorum hala ve dediklerinizi harfiyen bende yaşıyorum. Her kelimesi hemde. Doktorunuz ne diyor peki 15 haftalıktan sonra risk azalmamış mı, inşallah bebeklerimizi kucağımıza sağ salim sağlıkla alırız ya rabbim nasip etsin bunu

2 aydır yatıyorum heyet raporu aldım bu süreçte. Hiç kalkmadım desem yeri. Ama ağrılarım çok oluyor, bazen tek taraflı sancılar, kramplar bazen komple patlıcak gibi. Sakin kalmaya çalışıyorum ama kanama da eşlik edince artık napıcağımı bilemiyorum. Çok korkuyorum çok
Bende yattım bzdede aynı seler oldu sora geciyor kuzum Allahın izniyle elini karnına goturup salavat getir meryem suresi oku gecicek inseAllah

Sizinde kanamalarınız çok mu geliyordu, geçiyor mu cidden
Benım de kırmızı oldu ama bızımde grup var ordaki arkdslarinda oluk oluk oldu diye soyluolardı ama hamd olsun sndı hepımız iyiyiz ilk uc ay iste canım dinlen madem raporunda var hıc kotu dusunme Allah büyük ınan unutuluyor o zamanlarda

Benım de kırmızı oldu ama bızımde grup var ordaki arkdslarinda oluk oluk oldu diye soyluolardı ama hamd olsun sndı hepımız iyiyiz ilk uc ay iste canım dinlen madem raporunda var hıc kotu dusunme Allah büyük ınan unutuluyor o zamanlarda
Yani böyle şeyler duyduğumda seviniyorum unut doluyor içime. Kritik eşiği bi atlatabilsem, eminim unuturum ama işte yeter ki sağlıklı iyi olsun başka şey istemiyor insan

Yani böyle şeyler duyduğumda seviniyorum unut doluyor içime. Kritik eşiği bi atlatabilsem, eminim unuturum ama işte yeter ki sağlıklı iyi olsun başka şey istemiyor insan
Atlatirsin canım benm sadece kotu dusunme kotu seyleri okuma ve elinı karnına getirip ya vacid de salavat getir ve eşin el mubdi ismini karnına getiirp 29 kere soylesin iki üc hafta sora yazıcaksın zati artk tamamen bitti diye😍😍❤️

Atlatirsin canım benm sadece kotu dusunme kotu seyleri okuma ve elinı karnına getirip ya vacid de salavat getir ve eşin el mubdi ismini karnına getiirp 29 kere soylesin iki üc hafta sora yazıcaksın zati artk tamamen bitti diye😍😍❤️
Allah’ım inşallah inşallah rabbim herkese yardım etsin, hepsini deneyeceğim. Nolur dualarınıza beni de katın kimin ihtiyacı varsa inşallah

Bende hep tüp bebek denedim hiçbiri olmazken ilk kez kendiliğinden oldu. İnanamıyorum hala ve dediklerinizi harfiyen bende yaşıyorum. Her kelimesi hemde. Doktorunuz ne diyor peki 15 haftalıktan sonra risk azalmamış mı, inşallah bebeklerimizi kucağımıza sağ salim sağlıkla alırız ya rabbim nasip etsin bunu
Doktorum kanama alanının küçülmesini bekleriz dedi kahverengi dökülmeler den korkma dedi kan sulandırıcı ilacı kesti günde uc tane progestan fitil beş güne bir proluton depot vurunuyrm tabi ki risklerini de zorla soylettim ama şuan için bebek iyi önemli olan o dedi işte dedi ama lekelenme hiç bitmedi sekiz gündür lekenlenm iğne keserdi oda kesmedi blmymrm kardeşim rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah🤲🏻🤲🏻 bol dua sabır başka napacaz bazen su almak ihtiyaçlarımı almak için kalkıyorum ondan mı acaba bı balkona çıkıp bakym filan ne bilim çok bunaldım ağır iş yapma diyor doktor başka bişi demedi istirahat diyor ama yatalak gibi yatsam kabız olucam durumlar bu sen nasılsın doktorun ne dedi

