Acillll hamilelikte kanama

Merhaba tabi paylaşırım, çok geçmiş olsun umarım bebeğiniz sizinledir. Ben de adetten 2 gün önce 112 değeri ile öğrendim artışlarım iyiydi 2 gün arayla 112-269-508 çıktı en son doktor bu cuma günü keseyi görmek için randevu verdi ama dün akşam saatlerinde aniden kanamam başladı. Beta hcg 896 çıktı, doktor artışın yavasladığını ama sebebini anlayamadığını söyledi benim de ilk gebeliğim bu. Progestan başladılar ama yarınki artışa bakılacak artış yoksa düşük olacak büyük ihtimalle.
Merhaba durumunuz nasıl inşallah iyidir ben de adete 4 gün kala kan verdim beta 0.160 çıktı şuan akıntım çok yoğun ve kasıklarımda ağrı var normalde adet zamanı olmazdı yükselir mi acaba

Bende 5+3 gebeyim keseyi gorduk bebek için 2 hafta sonra gel dedi görünmemesi normal. Doktorum herşey nirmal suanlik dedi başka doktora görünün hem boş gebelik demesi ne saçma

Merhaba durumunuz nasıl inşallah iyidir ben de adete 4 gün kala kan verdim beta 0.160 çıktı şuan akıntım çok yoğun ve kasıklarımda ağrı var normalde adet zamanı olmazdı yükselir mi acaba
Merhaba birkaç gün bekleyip beta için kan takibi yaptırabilirsiniz, benim birkaç gün kahverengi kanama şekline oldu, hemen progestan başladılar. 1 hafta yattım hep, bugün kalp atışını duyduk çok şükür 🙏🏻 benim adetten iki gün önce pozitif çıkmıştı kanda da 112 çıkmıştı değerim, yükseliş iyiydi ama gecikmenin 5. Günü kanama oldu. Progestanla durdu yoksa devam ederdi muhtemelen.

Back
X