Doktorum kanama alanının küçülmesini bekleriz dedi kahverengi dökülmeler den korkma dedi kan sulandırıcı ilacı kesti günde uc tane progestan fitil beş güne bir proluton depot vurunuyrm tabi ki risklerini de zorla soylettim ama şuan için bebek iyi önemli olan o dedi işte dedi ama lekelenme hiç bitmedi sekiz gündür lekenlenm iğne keserdi oda kesmedi blmymrm kardeşim rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah🤲🏻🤲🏻 bol dua sabır başka napacaz bazen su almak ihtiyaçlarımı almak için kalkıyorum ondan mı acaba bı balkona çıkıp bakym filan ne bilim çok bunaldım ağır iş yapma diyor doktor başka bişi demedi istirahat diyor ama yatalak gibi yatsam kabız olucam durumlar bu sen nasılsın doktorun ne dedi
Aynısını söyledi, ama prulotonu bıraktım karaciğer değerlerim yükselmiş ilaç orada depolandığı için biraz vurulma dedi bu sefer yine tehlike olur dedi. Oksaparı kullanıyorum hiç bıraktırmadı. Önemli olan bebeğin iyi olması şükür şu an o da iyi diyor. Ama bende çok bunaldım 2.5 ay oldu sadece yatıyorum şikayet etmiyorum ama psikolojik olarak da beni etkilemeye başladı sadece yatıyorum başka hiçbir şey yapmadığım için hep aynı şeyleri düşünüp duruyorum, kendi kendime kurup duruyorum daralıyorum böyle olunca ama yine de şükür diyorum napacağımı şaşırdım

Aynısını söyledi, ama prulotonu bıraktım karaciğer değerlerim yükselmiş ilaç orada depolandığı için biraz vurulma dedi bu sefer yine tehlike olur dedi. Oksaparı kullanıyorum hiç bıraktırmadı. Önemli olan bebeğin iyi olması şükür şu an o da iyi diyor. Ama bende çok bunaldım 2.5 ay oldu sadece yatıyorum şikayet etmiyorum ama psikolojik olarak da beni etkilemeye başladı sadece yatıyorum başka hiçbir şey yapmadığım için hep aynı şeyleri düşünüp duruyorum, kendi kendime kurup duruyorum daralıyorum böyle olunca ama yine de şükür diyorum napacağımı şaşırdım
Valla benim karaciğer değerlerime filan baktirmadi acaba kendimmi baktirsam ki. Kan sulandırıcı vurma dedi daha çok tetikler dedi sende herhangi bir sorun varmı acaba pıhtılaşma filan. Ben seni çok iyi anlıyorum canım inan duş bile almayı canım istemiyor kendime bakmayı filan bıraktım bir doktora gdiip gelme onun dışında TV telefon böyle bazen tesbih cekiyorum bisiler yapmaya çalışıyorum ama biraz ıslaklık olsa ödüm kopuyo biraz ağrım olsa kafayı yicek gibi oluyorum kanama kesildi benim ama hala kanama alanı var iki hafta ya tekrsr gidicem bakalım kontrole bebiş iyi ama işte Allah yardımcımiz olsun sen nasıl oldun inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım

Merhaba canım nasılsın merak ettim seni

Merhabalar, 11+5 haftalık hamileyim. Hamileliğimin 5. Haftasından beri kanamam var. Hep kanama alanım var. Birkaç gün gelmeyip sonra tekrardan başladı. Ancak son 1 haftadır aşırı çok yoğun ve pıhtılı kanamam geliyor. Bu kanamalarda acile gidip yaşadığını kalp atışını hep duydum şükür. Pıhtılaşmamdan ötürü oksaparda kullanıyorum. Pruloton ve progestan da kullanıyorum. Yalnız aşırı aşırı ağrılarım olmaya başladı. Hamileliği böyle geçen ve sağ salim kucağına alan var mı acaba, ya da kanaması kesilen?
Benim de en başından beri kahverengi kanamalarım vardı. 3 haftadır kırmızı ve regl gibi ped kullanıyorum. Enfeksiyon çıktı idrar yolu enfeksiyonu için ilaç da kullanıyorum. Ultrasonda kanama alanı hiç görünmüyor nedeni belli degil. Progestan fitil kullanıyorum. İkiz bu arada 14+5. Sağlıklı çocuk tutunur, sağlıksız olan düşer bunun bilincindeyim ama bu anlamsız kanamalar korkutucu olmaya başladı daha 5 ay var. Hiç kesilmedi. Benimle aynı durumda olanlar ne durumda merak ediyorum.

Anladim bilemedim şimdi, söyle soylim ilk gebeligimde 12. Haftaya kadar yoğun kanamam geliyordu adet kanaması gibi , doktor 9 ay boyunca ped ile gecirebilirsin demişti, 12. Haftada ikili test sırasında rahim agzi yetmezliği tespit edildi 15. Haftada serklaj oldum , bu süre zarfında pruloton, progestan kullanıyordum 12. Haftada kanamam durmuştu hep düşük tehdidi vardi , 12. Haftaya kadar yapılan idrar ve kan testlerinde az da olsa enfeksiyon çıkıyordu, doktorlar normal olduğunu söyledi, gebelikte yukselebilirmis az birsey, kanama içinde sebep bulamadılar, sonra vajinal kultur alın dedim ne gerek var falan dediler alin dedim , bakteri çıktı, idrar kültüründe üreme yok, ama vajinal kulturde bakteri çıktı, tabi ilerlemiş devamlı varmış meğer, crp 68, lökosit 46 , vajinada bakteri sonuc 22. Haftada erken doğum yaptım hakkımı helal etmiyorum o yüzden o doktorlara, şimdiki gebeligimde temkinli ilerledik tahlil istemediler yeni gittiğim doktorlar,ilk gebelikte yaşadığımı söylememe rağmen inadına yapacaksınız testleri dedim ve yine enfeksiyon vardi ama çok şükür ilaçlarla geçti, sadece bi 10. Haftada kanama oldu o da enfeksiyona bagli idi 2 gün sürdü gecti
Benim de crp 58 çıktı ve idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyorum. Ama başından beri kanamam var kesilmiyor,kanama alanı görünmüyor. İkiz 14+5. Artık çok yorucu oluyor. Şimdi nasılsınız?

Benim de en başından beri kahverengi kanamalarım vardı. 3 haftadır kırmızı ve regl gibi ped kullanıyorum. Enfeksiyon çıktı idrar yolu enfeksiyonu için ilaç da kullanıyorum. Ultrasonda kanama alanı hiç görünmüyor nedeni belli degil. Progestan fitil kullanıyorum. İkiz bu arada 14+5. Sağlıklı çocuk tutunur, sağlıksız olan düşer bunun bilincindeyim ama bu anlamsız kanamalar korkutucu olmaya başladı daha 5 ay var. Hiç kesilmedi. Benimle aynı durumda olanlar ne durumda merak ediyorum.
Merhaba 14. Hafta da kanamadan ötürü kalbi durdu

Benim de crp 58 çıktı ve idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyorum. Ama başından beri kanamam var kesilmiyor,kanama alanı görünmüyor. İkiz 14+5. Artık çok yorucu oluyor. Şimdi nasılsınız?
Enfeksiyona çok dikkat edin vajinal kultur de Yaptırın ayda 1. Dinlenin istirahat önemli iş vs yapmayın. Bol su için. Ben 32+4 te doğum yaptım 16 gün kuvezde kaldı bebeğim simdi yanımda çok şükür. Allah sağlıkla zamanında kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi. Şimdi durumunuz nasıl

Korkmayın kanama olabilirmiş 9 ay ped takma durumun olabilir demişti doktor . Ama bu kanama kesinlikle enfeksiyondan ve rahim ağzından kaynaklanıyor. Araştırma hastanesine gidin. İstanbul da iseniz zeynep kamil tavsiye ediyorum

X